Građani žele uvođenje novih poreza jer će im to biti jeftinije nego dosad. Ha-ha! Tak smo uveli i razdjelnike za grijanje jer će biti jeftinije, pa je duplo skuplje. Lopovska posla.
“Porez na nekretnine uvest će se ako će biti pozitivan za građane”
Nek ovo vidi i Banditić, bit će veselo i u Zagrebu. Već je jednom pokušao uvesti naplatu čak i u Čučerju (gulikoži nikad dosta), ali ga je Skupština jedva spriječila.
A ovi i dalje samo trpaju svoje džepove.
Umjesto kazni zbog izostanaka, saborskim zastupnicima uz plaću i mjesečni paušal od 1.500 kuna
Baš smo vesela država.
Nadležnima se učinilo da građani žele, a kad ono oni ipak ne žele. Čudni neki građani.
Zbog pritiska javnosti odustali od proširene naplate parkinga u gradu
IPO HEP-a!
Povucite paralelu sa tajmingom IPO HT-a (dionicom se počelo trgovati 05.10.2007., a vrh Crobexa je bio 10 dana kasnije, 15.10.2007.). Ako se po jutru dan poznaje, vidimo što nas očekuje na ZSE u idućih 1,5 godina. Tko se nije skrio…:-))
Ne pratim te baš, budući da se crobex nije ni oporavio od 2007. Ako izbacimo INU koja je svojevremeno podigla to znači da onda napkon kreće rast crobexa heheheh
Možda bi ovakvi postoci mogli razvezati vezanu štednju u bankama. Samo je pitanje koliko štedišta uopće prati stanje na otvorenim investicijskim fondovima. Ali malo-po-malo.
samo što nisu počeli trpati pare u fondove. to može samo naivan čovjek napraviti (kao i ja svojevremeno) od početka godine tu knjižim -5%. još jedno +40% i eto me na nuli. štednja u banci nije investicija već šatro nekakva sigurnost. za tu kamatu sigurnije mi je pare zakopati na vrtu.
[/quote]
Nisu, ali budu. Oni koji znaju pogoditi tajming. Pritom ne mislim na tebe, jer ti očito ne znaš.
[/quote]
onaj koji zna pogoditi tajming nikad, nikad i baš nikad ne ulaže u fondove već to radi samostalno. kao ja npr.
Ne mozete reci da se Crobex nije oporavio. Ono stanje je bilo stanje napuhanosti, nerealnosti, i sveg ostalog…
Sve danasnje kompanije na ZSE su vise manje realno vrednovane…
Oporavio se s 1820 na 1890.
Vecina je zapravo nisko, od banaka preko vecine industrije. Visoko su jedino istaknuti turisti. A oni ce jos vise gore. Ostaju jos gradjevinari i brodari koji tek dolaze.
Cak niti staticki nista nije bas visoko. Na oko 2000 do 2100 je realno. A u nekom trenutku ce biti i overshoot. Svoje predvidjanje temeljim na gomili casha i plitkoj bari.
boze moj dragi sto ovi rade, sreca je da smo barem u EU ako nista za pobjec.
Klasicni primjer naseg ministra. Pravnik koji nema dana radnog staza da nije preko iskaznice.
http://www.liberal.hr/clanak.php?id=841
Ovo je stvarno nevjerojatan potez gospodina pravnika. Sto je najgore mislim da on uopce nije svjestan sto radi i koliko je ovo gl*upo. Ali dali je neznanje stvarno opravdanje? Koliko se sjecam u Oreskovica je bio ministar za EU, sad poljoprivrede. Ocito je svestran, mozda u iducoj bude za financije ili gospodarstvo, kad ga vec ide, a znanje uopce nije upitno.
problem je u tome što je pravnik. drugi problem su ekonomisti.. a najveći problem trenutno su IT našisti
inače, taj liberal je stvarno jedna otužna novina. gledam sve ove reciklatore stranjskih pop-trendova i ne mogu se načuditi kako ljudi mogu biti tupi..
takvo omalovažavanje samih sebe je uistinu fenomen vrijedan proučavanja
Ne mozete reci da se Crobex nije oporavio. Ono stanje je bilo stanje napuhanosti, nerealnosti, i sveg ostalog…
Sve danasnje kompanije na ZSE su vise manje realno vrednovane…
?!?!?!? Čekaj malo, napuhanosti, svašta…. Šta ameri, eu i ostatak nisu napuhani i sada na ATH? I šta znači napuhani? Ja sam mislio da je brdo dionica vani napuhano pred 3-5 godine,, a gdje su sada? Cekamo da se ispušu,ili ne ? Svatko nek procjeni za sebe 😉
inače, taj liberal je stvarno jedna otužna novina. gledam sve ove reciklatore stranjskih pop-trendova i ne mogu se načuditi kako ljudi mogu biti tupi..
takvo omalovažavanje samih sebe je uistinu fenomen vrijedan proučavanja
evo baš čitam, postali su i stručnjaci za cijepljenje. Tu im izgleda ne smeta primjena državne sile?
http://zse.hr/default.aspx?id=78457
od čega će ovi troškove plaćati