Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad DDJH ne uspijeva porasti i ostati niti na 30 kn usprkos ponudi za dokap od 250 mil.kuna, to je jasan znak da je ova burza totalno, ali totalno u banani…. ova godina na ZSE očito je propala, a što nam nosi iduća ostaje za vidjeti

Ignore: KressoM, delux

kad DDJH ne uspijeva porasti i ostati niti na 30 kn usprkos ponudi za dokap od 250 mil.kuna, to je jasan znak da je ova burza totalno, ali totalno u banani…. ova godina na ZSE očito je propala, a što nam nosi iduća ostaje za vidjeti

DDJH je bila vožnja za naivce.
Ne bih se čudio da naši odbiju ponudu pod nekim “strateškim” obrazloženjem.
Dapače, uopće ne vidim kako bi se moglo dogoditi da donesu ispravnu odluku.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Do neki dan se govorilo o vlakicima.
Sada imamo tobogan.
Ima li itko razumno objasnjenje ?
Da li je u stvari na trzistu bilo iracionalno, pa je samo prestalo biti ?

Zreli smo samo za ronjenje…..a izgleda da to konačno uvidjaju i oni koji su iz petnih zila neutemeljeno drukali na rast.

Na forumu danas samo drukeri, pa što se promijenilo u odnosu na prije par dana?? Ništa naravno, a još je danas objavljeno da je ona tobožnji “pad zaposlenih” bio greška i da se zapravo radi o povećanju od 50.000 zaposlenih više!
A veliki igrači izgleda iskoristili priliku izuti naivce iz dionica, pa će im možda još danas prodavati puno skuplje!

kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
barem meni i uvijek se pokazalo lijepo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zreli smo samo za ronjenje…..a izgleda da to konačno uvidjaju i oni koji su iz petnih zila neutemeljeno drukali na rast.

Pa ovaj čumez od balkanske prčije je već ronio zbog todexa..zakaj bi bili spremni ? …zato što gramzivi gadovi u fondovima igraju svoje igrice ! ..svuda su se ovih deset godina burze oporavile višestruko samo ova smečad ovde nije to dozvolila …firme rade dobro ..zarađuju …a fin.gadovi igraju igre ..

oko 1700 pocet razgledavat izloge u gledalici 🙂 taman kad ovi optimisti(navlakaci) izgube nadu i prodaju

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Kažem vam, ideja je oboriti burzu, prvenstveno blue chip-ove do daske, ovu godinu pustiti niz vodu, a za sve okriviti Agrokor. Mada osnova u realnoj ekonomiji za ovakav pad burze nema. A bit će još gori, bojim se. I onda lijepo iz niske baze iduće godine prekrasan oporavak. Kao od sredine 2016.
I što je najbolje, znate tko će onda doći? Strani fondovi. Na diskont debeli. A Hrvati naravno tek kad se oni nakupuju i podignu malo burzu.
Evolucija je teška.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

kad na burzi počne kuknjava , rasulo, pesimizam ,depresija , . 🙁 itd. , to je jasan znak za početak ukrcaja….
barem meni i uvijek se pokazalo lijepo.

“Be Fearful When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Fearful”

Warren Buffet

Tržište je oživilo, promet svakim danom raste, dah života nadvio se nad njim, tko je zaslužan za to, po meni Đuro

je, je, al’ čiko trguje u Americi, a ne u kokošinjcu, sada i onima koji su dobre dionice rušili iz zajebancije, nije više do zajebancije

New Report

Close