Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Jubito
Provjerite da li Slo burza pada ovih dana slicno kao nasa, uz povecani promet.
Provjerite kod jednog ili dva brokeraja da li je moja tvrdnja istinita.
To su jedini dokazi koje mogu ponuditi, ali puno vise od mlacenja prazne slame.
Najzanimljivija vijest za provjeru. Da li domaci brokeri imaju puno vise kupnje za male investitore nego prije

Gore navedene informacije nisu moje izmisljanje nego stvarno cinjenicno stanje

Tko izlazi? Norvezani?

Ne znam tko izlazi i ne zna se koliko ima jer je skupni skrbnicki, znam samo da je strani fond

Evo grafa za indeks SLO burze (klikni na mesec):
SBITOP

I Rumunjska je isto zvekete jedno 10%.
Definitivna procjena da na ovim razinama ne treba biti na Balkanu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pad je potaknuo jedan strani fond koji izlazi iz HR i SLO, ali s druge strane zamjetan je ulazak puno manjih igraca. Shodno tome nakon izlaska sljedi rast i samo rast

ja mislim da jesu norvežani …bila je najava da će izlazit a oni su bili u Adrisu i drugim dionicama u RH ..danas samo jedna transakcija 10300 komada …

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/stvara-se-veliki-konzorcij-za-agrokor-potvrden-dogovor-divova-za-kupnju-posrnulog-koncerna-otkrivamo-koje-firme-su-prve-mete-atlantica-i-adrisa/6554514/

Pad je potaknuo jedan strani fond koji izlazi iz HR i SLO, ali s druge strane zamjetan je ulazak puno manjih igraca. Shodno tome nakon izlaska sljedi rast i samo rast

ja mislim da jesu norvežani …bila je najava da će izlazit a oni su bili u Adrisu i drugim dionicama u RH ..danas samo jedna transakcija 10300 komada …
[/quote]

Kaj postoji neki drugi strani fond na našoj burzi?
koliko se sjećam mislim da su kupovali i Agrokor.

Sigurno su oduševljeni kako su nasanjkani.

Gore navedene informacije nisu moje izmisljanje nego stvarno cinjenicno stanje
bilo izmišljanje ili ne, ovo je prvo logično objašnjenje ovog “loma”

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/tedeschi-i-vlahovic-spremaju-konzorcij-za-agrokor-20170916

Sad znamo i zašto se manje novca vrti na burzi ovu jesen. Puni se kapitalom puška za slonove…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Pitanje je sto je tu uopce nova vijest, iliti neobicno.
Zna se da im Agrokor duguje novce.
Zna se da se mogu naplatiti limitirano.
Zna se da nema novca nego samo imovine.
Zna se da se zele naplatiti iz najbolje imovine.
I to sve skupa je tu.
I ok, sve 5.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close