Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ja mislim da će biti C, tj. preko 2000bodova kad prođe ljeto.

Mislim da brijete krivu logiku. Sve leži u firmama. Nema veze mladi, štediše i sl.
Ako imaš dobre firme koje rade dobit konzistentno njihova cijena će ići gore kako god s vremenom.
Jedino ko štopa je država sa porezima i paraporezima

Iliti da se posluzimo metodom kolege migre, anketom.
Gdje ocekujete Crobex npr u studenom?
A) ispod 1900
B) 1900 do 2000
C) preko 2000
Stavljam C.

C
ali niti bitno pozitivniji scenarij nebi bio senzacija ako pogledamo makroekonomske pokazatelje koji rasturaju.
jedini objektivni razlog zašto nismo na još na “C” je taj što kvazi stručnjaci
se prave sljepi iz njima znanih razloga i ne dižu nam kreditni rejting.
čime štopaju dolazak stranog kapitala,da vidimo što će donjeti S&P ocjena u rujnu.
to će se dogoditi iako držim da se je već trebalo,moralo….
strpljivi će naplatiti nestrpljivima,nepovjerljivima,nedokazanima ali i štedišama i ostalima iz te kategorije koji si sami tako izaberu.
kada se dogodi biti ćemo ovdje da rezimiramo koliko je to bio plad “sreće” a koliko očekivano na temelju CnB ,dokaza na dokaze…
do tada pozdrav s moje strane
uspješno trgovanje svima
čujemo se nekad u rujnu poslije odmora,uživancije,odmagljivanja…
najte kaj zameriti.
-)

p.s.
samo to će biti već predjesensko vrijeme i početak magli pa ćemo vidjeti
kako će “guske u magli” se snaći,naći put,iznavigirati…
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

po starom dobrom običaju

što bolji FI to veći minus dionice

Iliti da se posluzimo metodom kolege migre, anketom.
Gdje ocekujete Crobex npr u studenom?
A) ispod 1900
B) 1900 do 2000
C) preko 2000
Stavljam C.

ako uzmemo u obzir da je treći petak u 9 mjesecu, revizija, mogla bi se Ina vratit u Crobex, možda do tada i koja “perjanica” dostavi revidirano izvješće ( Ledo, Jmnc), onda je vidljivo da je sve nepedvidivo, uz to ne treba isključiti ni da počinje zasjedanje Sabora, a oni uvijek nešto za.ebu, tako da ću svoj glas ipak dati za B, s blagim naginjanjem prema C

http://lokalni.vecernji.hr/gradovi/dobit-zracne-luke-split-treba-smanjiti-i-zaposliti-vise-ljudi-5039

nevjerojatno da ovo moze netko izjaviti

Jos nevjerovatnije ce biti kad ga izaberu za novog direktora

Možda bi ovakvi postoci mogli razvezati vezanu štednju u bankama. Samo je pitanje koliko štedišta uopće prati stanje na otvorenim investicijskim fondovima. Ali malo-po-malo.

Fondovi u zelenom treći uzastopni tjedan

Opet ista prica: “stedise” ne znaci svi ljudi sa 170 mlrd depozita nego oni medju njima kojima vrag neda mira, a donijet ce nekoliko mlrd kn. Znaci pricamo o 3 do max 6%. I to kroz ne manje od 6 mjeseci do mnogo vise.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

C prije kraja rujna 2017.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Možda bi ovakvi postoci mogli razvezati vezanu štednju u bankama. Samo je pitanje koliko štedišta uopće prati stanje na otvorenim investicijskim fondovima. Ali malo-po-malo.

Fondovi u zelenom treći uzastopni tjedan

Daleko je sigurnije novac sada imati na stednji,posebno onu u EUR-ima.
EUR je sada jeftin u Hrvatskoj,a njegova vrijednost prema dolaru snazno raste.
Ukoliko se vidi “povijest” investiciskih fondova u Hrvatskoj,ispada da je to vrlo rizicno ulaganje!

Pogledajte HMST. Rezultat malo bolji nego prošle godine, ali netko se izgleda boji da ne pobjegne pa je odrao po asku ko sretan. Kad se oglasi privatizacija ode na preko 350. Država mora doći do para brzo.

Ovo je samo ilustracija da se stvari definitivno miču s donje mrtve točke i da skeptičnost ima potencijala postati najskuplja moneta.

A također se ne bih okladio niti da se neki od tisuća milijardi dolara s NYSE gdje se obaraju povijesni rekordi neće nakon cash in-a u obliku od 0.01% istresti i u ovu našu malu baricu. U maloj bari s malo vode nivo mnogo naraste. Zar ne?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Puno je ljepše biti unutra kod Hmst. Mislim da je rizik jako jako mali a mogućnost zarade velika. Bit ce nešto kao kod HIMR. Dubrovnik je to. Navijam za RIVP kao kupca iz vlastitog interesa. Kupac ovih 500 njak komada je napravio dobar posao po meni.

New Report

Close