kad je krv na ulici tad se kupuje 🙂
Pa sad je nesto sto bi odgovaralo tom opisu.
Agrokor, depresija, pesimizam itd.
Nadajmo se da nece doci do krvi na ulicama u doslovnom smislu. Tad vise nikom nije do icega, a kamoli dionica.
kad je krv na ulici tad se kupuje 🙂
U Hrvatskoj tko je tako kupovao,uglavnom je “odneo gace na stapu”!
Hvala Rege.
Ma gle, ajmo se vratiti u sustinu situacije:
Ovo je dionicki forum. I trebali bi razgovarati o valuacijama, prilikama, problemima koji tiste burzu takodjer, naravno, ali u svjetlu ideja o mogucim rjesenjima. Pa onda te ideje mozda pretociti u sindikalnu akciju, pressure group, nesto…
Imamo ovdje mnogo kolega kojima je novac zarobljen / izgubljen u Todexu, s vrlo neizvjesnom i mucnom perspektivom. I umjesto da se organiziraju, skupe potpise, udju u kontakte s mirovincima, napadnu upravu i Vladu, izadju u javnost zajedno, angaziraju pravnike, naprave sve za zastitu svojih legitimnih interesa (a imali bi podrsku svih ovdje), da se udje u fight za pravdu i transparentnost, oni ovdje zagadjuju prostor i sire depresiju, koja se upravo i njima obija o glavu, kroz nenapredovanje njihovih drugih investicija.
Mislim da sam nesto o tome pisao i prije pa sam bio ismijan.
Treba se skupiti, boriti, okrenuti novi list, ici naprijed. Bez toga nema nista nikome.
Pravda i transparentnost ce dati rast burze, a na rastucoj burzi svi pobjedjuju.
Nastavno na ovo gore, ukupno stanje na trzistu: svi koji iz samo njima razumljivih razloga sire depresiju trebali bi umjesto toga platiti misu u lokalnoj crkvi, dzamiji, sinagogi, da Tehnika, kao firma iz visokogradnje na domacem trzistu, konacno izbaci pozitivan operativan kvartal. A za to postoje naznake da bi moglo biti.
Zato jer bi to znacilo rast vrijednosti kapitalnih investicija kao rezultat potraznje i konjunkture. Nesto je o ovome drugome dao naslutiti i kolega ValueWalk.
A to je onda faza koja sve povuce prema naprijed u roku od nekoliko mjeseci, kad ce se nadajmo se rasplesti i ovo cudo od Agrokora, na nacin ovaj ili onaj.
depresija i pesimizam su hrana za one koji još nisu shvatili i prihvatili da se kotač povijesti okreće i da će biti tako dok će biti svijeta.
mi koji jesmo zarađujemo na onima koji nisu a nisu po vlastitom izboru pa ih nema smisla žaliti jer izbor je u njihovim rukama.
dobro da je tako jer bi nama bilo teže zar ne?
narod smo sklon pretjerivanjima preko svake mjere.
pogledajte kako investitori cijelog svijeta procjenjuju naš rizik a kako mi sami?
neznam za mazohističniji i depresivniji narod na plavom planetu.
ili to tako prikazuju oni koji od toga imaju neke koristi?
živimo na bogom danom dijelu ovog planeta i nije nam dobro?
stalno se žalimo,kukamo,evo kukaju i zse kukači jer jesu ili kad nisu opet opet kukaju je nisu?
tako se mujo žalio,kukao da nije nikad dobio na lotu dok mu onaj gore nije rekao
pa uplati više hebeni listić i pričekaj izvlačenje.
o evolucijo….
evo i jučer je bila prilika i preksutra će biti
tko ne vjeruje neka napiše ovdje da ne vjeruje da je tako
pa ćemo za par mjeseci rezimirati.
jel problem u par mjeseci čekanja?
ako je brate mili odi u kladionicu i možeš iz sata u sat ili manje.
čim prije takvi ostanu bez love napravit će uslugu drugima i sebi jer će možda nakon toga evoluirati i krenuti u boljem smjeru.
evolucija nema alternativu,pinklec na rame isto traži evoluciju pa…
živjela evolucija i sloboda izbora
neznam za bolje,poštenije,pravednije…
.-)
p.s.
znamo tko kuka jer nije htio kupovati turizam po <0,3 Bv not rev
da vidimo tko će kukati za koju godinu jer nije htio ostalo kupovati po <0,3 Bv
Oprastam im jedino ako to radi iz koristi.
Pokvareno je, ali razumljivo, i ljudski.
No ukoliko to rade iz uvjerenja, onda je manji problem sto im ja ne prastam, vec je zivot (i Bog i Alah) taj koji ih kaznjava i jos ce, jos okrutnije.
Zaista, zasto nema udruge dionicara agrokorskih firmi? Pa to je mnogo legitimniji i vredniji topic od nekih cuvara sismisa i raznih digniteta.
LJUDI TRGNITE SE!!!
Vrijeme curi, a rade vam o glavi.
Ostat cete s kovanicama u dzepu.
…da vidimo tko će kukati za koju godinu jer nije htio ostalo kupovati po <0,3 Bv….
Migra, nema ti baš puno toga po 0,3 Bv….
Iskreno, nadam se da ce se mirovinci po deblokadi postaviti na bid i snizavati si prosjek. Ako nece ode to u par tobogana na 5%.
Zalopojke tipa odose nase penzije ne fermam previse jer tko ce uopce dozivjeti penziju sa 67 ili 70 g.
Ja bih mnogo radije da kolega avax10 dobije sto vise likvidnosti i da nam se vrati sretan i ozaren.
Migra, nema ti baš puno toga po 0,3 Bv….
[/quote]
o ima ima samo treba tražiti
tko traži taj i nađe zar ne?
samo čeka se da <0,3 naraste na 1,0 pa da se raspali sa kuknjavom
po kuknjavi smo u top 5 ako ne i bolje na planeti.
plačimačak nacija bez premca
a živimo u bogom danim vremenima na bogom danom prostoru.
nije se taj rodio koji bi nama ugodio
tko bi nas žalio taj nebi bio svoj.
tko doživi da evolucija odradi svoje pričat će o tome
.-)