Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li jos netko tko ovo zove burzom ?

Sve lagano puca po šavovima, a jos Agroror nije ni načet…..

Uskoro bi mogla biti ravna crta, s izuzetkom fondovskih prebacivanja, dok jos ima bida……

Spasite se dok jos mozete…..

koja je ovo postala sprdačina od burze , nakon blokiranja todexa -svi su taoci …katastrofa…

Ima li jos netko tko ovo zove burzom ?

Sve lagano puca po šavovima, a jos Agroror nije ni načet…..

Uskoro bi mogla biti ravna crta, s izuzetkom fondovskih prebacivanja, dok jos ima bida……

Spasite se dok jos mozete…..

Ja mislim upravo suprotno. Oni koji sad prodaju u panici jer sve “puca po šavovima” će za nekoliko mjeseci kupovati skuplje jer sve raste.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Old_Gunner
Slažem se s tim.
Samo za nekoliko mjeseci ko živ ko mrtav.
I na kojim razinama.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@bugs
Kolega, sumnjam da većina očekuje brutalan pad. Većina očekuje rast.
I ja ga očekujem. Očekujem doista brutalan rast na ZSE, ali tek nakon još jednog masakra u hrvatskoj režiji.

ja to znam ,,a kad je vecina bila u pravu ? NIKAD

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Većina nije u pravu prije nego što nastupi promjena trenda. Dok tržište slijedi trend većina je u pravu. Biti uvijek kontra većine je vrlo skup sport.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Rizično je sad po meni sad kupovati bilo šta na ZSE,ni jeftino ni likvidno,pogledajte vani situaciju,više skoro uopće nema značnije korekcije marketa,Buffet i Soros su cashu većem nego ikada,nezaposlenost u USA skoro 4%,prodaja automobila na razini 2007g,recesija je pred vratima,to zna i Buffet i FED ali moraju dignuti kamatne stope da bi iste mogle sniziti kad to bude potrebno.
Sve u svemu,sutra može nastupiti kriza a može istina i za koju godinu,ali bitno je za istaknuti kako je sad rizično biti znatnije izložen u dionicama.Trgujem i ja,vani,jer sam pohlepan,ali vidim šta se sprema.Svejedno cash pozicija mi je značajna.
Na žalost,jednom kad krene srnj Hrvatska će biti u mnogo goroj situaciji nego 2009 g.Propuštene su prilike za reformama,dug nam je znatno veći,porezi ogromni a stanovnika sve manje.

"Only dead fish swim with the stream"

koja je ovo postala sprdačina od burze , nakon blokiranja todexa -svi su taoci …katastrofa…

vidiš kako se kolo sreće okreće, mnogi su se naslađivali zbog blokade trgovanja s todexom, svršavali na priče o 0 vrijednosti dionica,gaćama na štapu itd…sve dok i njih burzovna batina nije opalila po leđima!
karmična pravda :-))

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Većina nije u pravu prije nego što nastupi promjena trenda. Dok tržište slijedi trend većina je u pravu. Biti uvijek kontra većine je vrlo skup sport.
[/quote] koliko god puta procitam ovo jos uvjek na razumijem poantu –
trend je DOWN ,a ti pjevaj borbene sa vecinom ili bez njih

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

VDKT 15,16 zadnjq ..to je to over?

– cijenim vaše pisanje.
– ali malo preciznosti ne bi škodilo.
– evo danas ide po 6-7 kuna.
– i pogrešno pišete to “over” ispravno bi bilo over game.

– I love this game.
Pozdrav !

VDKT 15,16 zadnjq ..to je to over?

– cijenim vaše pisanje.
– ali malo preciznosti ne bi škodilo.
– evo danas ide po 6-7 kuna.
– i pogrešno pišete to "over" ispravno bi bilo over game.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote] zato sam i propustio – ali to je bilo pitanje..ne konstatacija..
hvala na pitanju

na građevinarima je totalni raspad sustava, sve puca po šavovima

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close