Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gostima se nudi ovako nešto. Otiđite tamo zorangutane, osjećaj je kao da ste
na drugome planetu, kada to doživite napišite dojmove. Odmor tamo nije odmor
nego cjelokupni doživljaj koji se pamti jako dugo.
http://www.valamar.com/hr/hoteli-porec/valamar-isabella-island-resort

Kompanija koja je znala ovo napraviti najbolje zna što i kako.
Ne bih čučao iza ugla i kada nešto ne ide 100% po planu radio dramu oko toga.
Lijepo su napisali da će o investicijama odlučivati i objaviti to u 11. mjesecu.
Možda ide kakva akvizicija, pa će trebati novaca. Ovom objavom cilj je već postignut.
Podsjećam radi se o vrhunskom menadžmentu.

IGH? Po čemu to? Radi zadnja dva pozitivna kvartala? Jel' samo ja gledam tablice na mojedionice ili ima još netko. Pa tamo nema stavke koja nije u debelom crvenom minusu…
bitno da stalno pisu o nekim vlakićima 🙂 ja vidim samo usko grlo na izlazu

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Najbitnija zadnja tri retka članka.
http://www.seebiz.eu/jamnica-belje-i-pik-vinkovci-zalozili-nekretnine-za-kredit-agrokora/ar-162068/

IGH? Po čemu to? Radi zadnja dva pozitivna kvartala? Jel' samo ja gledam tablice na mojedionice ili ima još netko. Pa tamo nema stavke koja nije u debelom crvenom minusu…
bitno da stalno pisu o nekim vlakićima 🙂 ja vidim samo usko grlo na izlazu
[/quote]

Takve postove si pisao i kad je bila na 70 kuna.

Još malo o hrvatskom turizmu.

http://www.seebiz.eu/cizmar-odrzivost-na-dugi-rok-i-kvaliteta-kljucni-za-razvoj-hrvatskog-turizma/ar-162069/

Smatra da Hrvatska stoga nema druge opcije nego na dugi rok razvijati kvalitetni turizam, uz ulaganje u kompletan lanac vrijednosti u turizmu, a ne samo u smještajne objekte.

Pustite turizam, snaći će se ljudi i prilagoditi.
I zbog sporosti svega neće nam se dogoditi Španjolska oliti prevelika betonizacija.

Ali ovo, ovo je bitno, najbitnije:

https://www.investing.com/rates-bonds/croatia-government-bonds

Počeo je prinos i na 10y kliziti prema dolje.
Znate što to znači?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Što se tiče cijena, pr. u Tunisu hotel 5 * 7 dana uključujući i avion 5.900 kn za četveročlanu obitelj.
I da ne nabrajam…

Takve cijene su s razlogom. Evo jedan članak[/url] koji je izišao u engleskim novinama prije sezone. Pogledajte što kaže britansko ministarstvo vanjskih poslova:
“The FCO warns against all but essential travel to much of the country, and all travel to parts, such as the southern border with Libya. […] It warns of a “high” threat from terrorism. “Further attacks remain highly likely””

U članku također imate kartu s procjenom opasnosti od terorizma po zemljama. Hrvatska ima najbolju ocjenu od svih zemalja na Mediteranu.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Danas čak 2 čovjeka na šalteru u banci pitaju gdje mogu prodati neke dionice.. Znači otvoriti račun kod brokera itd.. Da li je CERP dijelio nešto braniteljima ili oni svako malo nešto dijele pa to ne znači ništa?? Hvala

koje je ovo bauljanje bez veze iz šupljeg u prazno ..cijele burze ..nemreš vjerovat…

janlana @ to je tek pocetak ,tek cete postat nervozni kad pozelite prodati …

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Potrajat će još neko vrijeme. Ali prometi su veći nego prije. I to uglavnom u nekim blokovima, poput ZABA danas.
Rejting je važan. Najvažniji. On daje smjer svega.
Pričekajmo 22.09.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ko što rekoh neki dan, RIVP će za sobom povući niti krive, niti dužne ostale dionice. Cijela burza se pretvorila u RIVP. Ustvari vrlo žalosno.

New Report

Close