Gdje su nam optimisti jutros ?
U prvih sat vremena milijunski promet, cijene i nadalje padaju.
Rasprodaja.
Što nam se valja iza brda ?
Poštovani,
da li je moguće da će nam Crobi ponovno zaroniti ispod 1800 ? Za ne povjerovati… Opet negativan trend.
Predugo to sve traje…
pozitiva2@
Pa nestala je likvidnost sa ZSE-a. Nestale su milijarde kuna sa tržišta u Agrokorovim izdanjima. Ako se i bude trgovalo te milijarde će se pretvoriti u milijune a to je nedostatno da se bilo šta ovdje pokrene, bit će samo trenutni bljesak i onda po starom.
nema bolje nego kada dionice koje me zanimaju padaju(HT,ADPL,ADRS-P)a top 10 ne prodaje čak na ADRS i kupuje.plašljivi prodaju sa gubitkom i misle vratiti izgubljeno kupujući neke druge i plaćaju proviziju a gube sve više.ovih dana ću sve pare potrošiti na kupovinu ove tri dionice pa kud puklo.
Gdje su nam optimisti jutros ?
U prvih sat vremena milijunski promet, cijene i nadalje padaju.
Rasprodaja.
Što nam se valja iza brda ?
Evo, zločesti, propadosmo! Smak svijeta već 10 put ove godine.
Da optimisti prate svakodnevno u strahu dnevna trgovanja, brzo bi postali pesimisti. Optimisti žive život, a znaju da burza ima svoje uspone i padove svaki dan i za to ih nije briga jer vide da dugoročno, sve ide kuda treba. Unatoč ratovima, atomskim bombama, bolestima…
To je pravo ime za stanje na računu.
A nemam špekulativni portfelj.
Samo solidne blue chip papire.
I nemojte mi reći da iskoristim priliku za dokup.
Kaže kristalna kugla da to ide još dolje………………
nema bolje nego kada dionice koje me zanimaju padaju(HT,ADPL,ADRS-P)a top 10 ne prodaje čak na ADRS i kupuje.plašljivi prodaju sa gubitkom i misle vratiti izgubljeno kupujući neke druge i plaćaju proviziju a gube sve više.ovih dana ću sve pare potrošiti na kupovinu ove tri dionice pa kud puklo.
Točno to. Zamisli ljude koji dođu pred šoping centar i plaču jer su sezonske rasprodaje. Kao, prošlo je ljeto, a cijene ljetnih artikala padaju. Sigurno više nikada ljeto neće doći! 🙂 Takvih ovdje koliko oćeš.
Izgleda da se grlo sužava
To je pravo ime za stanje na računu.
A nemam špekulativni portfelj.
Samo solidne blue chip papire.
I nemojte mi reći da iskoristim priliku za dokup.
Kaže kristalna kugla da to ide još dolje………………
Ma naravno, zlocesti. Naravno da je tako. Kao i svaki put do sada, kristalna kugla pogađa nenadmašno i svaki put je pogodila kad je najavila propast i smak svijeta.
Poštovani,
da li je moguće da će nam Crobi ponovno zaroniti ispod 1800 ? Za ne povjerovati… Opet negativan trend.
Predugo to sve traje…
Traje i u Amera predugo rast, a nofce koje si ti ovdje ulozio tvoj broker je odavno ubacio u Ameriku,da zaradi na tvojim nofcima, a ne da mu ti ovdje prodas, pa trazis nofce nazad,to ti je i odgovor zasto ovdje gledas to sto gledas.Čekaj da Ameri počnu stagnirati ili padati onda možda što zaradiš tu..
@samgal
Nezahvalno je prognozirati, i nisam siguran da će me moderator propustiti.
Kaže literatura da prema ovakvom obrascu trgovanja možemo očekivati i niže cijene od sadašnjih.