Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/marica-vidakovic-otkrila-kad-ce-biti-objavljen-nalaz-revizije-agrokora—490837.html

15% duga otpisa velikih dobavljača se spominje

@grga
ako je otpis od samo 15% onda situacija u agrokoru nije toliko katastrofalna kako se cijelo vrijeme tvrdilo i spominjalo do 80% otpisa!

Ignore: KressoM, delux

Tresli su se svi, Franck se i sad trese, u Krašu su topili čokoladu jer nisu znali kud s njom itd.
Ova jadna vlada još odgovara na njegove blogove, pa to su amateri, tu se napravi očitovanje Vlade gdje ga se popljuje i gotova priča, ide na ignore, pa nek se sam sa sobom raspravlja do zatvora.
Bit ce tu jos svega, mislim da se naši proizvođači nisu rekonstruirali nakon Lex Agrokora i okrenuli novim tržištima i novoj strategiji bez Konzuma.
Bit ce tu jos krvi na burzi…prvo revizija i trgovanje todexom u četvrtak/petak pa onda nagodba slijedece godine.
A mnogi su otisli zauvijek sa burze i iz Hrvatske i tu je najveći problem jer nema ljudi. Nema ljudi da delaju, firma u kojoj radim bi rasla slijedeće godine 10%, ali neće jer fali 50-ak ljudi da delaju.
Stvorio se veliki pokret za napuštanje domovine nam jedine(ljudi odlaze jer ne žele raditi za poslodavce koji ih iskorištavaju tj. rade za siću a s druge strane ne žele raditi za uhljebe i povlaštene u javnoj/državnoj službi, za povlaštene lažne mirovine…)
Da smo bar bankrotirali, sve bi se to očistilo i išli bi ispočetka sa onim što imamo.
Neka nam je Bog na pomoći jer jedino nam on još moze pomoći.

U istom tom izvješću nakon što su vratili Kozmo u okrilje Konzuma i kad je bilo jasno da vrijedi malo ili ništa, iskazali su vrijednost brenda u visini od 153,8 milijuna kuna?!

Kozmo? 153 milijuna kuna, a danas više ne postoji ni brend ni trgovine?

Čitajte izvješća. Čak ni Baker Tilly odnsono Discordia više nije mogao okretati glavu u stranu i krenuo je s iskazivanjem mišljenja s ozbiljnim rezervama!

To je objavljeno u revizorskom Konzuma za 2015., dakle prije svih ovih događanja.

koliko se sjećam, oni su Kozmo prodali nekom engleskom fondu, a ovaj kasnije Mulleru koji ga je nedavno pripojio sebi i sad rade pod njihovim brandom… ključno pitanje je za koliko je Kozmo bio prodan i koliko ta cijena (i da li) odudara od tih 150 mil kuna?

Ignore: KressoM, delux

Dakle, toliko znalaca, ulagača, svi znaju puno, sa velkom cifrom ulažu 🙂 , a koliko ih mi se javilo da imaju neku knjigu dioničara? NULA !!!!! Jel stvarno nitko ne kupi svako toliko knjigu svojih pozicija da vidi malo strukturu, broj dioničara, malo da vidi tko ulazi/izlazi??..

– gospon Bugs to vam je tako jer veliku većinu investitora na našoj burzi čine investitori tvz. “lidlići”.
– ako ste u Top10 ne treba vam ta knjiga jer ti podaci su javno dostupni.

– I love this game.
Pozdrav !

Imam ja Vlenca.Treba li nekom?

Katarina
Imate uredjeno trziste za to.
Cak ni cijena nije losa.;-)
Firma je inace ok, uredan sjevernojadranski skver, za razliku od nekih.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Serislave ne pada mi napamet prodati dionice Lenca.Krivo si shvatio.Ocitovala sam se na prethodni post i napisala da posjedujem knjigu dionicara vlena.

Ah tako. Sve 5. Sretno i uzivajte.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Frajer je zemlju i ljude iscrpio do daske, do te mjere da su ljudi i firme prosvirali pod teretom njegovih nerazumnih ambicija, širenja na kreditima, odgoda plaćanja, usisavanja, elem da bi on bio najveći GAZDA. Neka gori u paklu. Neću suzu pustiti za njim.
Uopće mi nije jasno kako može imati ikakve relativizatore ili apologete.
Zna se tko je i što je. I oni koji su mu škale držali.

To je on?
Cvjećar, kojeg su stvorile HDZ-ove vlade u “velikog gazdu”

Frajer je zemlju i ljude iscrpio do daske, do te mjere da su ljudi i firme prosvirali pod teretom njegovih nerazumnih ambicija, širenja na kreditima, odgoda plaćanja, usisavanja, elem da bi on bio najveći GAZDA. Neka gori u paklu. Neću suzu pustiti za njim.

To je on?
Cvjećar, kojeg su stvorile HDZ-ove vlade u "velikog gazdu"
[/quote]

Nebi se bas slozio da je tako sada sve lose. Gazda je puno napravio u nasem prijelazu prema kapitalizmu. Ne mozemo sada pljuvati po svemu. Problem je za njega bio sto se okruzio ne bas pametnim ljudima za prihode koje je imao. A za RH je problem sto nisu izrodili vise Todorica, jer bi nam svima sada bilo bolje, a ovaj bi automatski imao konkurenciju. Ivici respect bez obzira na sve.

To je on?
Cvjećar, kojeg su stvorile HDZ-ove vlade u "velikog gazdu"
[/quote]

Nebi se bas slozio da je tako sada sve lose. Gazda je puno napravio u nasem prijelazu prema kapitalizmu. Ne mozemo sada pljuvati po svemu. Problem je za njega bio sto se okruzio ne bas pametnim ljudima za prihode koje je imao. A za RH je problem sto nisu izrodili vise Todorica, jer bi nam svima sada bilo bolje, a ovaj bi automatski imao konkurenciju. Ivici respect bez obzira na sve.
[/quote]

Premala je ovo zemlja za nekoliko takvih.
A i pitao bih te da ti je izvisio pare za neku salatu.
Ovo da se okruzio potkapacitiranima je tocno, a i da li je uopce znao drukcije?

New Report

Close