Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada čujem riječ- vlak- stvarno mi je muka.
Ma kako vam nije dojadilo ?
Dok se ne riješi problem Agrokora, tu smo gdje smo………..
A za startne pozicije još je suviše rano.
Tko je u papirima, neka ugasi monitor.

O tim vlakićima neki ovdje govore već godinama i to bez srama a ima nekih koji sigurno se i navuču na te upise pa i izgube novac.
Pitam se samo odkud im obraza navlačit ljude toliko pa se čudimo da je tržište plitko a polovica njih je pogubila sav novac a druga polovica shvatila je na vrijeme da hijene vrebaju i da nemajj šta tražit na ovakvoj burzi.

utihnuli su vlakić navlakaci jer zbrajaju minuse 🙂 a tek je pocelo

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ma vlakića je bilo, i prema gore, a sad bogami i tobogan prema dolje.
Nije stvar u tome.
Stvar je u netransparentnosti.
Ne zna se što će biti, kad će biti, na koji način, uz koje uvjete, što će još iskrsnuti itd.
To je problem.
A ne da li je netko optimističan po naravi ili ne.
Mene optimizam nije napuštao sve donedavno, i dugoročno vjerujem u to da ćemo kao zemlja, narod, a onda i burza, doći na neke staze pristojnije od ovih sad.
Ali izgleda da je kratkoročno gledajući Todomor zakakio sve i posijao takvu magluštinu da sad iskreno ne znam što bih uopće radio: rasprodao sve do kraja, kupio neki dip možda, čekao… Ne znam.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Problema uvijek ima, market ide gore, dolje, al ono što je najbitnije da mi sami nismo spospobni u ovom trenutku napraviti recesiju, zbog makro okruženja, ni da se baš jako potrudimo, nema šanse….

Rastemo 3%, svi bitni pokazatelji rastu, i to je najbitnije

Točno.
Ne znamo se niti sami upucati u koljeno.
A što je najbolje, kad se rasčisti ovo za 6-9 mjeseci, plaćanja su već normalizirana, nema nikakvog razloga da rast i ne ubrza, pogotovo ako nam dignu rejting.
U najglupljeg seljaka najdeblji krumpir, tako kažu u mom kraju.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Dok se ne riješi problem Agrokora, tu smo gdje smo………..
A za startne pozicije još je suviše rano.
Tko je u papirima, neka ugasi monitor.

upravo tako….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Evo danas zeleno. Unatoč sivilu kad pogledaš kroz prozor. Crobex prkosi.
Pogubiti, znači usmrtiti nekoga. Ja svoju lovu u dionicama neću pogubiti, nego oplemeniti, ojačati, povečati. Crnjaci, olabavite malo.

Trial, ti nas zafrkavaš ?
Daj se uozbilji !
Ovo je samo mali predah.

Ako ti kažeš.

utihnuli su vlakić navlakaci jer zbrajaju minuse 🙂 a tek je pocelo
[/quote]

počelo je prije 3 sedmice

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Počelo je u dan kada je gospodin Alvarez spakirao kufer i otišao kući.
Kada je to postalo ” naša ” briga.
Evo, imamo je.

New Report

Close