Dionički promet
791.684,74 kn
Ljudi moji, što je nama nasa borba dala – rušimo rekorde iz dsana u dan.
na žalost je tako, mjesecima sve stoji i čeka se….znamo što
Pa većina koja je bila ovdje se već odavno bavi nečim drugim.
Samo jos šačica je ostala ovdje, razglaba iz dana u dan i kroji velike planove za budućnost ZSE-a.
Prodavati ostale dionice i kupovati Todex bi bilo više suicidalno nego ući u kavez s tigrom.
Zašto je Todex pao svima je jasno, ali ostale dionice koje nemaju nikakve poveznice s njim je uistinu samo nova prilika za jeftinu kupnju a ne na prodaju na dnu.
Ako zanemarimo TODEX, koje dionice favorizirate na ZSE? I zašto?
Pitanje je za sve na forumu koji žele odgovoriti.
Imamo rekord 100 K eura za 3 sata 'trgovanja'… brokeri trljaju ruke.
He, ne znam kako i oni spoje kraj sa krajem sa prihodima od trejdanja?
Prodavati ostale dionice i kupovati Todex bi bilo više suicidalno nego ući u kavez s tigrom.
Zašto je Todex pao svima je jasno, ali ostale dionice koje nemaju nikakve poveznice s njim je uistinu samo nova prilika za jeftinu kupnju a ne na prodaju na dnu.
pa zašto ne kupuješ “ostale dionice” ako su ti sada jeftine? u čemu je problem?
Da ukinu onaj porez mozda bi nesto i trgovao, ovako mi se cisto ne da placat porez drzavi, a financijska izvjesca sva frizirana.
Mogu li brokeri pisati vladi da su uvodenjem poreza pali prometi na burzi i njima zarada te da postoji opasnost od zatvaranja brokeraja a time i gubitkom radnih mjesta.
Mogu ali to bi bilo previše za očekivati, poslovično se u rvackoj reagira tek kad je 5 sekundi do 12.