Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači, mogli bismo uskoro očekivati i otvaranje trgovanja Todorki. Bit će veselo.
http://www.seebiz.eu/dalic-krajem-mjeseca-znat-ce-se-tocan-dug-agrokora/ar-162813/
ne pise kojeg mjeseca

Treba uvesti da se vidi tko je kako ocjenjivao komentare, kao na fejsu…

ma ocjenjivanje postova treba ukinuti, izgubilo je svaki smisao…sad postoji ignore opcija i to je najbolja stvar

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Uprava za, Dalićka za, Bakić za, jedino Marić zna da je za poduzeće najbolje da ostane pod državom. Taj ne kuži da više nismo u socijalizmu.
Nije mu jasno da bez te love Đuro najvjerojatnije neće opstati. I takvoga stave na upravljanje državnom imovinom.

Znači, mogli bismo uskoro očekivati i otvaranje trgovanja Todorki. Bit će veselo.
http://www.seebiz.eu/dalic-krajem-mjeseca-znat-ce-se-tocan-dug-agrokora/ar-162813/
ne pise kojeg mjeseca
[/quote]

Ja sam slusao na radiju jutros emisiju u kojoj je ona gostovala.
Odnosi se na kraj ovog mjeseca.
Spominjala je da ce se znati dugovanja Agrokora, medjutim nisu spominjana nikakva financijska izvjesca.

Da bi se trgovalo, trebaju izaci FI za 2016 i kvartalna izvjesca za 2017…?

ne pise kojeg mjeseca
[/quote]

Spominjala je da ce se znati dugovanja Agrokora, medjutim nisu spominjana nikakva financijska izvjesca.

[/quote]

a kako bi se znala dugovanja i imovina agrokora i tvrtki kćeri, ako ne iz revidiranih FI? pa sve i stoji zato jer tih FI i dalje nema

dobra ideja.

who dares, wins

ne pise kojeg mjeseca
[/quote]

[/quote]

a kako bi se znala dugovanja i imovina agrokora i tvrtki kćeri, ako ne iz revidiranih FI? pa sve i stoji zato jer tih FI i dalje nema
[/quote]

molim vas sve, ne govorite napamet, imate ovdje od 15:03:
A sada Vlada Dalic[/url]

‘…do kraja mjeseca će revizori dovršiti reviziju i objaviti konsolidirano izvješće za 2016…’
ako su oni gotovi, i s obzirom na rokove, izv. uprava je dužna i radi ZSE odmah i bez odgode objaviti revidirana izvješća
toliko o tome!

u prvih 9 minuta od otvaranja, trgovano je sa ukupno 4 dionice!!!
ZSE je prava bijeda koja se uopće više ne bi trebala zvati burzom, eventualno plac/pjaca…mada su i tamo prometi respektabilni prema ovoj “burzi”

Na ZSE više nemam ni 10% kapitala. Mislim kako je i to previše te mislim smanjiti.
Stvarno je jad i čemer od burze i investitora.

Na ZSE više nemam ni 10% kapitala. Mislim kako je i to previše te mislim smanjiti.

Porez na kapitalnu dobit, uz sve ostalo, učinili su svoje.

nemoj tako vlakic samo sto nije krenuo…samo stoji na peronu 8 godina 🙂

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close