Tako je. Bez branja po asku nema vise kolicina.
ZABA već počelo 🙂
svako branje po asku na ovakvom trulom tržištu kroz kratko vrijeme okrenut će u suprotnom smjeru….
Stanje je lose, ali stabilno. Medjutim, gdp raste predvodjen turizmom i donekle izvozom te nema ali ama bas nikakve sanse da se to ne materijalizira u rezultatima firmi i burzi.
Kupuje se kad je lose, a prodaje kad je dobro. Zar to treba ponavljati?
Zakon kako smo likvidni:)…..
Znači sad je dobro i treba prodavati.
Serislave, da li kome uspijete prodati veće količine?
Da me se krivo ne shvati…..
Nije točno da trziste ne moze rasti……
Uz ovakve komatozne promete, i polako odustajanje velikog broja ulagača od daljnjeg trgovanja, vrlo je lako sa izuzetno malim ulaganjima – “udaranjima po asku” – dizati cijene svih dionica, samim time i indexa.
Takav rast zaista moze potrajati unedogled…….samo ne znam tko ce zaista od njega istinski profitirati…..
Nakon što su se pojavili zainteresirani i mogući kupci za najjače Todorke i sada kada je skroz jasno da će se Agrokor rasprodati u dijelove, u pametnije ruke, stvarno je smiješno čitati postove pojedinaca koji vidovito predviđaju krah i propast Zagrebačke bruze.
Za Todorićevu jahtu i helikopter deseci kupaca, za najjače tvrtke četiri do pet zainteresiranih
Bit će zanimljivo vidjeti što će biti sa Todorkama kad se otvori trgovanje i nakon što se bude malo jasnije znalo tko je od stranih ulagača zainteresiran za preuzimanje koje firme. Ja mislim da će njihove cijene rasti i to uz promete, a ovi koji predviđaju krah svega na burzi ne idu mi na ignore samo zato što se volim dobro nasmijati. Malo smijeha u ova turobna vremena nikada nije na odmet.
bez komentara. naravno goran maric predvodi uhljebljivanje
ako netko sa strane prati ovo trgovanje, s pravom bi mogao reći; dečki, trgujete k’o babe
Potvrđen rast maloprodaje po najvišoj stopi u zadnjih 10 godina
Treba još dokaza???
Evo sve na jednom mjestu…”E pur si muove ” – ko zadnji magarac😀
Potvrđen rast maloprodaje po najvišoj stopi u zadnjih 10 godina
Prodaja novih automobila veća 21 posto, a ovo je najprodavaniji model
Tržište nekretnina uhvatilo zamah: Potražnja u Zagrebu veća od ponude