TunaSalad:
”
tenkista: ”
Da li netko zna gdje se može vidjeti prva kupnja i prodaja za dionice s
bivše VSE na kojima nije danas još bila transakcija? Mislim negdje na
netu, ne na mostiću? Hvala!
”
Probaj ovdje:
Vaš link
(inače, imaju i zgodne stranice za vođenje portfelja)
”
Čini mi se da je limun brži
http://limun.hr/main.aspx?id=19
ali ima samo K/P za protrgovane dionice
Znam za te stranice, nema tu za VSE. Recimo Mladina, Hbrl , Mbtn…
Trenutno i jesmo -0,43 ali još se bije bitka [smiley2]
biju naši al biju i partizani.[smiley2]
Da li netko zna gdje se može vidjeti prva kupnja i prodaja za dionice s bivše VSE na kojima nije danas još bila transakcija? Mislim negdje na netu, ne na mostiću? Hvala!
Ubaci 20.000,00 kn u PG ili Abacuse i imat ćeš pregled svih k/p i prometa.
kako na abacusu?
kako na abacusu?
Iskreno, ne znam, ja sam na PG, pa da ne ispadne da njih reklamiram, napisao sam i abacus.[smiley7]
Iskreno, ne znam, ja sam na PG, pa da ne ispadne da njih reklamiram, napisao sam i abacus.[smiley7]
da, nema toga u abacusu. jedino kao korisnik dobiješ prva 3 mjeseca besplatan mostich. možda jednom kad dođe nova platforma uvedu nešto preko weba.
Eto, sorry za dezinfo. možda netki drugi brokeri imaju. [smiley5][smiley3]
I ja bi rekao da to nije bio Hypo. Nalog od 14xx kom vrtio se neko vrijeme oko 300 kn da bi se kasnije prebacio nešto iznad i nije bio vidljiv među prvih 5. Na kraju ga je strpljenje izdalo pa je lupio po kupnji. Tako veliki igrači ne rade, ako ništa onda zbog toga jer je taj novac za njih kikiriki. To je bio neki očajnik kome je hitno bila potrebna lova.
Pozdrav
Eto ako je tako ja povlačim ono što sam rekao. Ja ipak nemam burzovni monitor; moj zaključak je pao na osnovu onog što su radili na “drugim” dionicama…
evo opet popust na đuru …
evo opet popust na đuru …
koliko? da ne moram paliti abacuse
[smiley2]