ht je često znao biti nedvosmislen predskazatelj onog što slijedi,čak i prošli puta,ovog siječnja.
još jedan dodatni dim je ponovo tu.
u zadnjih nekoliko tjedana u kojima nekolicina nas najavljuje novi bull run
i sa mizernim prometima nije se mogao spriječiti rast.
iz dana u dan oportuni se gubitak povečavao.
držim da nije pitanje dali će se taj trend nastaviti nego kojim će se tempom nastaviti.
gdje vidim temelje nebi ponavljao više puta nedavno izrečeno i neki drugi su isto tako pa je lako naći.
ostaje da vidimo dali će biti kako mi optimisti očekujemo a to je da će kupci prije ili kasnije izgubiti živce i da će biti "run Forest run…"
bilo bi mudro razmotriti mogućnost potencijalnog što ranijeg uključivanja u utrku.
štetiti ne može ali može biti od korisno preko jako korisno do iznimno korisno.
ne vidim u tome loš scenarij?
a možda i megla radi svoje pa i griješim,nebi bilo…
🙂
p.s.
fondovi su i dalje sa vrlo snažnih cash pozicijama i teško će biti naći vjerodastojan izgovor.
realno je za očekivati da će se priljev pojačavati,biti će zanimljivo,veselo,zabavno…
niti adrenalinski nebi bilo senzacija
klimatske promjene sljede reklo bi se…
ima tko mail od Vakule?
🙂
koja je ovo količina lupetanja….
[/quote]
zoranguntane , malo pristojnosti i uvažavanja tuđeg mišljenja ne bi škodilo !
ht je često znao biti nedvosmislen predskazatelj onog što slijedi,čak i prošli puta,ovog siječnja.
držim da nije pitanje dali će se taj trend nastaviti nego kojim će se tempom nastaviti.
gdje vidim temelje nebi ponavljao više puta nedavno izrečeno i neki drugi su isto tako pa je lako naći.
ostaje da vidimo dali će biti kako mi optimisti očekujemo a to je da će kupci prije ili kasnije izgubiti živce i da će biti "run Forest run…"
bilo bi mudro razmotriti mogućnost potencijalnog što ranijeg uključivanja u utrku.
🙂
p.s.
fondovi su i dalje sa vrlo snažnih cash pozicijama i teško će biti naći vjerodastojan izgovor.
realno je za očekivati da će se priljev pojačavati,biti će zanimljivo,veselo,zabavno…
ima tko mail od Vakule?
🙂
[/quote]
pa kolega već 15 dana navodi da piše jednom rukom, a drugom drži bocu hladnog piva, uvažite to,
i Churchill je rekao da mu alkohol ni približno nije toliko uzeo, koliko mu je dao, možda se i kolega vodi tom teorijom za budućnost
🙂
p.s.
ima tko mail od Vakule?
🙂
[/quote]
zar toliko boli?
:-))
znam,znam evolucija je osim što je spor,skup i bolan proces
da bude stvar još i gora svi je ne prežive.
nepravadno i nepošteno nije jer je to po vlastitom izboru
.-)
p.s.
po mojem “lupetanju” ste mogli biti sretniji,bogatiji ali biće da ste od onih koji namjerno propuštaju kako bi brugi zaradili.
naklon na tom plemenitom stavu.
podržat ću vašu nominaciju za humanitarca godine na zse ako se kandidirate
sretno u investiranju, NEiinvestiranju ili čemu već…
Tako je. Ja sam ušao sad da bih velikodušno prodao skuplje onima koji će ući kasnije.
P.S.
KODT ubio. Ubio. Skroz.
P.S.2
Posebno me veseli industrija. Ipak sam neki inženjerčić i volim vidjeti da nije sve na turizmu.
Molio bih savjet iskusnijih ozbiljnih forumaša. Naime što mislite da li je bolje da se pozicioniram u dionice dok još Crobex nije dotakao 1900 bodova ili da čekam sigurnih 2000? Unaprijed zahvaljujem!
Ništa od stečaja.
p://www.poslovni.hr/hrvatska/Tri-opcije-za-Konzum-najizgledniji-Pevecov-model-330456
Molio bih savjet iskusnijih ozbiljnih forumaša. Naime što mislite da li je bolje da se pozicioniram u dionice dok još Crobex nije dotakao 1900 bodova ili da čekam sigurnih 2000? Unaprijed zahvaljujem!
Najbolje ti je da čekaš jer se i ja krcam… 🙂
Zbog ovakvih upisa ovo je jedan od mojih omiljenih forumasa. Bravo!!! Keep up the good work.
Evo, cak i socijalisticki DTR objavio dobit.
Pričekaj još malo. Tamo negdje kad Crobi bude cca 2500 bodova, tada će bit pravo vrijeme za ukrcavanje…
čekaj da se vani zacrveni i krene jaka korekcija koja se već neko vrijeme najavljuje pa ćeš moći kupovati pri crobexu od 1600-1700 bodova, ali možeš i sada spržiti keš pri crobexu od skoro 1900….
ili barem 1 lipu iznad ovogodišjeg HIGH-a
iako bi neki i to držali previše “kockarski”
nekako mi se čini da je radi kvartalnih izvješća nedavna vijest o rastu plaća prošla ispod radara a svi znamo kako će to utjecati na investicije,potrošnju koja i ovako raste na skali u godinama.
još jedan mali “dimić” je tu.
:-)http://ba.seebiz.eu/prosjecne-place-nastavljaju-rasti/ar-160012/
ali što mi znamo i imamo za misliti kada veliki “stručnjaci” iz fitch-a kažu da će rast bdp-a usporavati i smanjiti se.
ha-ha-ha….
p.s.
da mi je znati za koliku plaću rade ti”stručnjaci” pa da mi dodatno uljepšaju dan