dolazi vrijeme da je novaca sve više a dionica sve manje, a da bi se kupile veće količine kvalitetnih dionica trebat će i potegnuti, nema đabe ni u .abe
U prosjeku oko 90% malih investitora na burzi gubi novac!
Nitko razuman nece “pumpati cijene” kako vi sugerirate,a osim toga postoje i druge burze i vrijednosni papiri sa velikim izborom!
dolazi vrijeme da je novaca sve više a dionica sve manje, a da bi se kupile veće količine kvalitetnih dionica trebat će i potegnuti, nema đabe ni u .abe
Nitko razuman nece "pumpati cijene" kako vi sugerirate,a osim toga postoje i druge burze i vrijednosni papiri sa velikim izborom!
[/quote]
Postoje da, ali su i vrednovane na burzi.
O kakvom pumpanju je riječ, pa mi smo sad u 2005 god. s cijenama dionica ,ako izuzmemo turiste. Mi kasnimo, teško nam iz guzice dolazi u glavu, a kad dođe onda se ne gleda konju u zube.
25 posto više turista i 6 posto više zarade. ???????????
[/quote]
Da,super!Ne trose samo turisti.I nasi gradani trose,zar ne?
Ne moze 20 ili 25% turista vise u mjesec ili dva dana povecati potrosnju 25%!
To su rezultati maloprodaje, ducana. Turisti, bar dobar dio njih, ipak jede i pije po restoranima.
Nitko razuman nece "pumpati cijene" kako vi sugerirate,a osim toga postoje i druge burze i vrijednosni papiri sa velikim izborom!
[/quote]
Postoje da, ali su i vrednovane na burzi.
O kakvom pumpanju je riječ, pa mi smo sad u 2005 god. s cijenama dionica ,ako izuzmemo turiste. Mi kasnimo, teško nam iz guzice dolazi u glavu, a kad dođe onda se ne gleda konju u zube.
[/quote]
Vecina dionica na ZSE je realno vrednovana ili precjenjena,a mogucnost izbora je vrlo mala za razliku od “nebrojeno puno” dionica na svjetskim burzama sa daleko boljim fundamentima i jeftinijim cijenama!
evo kolega, ove ptičice se vrednuju 2mld.dolara na burzi, skoro kao svi Hrvatski turisti, više nego svi brodari i građevinari i ostalo razno
https://www.24sata.hr/news/splicanima-veci-prirez-time-bi-im-porasla-kvaliteta-zivota-538828
Ovi u irskoj mogu se smijati ovakvim izjavama, mi moramo plakati od muke jer smo sami sebi najveci neprijatelji kad ovakve ugursuze biram na vlast. Veći porez = jednako veća kvalitet aživota. Aha, u zemlji dembeliji braće Grim.
I ovo vrijedi ne samo z aOparu, nego za sve političke životinje – nepodnošljiva lakoća haračenja uzduž i poprijeko. 1 kn, milijun kuna, milijardu kuna, bs ih briga , nece oni top placati, a ako i budu izglasat ce sebi dodatak barem dvostruko veći od dadžbine.
Naravno. I dok narod to puši neka mu tako i bude.
A što se tiče HR tržišta, ima precijenjenih, ali bogme i takvih depresija da ti mozak stane.
Većina ipak ima prostora za rast. To se već vidjelo. Crobi je bio na putu za 2500 da se nije dogodio ovaj dernek.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/mala-vam-je-kamata-na-stednju-pogledajte-prinose-investicijskih-fondova-foto-20170906
Pripreme za jesen su u punom zamahu.
Eto kako plus od 15% ispadne minus od 1%. Zivio Eurostat!!!
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/mala-vam-je-kamata-na-stednju-pogledajte-prinose-investicijskih-fondova-foto-20170906
Pripreme za jesen su u punom zamahu.
Najgore je novac drzati u carapama, a nije nista puno pametnije ni stediti ih u banci.
Nadajmo se da ce Dalmatinci uloziti jedan dio u dionice, bar u neke sigurne dionice koje redovno isplacuju dividendu, isplati im se vise nego ih drzati na banci.
A realno je i ocekivati da ce i crobex uskoro da ocepi prema gore pa jos i tu mogu da zarade.