Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema aktivnosti ni bida,,cuva se cash za otvaranje trgovanja perjanica 🙂

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

kad pogledaš promet ispadne da ove kamate u banci od 0.5-1% i nisu tako loše

mi smo ipak zemlja slučaj

@ serislav

Kako to potkapacitiranima? Pa neki su i ministri danas. I to kažu najbolji.

mrtvilo na ZSE se nastavlja…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

trial
Jedan je ministar, i to relativno dobar, mali Marić.
Ako ima još neki sigurno ne valja jer ga nisam zapazio, a pratim na dnevnoj bazi.
A s tim da je Marić bio nanižoj funkciji nego Crnjac, nota bene.
Već sam iznosio da CFO firme od 8 mlrd USD prometa mora biti onaj kojeg ti na večeri preporuči drug Warren, a ne netko tko ti je naletio s ulice, što prijatelji od tvoje djece jesu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Na ATGR aktivirao se market maker na bid strani sa ozbiljnim nalozima visine od prije ove priče sa Agrokorom. A s druge strane, na ask strani ga nema, kao što ga je bilo prije. Neki signal?
A što se Marića tiče, nisam baš siguran da je on dobar, čak niti prosječan ministar. Što je dobroga (pametnoga) napravio, osim nekoliko pokušaja provođenja i uvođenja novih poreza, a čak mu niti to nije uspjelo. Nula bodova je.

Naravno da nije uspio kad mu se šef bori za svaki glas.
Uspio je refinancirati obveznice, i još će, po povoljnijim uvjetima, i generalno drži stvar pod kontrolom.
Više se od ministra ni ne može očekivati.
Nije ideja da bude celebrity nego da ga se što manje vidi i čuje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

nakon 2 sata trgovanja, ukupan promet ZSE je 0,8 mil.kuna…tragikomično

Ignore: KressoM, delux

nakon 2 sata trgovanja, ukupan promet ZSE je 0,8 mil.kuna…tragikomično

Dobro da nije rasprodaja.
Ništa, eto vam, samoispunili ste svoje zahtjeve / proročanstva da neće biti ničega dok se ne deblokira Todex. I eto, u pravu ste. Cijeli market je taoc Todexa. Bravo.
Ali to nisu prava pitanja, već ova:
1. Jeste li sretni zbog toga?
2. Ne bi li imaocima Todexa bilo bolje da je Crobex na 2200 pa da im druge bar investicije nešto pametno rade?
Još jednom se u svoj punini pokazao the Law of Attraction, iliti kako briješ tako će ti i biti. Brijete na Todex? Eto vam ga.

A već ga otpisali.

Tisak otvorio više radnih mjesta za poslove širom Hrvatske

Ajde dobro. Jer bi bila bi debilana da propadne.
Ma pazite ovo, možda griješim, ali jedna stvar mi ne ide u glavu:
– imaš kioske po najboljim lokacijama koje uopće postoje,
– imaš mrežu dostave, možeš koristiti i tuđe usluge ako ti za neke grupe lokacija nije ekonomično,
– imaš remitendu, znači nema ono pokvarile se jagode,
– u konačnici, znači, imaš naplatu iste sekunde za to što prodaš, te gotovo nikakve troškove ako nešto ne prodaš, a neke stvari se sigurno prodaju do kraja (cigarete, grickalice i sl.).
I kako sad ti uspiješ biti u minusu????
Kako je moguće da jedan takav uhodan posao ne može pokriti robu, plaće i režije?
Ili bar je bila takva situacija. Kako je sad, ne znam.
Npr. ako neki kiosk ne radi dobro zatvoriš ga, imaš hrpu drugih, ne?
Eto, to mi ne ide u glavu pa de se ubijem.
Pogotovo što je naša regulativa dozvolila da kiosci postanu de facto mali dućani mješovitom robom. Jedino još Apaurine ne prodaju, a skoro je i to bilo.

Zanimljivo je kako sve veće pozitivne okolnosti u EU su točno dijametralne od naše zemlje.
Siguran sam da naša pametna Vlada ima opradvanje za to ( sebe ) .

http://www.seebiz.eu/snazan-skok-aktivnosti-u-industriji-eurozone-u-rujnu-tempo-zaposljavanja-na-rekordnoj-razini/ar-163463/

New Report

Close