Bit ce sve ok, nemojte bit u bedu.
ako vam to SeRija kaže, a pola portfelja mu u Agrokorovim perjanicama, onda se nemate zašto brinuti!
kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
barem meni i uvijek se pokazalo lijepo.
kukanje i depresija je počelo još prije 3 mjeseca…tko se tada počeo krcati, baš se usrećio
[/quote]taj pise o ukrcavanju jos od 2100 crobex…i stalno proglasava dno vec 4 mj 🙂 majstor
Zato je većina malih otisla…….jer je likvidnost nikakva i ozbiljniji bid praktički nepostojeći na većini
Pa jel moguće da je sve ovo crvenilo inspirirano prijetnjom rusa da ne bu njih nitko … i da se buju naplatitli, ovak ili onak?
da, grlo se sužava
Evo i Pelješki most.
Nijedna Hrvatska firma se nije javila na natječaj.
Tako da lova od EU fondova neće u Hrvatsku.
Jel to južina vani?
Nema Čak ni Katarskih izvođača.
Gledam malo danasnji promet, vuku ga Adris i RIVP, ostalo je mizerija od manje od pola milje kn. Nije to ni tako crno, crvenilo na malom prometu, to su izgleda nervozni prstici.
kukanje i depresija je počelo još prije 3 mjeseca…tko se tada počeo krcati, baš se usrećio
[/quote]taj pise o ukrcavanju jos od 2100 crobex…i stalno proglasava dno vec 4 mj 🙂 majstor
[/quote]
majstor sigurno nisam , ali sam kratkoročni igrač i trader. mogu slobodno reći da u k/p imam uspjeha (naravno, bilo je i failure-a, ali tko ih nije ovdje imao ) . nije velika lova , ali svakako veseli, da se počastit ekipa . a kako sam ti već jučer rekao, ti si dugoročni, pa čekaj , možda i doživiš svoje. ima za to godina :)….
Da. Ovo je katostrofa u Saboru.
Nije ni čudo što ljudi bježe iz dionica.
Kako ova Vlada očito ne vlsda….
Postavlja se pitanje da li Vlada pada.
A što se tiče Agrokora….
Ako će Rusi nešto tražiti fakture ćemo poslati samo Plenkyu i Dalički.
Ako kiše jesenje potraju podsezona će podbaciti.
Svi ministri bi samo dizali poreze, kao i župani i gradonačelnici.
Da li to počinje raspad sistema?
Pa raspad sistema je već preko 25 godina 🙂 kako se može raspasti nešto šta je već raspadnuto ? 🙂
ako vam to SeRija kaže, a pola portfelja mu u Agrokorovim perjanicama, onda se nemate zašto brinuti!
[/quote]
Ja sam se prije zivcirao i svaki dan zurio u ekran sada sam prihvatio da mi je preko 200.000,00 kn zarobljeno u Agrokoru
Ne znam samo kome drukeri pišu crnjake jer sad su skoro svi složni (čak i oni koji su pisali pozitivu)??
A sad kad su ti svi izašli, mogli bi veliki igrači napucati cijene nazad pa nek se znoje u cash-R-A!!