A kad ono kreče trgovanje Todexom?
Kad objave izvjesca, a to su odgodili do daljnjeg. Ovaj je napravio takve Augijeve staje da to ni smrkom ne mogu rascistiti timovi revizora.
Mislim da je najveci kamen smutnje ne toliko trazbine, jer one u prijavljene i ciste se, kao niti imovina, i to se moze procijeniti ovako ili onako, vec kako knjiziti sva ta pusta jamstva, kako prema van, tako i medjusobna.
Ako ides solidarno, onda svima pises maksimalan iznos. A to je debakl. A raspodijeliti, umanjiti ili obrisati ih ne mozes bez nagodbe. A nagodbe nema bez stanja, bez izvjesca. Stvarno je zapetljao dozlaboga…
Kad objave izvjesca, a to su odgodili do daljnjeg. Ovaj je napravio takve Augijeve staje da to ni smrkom ne mogu rascistiti timovi revizora.
o tome pišem još od 2012, ali neće nitko slušati, čitati, ovo je forrum i slobodno je čitati forumašima, ministrima, Vladi, DORH-u, Uskoku, bankarima, zaštitarima, dobavljačima i Rusima, nema kasnije izvlačenja, nismo mi znali
tema Belje
Moller 31.7.2015 9:38
Dugotrajni korisnikVeliki krug prijatelja 60%
koliko analiza oko izvještaja, a sve izgleda kao da mu ga je radio neki čarobnjak iz Oza, pa Toda je “čarolijama” i postao najbogatiji u Hrvatskoj, kada vas on provoza kroz svoj “kružni tok”, nekoliko krugova, možete samo povraćati i imati glavobolje, on sve radi na principu proizvodnje sira po Buco recepturi, njemu vrhnje i sir, ostalima sirutka, dobra je za kosti, jer sadrži puno minerala, zato on brine o malim ulagačima, da budu jaki i izdržljivi, do konačnog sloma
ma sve 5, ali što ćemo mi imati od toga
Nije moguce da vjerujete da revizija nije mogla sve razmrsiti 4 mjeseca !? To je igra na malo visoj razini i cekamo palac gore…
Nije moguce da vjerujete da revizija nije mogla sve razmrsiti 4 mjeseca !? To je igra na malo visoj razini i cekamo palac gore…
bit ce zanimljivo sa tektonskim promjenama u top 10 u medjuvremenu 🙂
bit ce zanimljivo sa tektonskim promjenama u top 10 u medjuvremenu 🙂
[/quote]
kad krene todex šta će se desiti? malo jači promet iz šupljeg u prazno sa brutalnim gubitcima. za sve stare dioničare tu je gotova priča. minus, minus i samo minus. tu sreće više nema. a novi dioničari…. to moraš bito totalni hazarder da tu nešto probaš.
. to moraš bito totalni hazarder da tu nešto probaš.
btw,nutra sam i veseli me da je vecina izvan igre. tj prodali u panici .:-)
Todex dionicari gledaju, bar dobar dio njih, da to istresu i nastave dalje. I bit ce kupaca. To sto ce mali prosuti veliki ce pobrati. I zato vam kazem da nema sanse da je sve bas tako crno. Gdje je kriza tu je i prilika. Neki ju vide, a neki ne.
A Kim Jong-un? A nije taj bas tako blesav kako neki misle.
Vidim da pojedini nickovi koji su zaglavili u Agrokorovim perjanicama orkestrirano pripremaju teren za početak trgovanja i drukaju obećavajući zarade od više stotina posto, dive se rezultatima izvješća koji su napisani u par rečenica i sl… Svatko upravlja svojim novcem, ali u svakom slučaju oprez.