Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neki si ovu Xetru zabiju … tek iz šestog pokušaja sam uspio postaviti nalog da mi ga primi. Koma. Što će biti kad se aktivnost na burzi malo pojača, kad niti na ovako sporadičnim trgovanjima ne radi brzo kak bi trebala.

Možda bi ovakvi postoci mogli razvezati vezanu štednju u bankama. Samo je pitanje koliko štedišta uopće prati stanje na otvorenim investicijskim fondovima. Ali malo-po-malo.

Fondovi u zelenom treći uzastopni tjedan

samo što nisu počeli trpati pare u fondove. to može samo naivan čovjek napraviti (kao i ja svojevremeno) od početka godine tu knjižim -5%. još jedno +40% i eto me na nuli. štednja u banci nije investicija već šatro nekakva sigurnost. za tu kamatu sigurnije mi je pare zakopati na vrtu.

who dares, wins

Možda bi ovakvi postoci mogli razvezati vezanu štednju u bankama. Samo je pitanje koliko štedišta uopće prati stanje na otvorenim investicijskim fondovima. Ali malo-po-malo.

Fondovi u zelenom treći uzastopni tjedan

samo što nisu počeli trpati pare u fondove. to može samo naivan čovjek napraviti (kao i ja svojevremeno) od početka godine tu knjižim -5%. još jedno +40% i eto me na nuli. štednja u banci nije investicija već šatro nekakva sigurnost. za tu kamatu sigurnije mi je pare zakopati na vrtu.
[/quote]

Nisu, ali budu. Oni koji znaju pogoditi tajming. Pritom ne mislim na tebe, jer ti očito ne znaš.

Prosli izvjestaji, reakcije na burzi nikakve, prometi i dalje mizerni…

Sta moze ozivjeti ovu nasu burzu?

Počelo je, počelo. Ako nitko drugi, budu rusi.
http://www.seebiz.eu/sberbank-podnio-kaznenu-prijavu-protiv-todorica/ar-160423/

Postoci rasta ili pada na traderu, po novome se računaju u odnosu na zadnju protrgovanu cijenu prethodnog trgovinskog dana, a ne na prosječnu. Presmiješno.

možda kad opet krene trgovanje “todex” dionicama…ali samo ako to bude u neko vrlo skoro vrijeme tj. prije nego svi ulagači sa ZSE ne presele na druge burze

Ignore: KressoM, delux

mene jedino zanima od čega zadnjih mjeseci ZSE isplaćuje plaće, od čega plaća režije, naknade za softver koji koriste itd. jer ovo je postala presmiješna burza s dnevnim prometima u rangu jednog superkonzuma?!??
jedino ako su i na ZSE digli kredit kao gazda toda pa sad troše dok im, kao i gazdi nedavno, ne dođu računi na naplatu!?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

možda kad opet krene trgovanje "todex" dionicama…ali samo ako to bude u neko vrlo skoro vrijeme tj. prije nego svi ulagači sa ZSE ne presele na druge burze
[/quote]

Ostale dionice me ne zanimaju i ne kupujem nista dok ne vrate trgovanje Beljem, Ledom itd jer tu ocekujem dobar povrat na ulozeno

@ orangutan

Pročitaj si njihovo FI, a imaš i cijeli dosta opširan članak o njihovom poslovanju, pa nečeš postavljati ovakva pitanja.
Svake godine su srpanj i kolovoz sa bitno manjim prometima, pa sve opet funkcionira. I funkcionirat će.

Građani žele uvođenje novih poreza jer će im to biti jeftinije nego dosad. Ha-ha! Tak smo uveli i razdjelnike za grijanje jer će biti jeftinije, pa je duplo skuplje. Lopovska posla.

“Porez na nekretnine uvest će se ako će biti pozitivan za građane”

Nek ovo vidi i Banditić, bit će veselo i u Zagrebu. Već je jednom pokušao uvesti naplatu čak i u Čučerju (gulikoži nikad dosta), ali ga je Skupština jedva spriječila.

Planira se naplata parkinga u svim gradskim kvartovima

A ovi i dalje samo trpaju svoje džepove.

Umjesto kazni zbog izostanaka, saborskim zastupnicima uz plaću i mjesečni paušal od 1.500 kuna

Baš smo vesela država.

Mene brine američka burza, oni su sada na apsolutnom vrhuncu ikada u povijesti i davno su prešli vrhunac iz 2008-e što kad bi se prevelo na nas CROBEX bi trebao biti na preko 7000 bodova.

Pitanje je do kada oni mogu održavati ovakav rast i bliži li se kakva korekcija.

New Report

Close