Vidim Serislave da ste prešli u moj tabor.
Kao što rekoh, fondovi mogu zakucati dionice a dobro zaraditi.
Kod nekih stvari ne treba biti pretvrdoglav.
Tako je.
I onda će svojim kompićima iz EU prodati te dionice jeftino, a naše pemzije ko šiša.
Mamicu im…
Mislim da sam ih definitivno prokljuvio.
Ovo treba zabilježiti i vidjeti za točno godinu dana.
kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
barem meni i uvijek se pokazalo lijepo.
Pa Vi onda kupujute cijelo vrijeme od početka godine. Puni kao Brod.
Ovo je idealno, zašto?, jer makroekonomsko okruženje je nikada bolje(od 2009), mi imamo dobar trend u svim pokazateljima, a burza pada…
To je ko kolačić:)
Još danas će se najvjerojatnije sve zazeleniti.
kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
Da,ali na velikim svjetskim burzama sa velikom likvidnosti i to na dionicama sa iznimnim fundamentalnim pokazateljima!
kukanje i depresija je počelo još prije 3 mjeseca…tko se tada počeo krcati, baš se usrećio
Jedva čekam next year.
Burza na nuli, ja u cash-u, Todex pa-pa.
Raj…
Zato je većina malih otisla…….jer je likvidnost nikakva i ozbiljniji bid praktički nepostojeći na većini imalo interesantnih izdanja i samim time svaka špekulacija je osudjena na propast.
Tko zeli ulagati u fondovske dionice – samo naprijed…….samo tu će vam, s druge strane, i iskrcaj biti bogovski, kad bude priša…….zato jedino jako dobar timing ulaska……i jos brzeg izlaska, ako već zelite nešto ušićariti……
Pa Vi onda kupujute cijelo vrijeme od početka godine. Puni kao Brod.
[/quote]
ha, ha , ha