Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bit ce sve ok, nemojte bit u bedu.

ako vam to SeRija kaže, a pola portfelja mu u Agrokorovim perjanicama, onda se nemate zašto brinuti!

kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
barem meni i uvijek se pokazalo lijepo.

kukanje i depresija je počelo još prije 3 mjeseca…tko se tada počeo krcati, baš se usrećio
[/quote]taj pise o ukrcavanju jos od 2100 crobex…i stalno proglasava dno vec 4 mj 🙂 majstor

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Zato je većina malih otisla…….jer je likvidnost nikakva i ozbiljniji bid praktički nepostojeći na većini
pisem o tome vec par mjeseci USKO GRLO !!! nema kupaca!!!! a bit ce jos gore

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Sudeći po trendovima, iza brda se sprema savršena oluja .
Neki možda znaju više?

Pa jel moguće da je sve ovo crvenilo inspirirano prijetnjom rusa da ne bu njih nitko … i da se buju naplatitli, ovak ili onak?

da, grlo se sužava

Evo i Pelješki most.
Nijedna Hrvatska firma se nije javila na natječaj.
Tako da lova od EU fondova neće u Hrvatsku.

Jel to južina vani?

Nema Čak ni Katarskih izvođača.

Gledam malo danasnji promet, vuku ga Adris i RIVP, ostalo je mizerija od manje od pola milje kn. Nije to ni tako crno, crvenilo na malom prometu, to su izgleda nervozni prstici.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
barem meni i uvijek se pokazalo lijepo.

kukanje i depresija je počelo još prije 3 mjeseca…tko se tada počeo krcati, baš se usrećio
[/quote]taj pise o ukrcavanju jos od 2100 crobex…i stalno proglasava dno vec 4 mj 🙂 majstor
[/quote]

majstor sigurno nisam , ali sam kratkoročni igrač i trader. mogu slobodno reći da u k/p imam uspjeha (naravno, bilo je i failure-a, ali tko ih nije ovdje imao ) . nije velika lova , ali svakako veseli, da se počastit ekipa . a kako sam ti već jučer rekao, ti si dugoročni, pa čekaj , možda i doživiš svoje. ima za to godina :)….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Da. Ovo je katostrofa u Saboru.
Nije ni čudo što ljudi bježe iz dionica.

Kako ova Vlada očito ne vlsda….

Postavlja se pitanje da li Vlada pada.

A što se tiče Agrokora….
Ako će Rusi nešto tražiti fakture ćemo poslati samo Plenkyu i Dalički.

Ako kiše jesenje potraju podsezona će podbaciti.

Svi ministri bi samo dizali poreze, kao i župani i gradonačelnici.

Da li to počinje raspad sistema?

Pa raspad sistema je već preko 25 godina 🙂 kako se može raspasti nešto šta je već raspadnuto ? 🙂

Bit ce sve ok, nemojte bit u bedu.

ako vam to SeRija kaže, a pola portfelja mu u Agrokorovim perjanicama, onda se nemate zašto brinuti!
[/quote]

Ja sam se prije zivcirao i svaki dan zurio u ekran sada sam prihvatio da mi je preko 200.000,00 kn zarobljeno u Agrokoru

Ne znam samo kome drukeri pišu crnjake jer sad su skoro svi složni (čak i oni koji su pisali pozitivu)??
A sad kad su ti svi izašli, mogli bi veliki igrači napucati cijene nazad pa nek se znoje u cash-R-A!!

New Report

Close