Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kad ono kreče trgovanje Todexom?

ex. maratonac (05.10.2007.)... :-)))

Kad objave izvjesca, a to su odgodili do daljnjeg. Ovaj je napravio takve Augijeve staje da to ni smrkom ne mogu rascistiti timovi revizora.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Mislim da je najveci kamen smutnje ne toliko trazbine, jer one u prijavljene i ciste se, kao niti imovina, i to se moze procijeniti ovako ili onako, vec kako knjiziti sva ta pusta jamstva, kako prema van, tako i medjusobna.
Ako ides solidarno, onda svima pises maksimalan iznos. A to je debakl. A raspodijeliti, umanjiti ili obrisati ih ne mozes bez nagodbe. A nagodbe nema bez stanja, bez izvjesca. Stvarno je zapetljao dozlaboga…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kad objave izvjesca, a to su odgodili do daljnjeg. Ovaj je napravio takve Augijeve staje da to ni smrkom ne mogu rascistiti timovi revizora.

o tome pišem još od 2012, ali neće nitko slušati, čitati, ovo je forrum i slobodno je čitati forumašima, ministrima, Vladi, DORH-u, Uskoku, bankarima, zaštitarima, dobavljačima i Rusima, nema kasnije izvlačenja, nismo mi znali

tema Belje
Moller 31.7.2015 9:38
Dugotrajni korisnikVeliki krug prijatelja 60%
koliko analiza oko izvještaja, a sve izgleda kao da mu ga je radio neki čarobnjak iz Oza, pa Toda je “čarolijama” i postao najbogatiji u Hrvatskoj, kada vas on provoza kroz svoj “kružni tok”, nekoliko krugova, možete samo povraćati i imati glavobolje, on sve radi na principu proizvodnje sira po Buco recepturi, njemu vrhnje i sir, ostalima sirutka, dobra je za kosti, jer sadrži puno minerala, zato on brine o malim ulagačima, da budu jaki i izdržljivi, do konačnog sloma

ma sve 5, ali što ćemo mi imati od toga

Nije moguce da vjerujete da revizija nije mogla sve razmrsiti 4 mjeseca !? To je igra na malo visoj razini i cekamo palac gore…

Nije moguce da vjerujete da revizija nije mogla sve razmrsiti 4 mjeseca !? To je igra na malo visoj razini i cekamo palac gore…
neki su spominjali da im je bolje bez todx trgovanja ,,,pa sad kukaju da je market mrtav…takav ce bit dok god se ne pocne trgovati todx..
bit ce zanimljivo sa tektonskim promjenama u top 10 u medjuvremenu 🙂

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

neki su spominjali da im je bolje bez todx trgovanja ,,,pa sad kukaju da je market mrtav…takav ce bit dok god se ne pocne trgovati todx..
bit ce zanimljivo sa tektonskim promjenama u top 10 u medjuvremenu 🙂
[/quote]
kad krene todex šta će se desiti? malo jači promet iz šupljeg u prazno sa brutalnim gubitcima. za sve stare dioničare tu je gotova priča. minus, minus i samo minus. tu sreće više nema. a novi dioničari…. to moraš bito totalni hazarder da tu nešto probaš.

who dares, wins

. to moraš bito totalni hazarder da tu nešto probaš.
ako znas za bolju priliku ,,samo pucaj..
btw,nutra sam i veseli me da je vecina izvan igre. tj prodali u panici .:-)

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Todex dionicari gledaju, bar dobar dio njih, da to istresu i nastave dalje. I bit ce kupaca. To sto ce mali prosuti veliki ce pobrati. I zato vam kazem da nema sanse da je sve bas tako crno. Gdje je kriza tu je i prilika. Neki ju vide, a neki ne.
A Kim Jong-un? A nije taj bas tako blesav kako neki misle.

Vidim da pojedini nickovi koji su zaglavili u Agrokorovim perjanicama orkestrirano pripremaju teren za početak trgovanja i drukaju obećavajući zarade od više stotina posto, dive se rezultatima izvješća koji su napisani u par rečenica i sl… Svatko upravlja svojim novcem, ali u svakom slučaju oprez.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

vidjet ćemo hoće li trgovanje todex dionicama uspjeti pokrenuti ZSE …jer ako niti to ne pomogne, onda će ova burza godinama ostati mrtva

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close