Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo ima ulagača koji nemaju baš ništa od Agrokora. Burza može porasti tek dok se odblokira Agrokor pa da se novci počnu prelijevati .Nadam se da će se dionice todexa oporaviti nakon odblokiranja, inače metak u čelo.

tako je lojtra…neki (koji nemaju ništa od todex dionica) jednostavno ne razumiju da bez koliko-toliko pozitivnog rješenja za todex dioničare, niti će ZSE rasti niti će se oporaviti prometi jer ljudi na ovako truljavoj i mutnoj burzi ne žele više ulagati dok se ne vidi da mali ulagači imaju nekakvu zaštitu svojih uloga jer se u protivnom sutra ista stvar može dogoditi na bilo kojoj drugoj dionici! jer todex nisu nekakve penny stock dionice nego su bile među najtrgovanijima i pod redovnim kontrolama revizora pa ako se to dogodilo kod njih, što tek može isplivati kod drugih??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

tko je popušio popušio je i sad mi ostali čekamo da idemo dalje.

e pa načekat ćete se….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Od Agrokora imam jedino Adris.

necete vi nikamo bez todexa.pogotovo gradjevinci, neznas koji je gori .turisti vas drze iznad vode.ali nece dovjeka.
djuro i vlen .to su sadasnje perjanice,,,,dajte molim vas

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Moli se ti kome hoces ali oni koji su zaigrali sa Djurom i mi koji igramo s Lencem imamo jedan predznak.Vecina ostalih drugi.Onaj negativni.Pri tome mi ne pada napamet usporedjivati djuru i lenac.A sto donosi sutra i skora objava rezulata treceg kvartala vidit cemo jako brzo.

katarina @ nemam nista protiv lenca..ali to nije muver koji ce pokrenut hr market. isto tako ni djuro.
pogledaj crobex listu..dajte molim vas 🙂

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Malo ima ulagača koji nemaju baš ništa od Agrokora. Burza može porasti tek dok se odblokira Agrokor pa da se novci počnu prelijevati .Nadam se da će se dionice todexa oporaviti nakon odblokiranja, inače metak u čelo.

Bojim se da će se malo novca preliti na burzu od Todexa….novaca ima,na lopate,samo nitko ne ulaže,pa ni ja zbilja ne vidim šta je preostalo na ovoj burzi za ulagati a da je atraktivno po ovim cijenama.
Nedavno sam gledao strane markete,nema nijednog da je negativan rast u ovoj godini,čak je i Rusija okrenula u plus koja je pod sankcijama.

"Only dead fish swim with the stream"

Tržište je potpuno zamrlo.
Čak se više ni ne prosipa po bidu, pih.
Narod se skrušio i klanja se Neprikosnovenom Božanstvu, Velikom Vođi, Najbistrijem Umu, Svjetlosti s Neba, Poduzetničkom Geniju, Čovjeku Koji Nas Je Sve Toliko Zadužio:-).
Narod se klanja i čeka objavu Evanđelja u izdanju kuće PricewaterhouseCoopers, Evanđelja koje će jamačno ponovno unijeti Svjetlost u ovu našu kasabu, te Novi Život koji će se po roditi po Ocu, Sinu i Duhu Svetome činom deblokadom trgovine zapisima koje je izdao Onaj Koji Nas Je Sve Toliko Zadužio.
Amen.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

što bi tek rekao da malo zatrguje na burzi,
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjm_Y2E_tPWAhXnB8AKHWhjDx0QFghjMA0&url=https%3A%2F%2Fwww.dalmacijadanas.hr%2Fnigerijski-poduzetnik-nije-odusevljen-splitom-ovo-je-kao-afrika-samo-sa-strujom&usg=AOvVaw0GYG-fp9IXyn5xrzxF5–g

Ode ovo u ocat. Bravo ZSE, bravo uhljebi, nesposobnjakovići, kriminalci, bravo slučajna državo. Da nisi tako lijepa ne bih 5 minuta bio ovdje.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Evo ide 12. godina od spominjanja tog hebenog LNG-a http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/SVE-NA-DUGOM-STAPU-Za-LNG-terminal-na-Krku-ima-mnogo-vise-problema-nego-rjesenja. Samo u Rvackoj. Dobro kaže ovaj Afrikanac, svaka mu čast nasmijao me.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Hajde ljudi, sta panicarite.
Ovo gledajte kao priliku, sve je palo 30, 40 posto u odnosu na prije problema sa Agrokorom.

Sada je vrijeme za za kupnju.

Tko zna kad cemo opet imati ovakvu priliku.

New Report

Close