Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledam ovaj FI od INE, pa to kao da je naštimano, pa kako sve može završavati na 00,00…

Ma to poumpaju našima cijenu…

INA, HT, banke i veći dio velikih trgovačkih centara preko fiktivnih uvoza raba i usluga godinama izvlače veliki novac iz zemlje. To Vladi ne smeta, ali onaj sladoled bez računa, e neće majku……..
Sva dobit ostaje u maticama tih kompanija. Po cijeni kojoj uvoze toliko i prodaju, dobit ostaje kući.

Ali krasno je živnuo forum. Ima starih nickova, poneki novi, dobro je…
Kuha se, kuha…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

10 tak all in, sudionika se tjese jedni druge 🙂 @
todx se ceka

All in kolega, 60% rivp, 25% adrs, 15% dlkv. I ne tješim se, hvalim se;)

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Gledam ovaj FI od INE, pa to kao da je naštimano, pa kako sve može završavati na 00,00…

Pa naravno da je naštimano……jeste li uopce mogli očekivati nešto drugačije ?

Tko još realan uopce moze vjerovati u istinitost bilo kojeg FI objavljenog na ZSE, i na tome zasnivati
svoje investicijske odluke nakon onih “sitnih nepravilnosti” koje su objelodanjene u FI-jevima Agrokorovih perjanica……

ht je često znao biti nedvosmislen predskazatelj onog što slijedi,čak i prošli puta,ovog siječnja.
još jedan dodatni dim je ponovo tu.
u zadnjih nekoliko tjedana u kojima nekolicina nas najavljuje novi bull run
i sa mizernim prometima nije se mogao spriječiti rast.
iz dana u dan oportuni se gubitak povečavao.
držim da nije pitanje dali će se taj trend nastaviti nego kojim će se tempom nastaviti.
gdje vidim temelje nebi ponavljao više puta nedavno izrečeno i neki drugi su isto tako pa je lako naći.
ostaje da vidimo dali će biti kako mi optimisti očekujemo a to je da će kupci prije ili kasnije izgubiti živce i da će biti “run Forest run…”
bilo bi mudro razmotriti mogućnost potencijalnog što ranijeg uključivanja u utrku.
štetiti ne može ali može biti od korisno preko jako korisno do iznimno korisno.
ne vidim u tome loš scenarij?
a možda i megla radi svoje pa i griješim,nebi bilo…
🙂
p.s.
fondovi su i dalje sa vrlo snažnih cash pozicijama i teško će biti naći vjerodastojan izgovor.
realno je za očekivati da će se priljev pojačavati,biti će zanimljivo,veselo,zabavno…
niti adrenalinski nebi bilo senzacija
klimatske promjene sljede reklo bi se…
ima tko mail od Vakule?
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-turisti-bjeze-iz-vodica-nema-vode-sve-smrdi-po-fekalijama/985009.aspx

“U SAMOJ špici turističke sezone mještani Vodica i turisti koji se tamo nalaze nemaju vode. Zapadni dio grada je bez vode već treći dan, a brojne vile i apartmani u Prvićkoj i dijelu ulice Blata pune su turista. Turisti odlaze prije vremena jer ne žele biti na ljetovanju bez vode.”

Dobra reklama….nema šta.

Ajde ohladi. Dvije ulice bez vode. I još im nose cisternama.
Bio sam i ja na Murteru bez vode u lipnju pa je krcatiji nego ikad.
Nećeš kupiti jeftinije, vjeruj mi. Najjeftinija kupnja ti je bila JUČER.
Pogledaj HIMR.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

bilo bi mudro razmotriti mogućnost potencijalnog što ranijeg uključivanja u utrku.

Smirite malo dozivljaj, kolega.
Dobro su nam poznate vase pozicije.

Ali mozda umjesto da potičete druge na kupnju, “put your money where your mouth is”,
učinite što i kolega ING pa posteno udarite po asku glavnih perjanica za sve nas…..:)
Sretni VI, sretni MI…..:)

HIMR:
– porast prometa 28% za Q2,
– iz milju i kusur gubitka u milju i kusur dobit.
Idemo dalje.
Čekamo RIVP.

P.S.
A moj novac je all in.

p.s.
fondovi su i dalje sa vrlo snažnih cash pozicijama i teško će biti naći vjerodastojan izgovor.
realno je za očekivati da će se priljev pojačavati,biti će zanimljivo,veselo,zabavno…

ne bih se složio samo s ovim dijelom o fondovima i izgovorima, uvijek oni pronađu neki razlog zašto čekaju,
a što se tiče ulaganja OMF, jasno je da oni u ovome trenutku nemaju više favorita za svoja pogrešna ulaganja, možda čekaju
da se otvore perjanice, da malo pojačaju pozicije, možda im je Gazda obećao otkup po 1kn kada stignu do nje

ht je često znao biti nedvosmislen predskazatelj onog što slijedi,čak i prošli puta,ovog siječnja.
još jedan dodatni dim je ponovo tu.
u zadnjih nekoliko tjedana u kojima nekolicina nas najavljuje novi bull run
i sa mizernim prometima nije se mogao spriječiti rast.
iz dana u dan oportuni se gubitak povečavao.
držim da nije pitanje dali će se taj trend nastaviti nego kojim će se tempom nastaviti.
gdje vidim temelje nebi ponavljao više puta nedavno izrečeno i neki drugi su isto tako pa je lako naći.
ostaje da vidimo dali će biti kako mi optimisti očekujemo a to je da će kupci prije ili kasnije izgubiti živce i da će biti "run Forest run…"
a možda i megla radi svoje pa i griješim,nebi bilo…
🙂
p.s.
klimatske promjene sljede reklo bi se…
ima tko mail od Vakule?
🙂

koja je ovo količina lupetanja….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Usporedite to što piše kolega migra s kvalitetom izvještaja koji izlaze pa ćete vidjeti da ste zapravo vi taj koji nema što point-by-point argumentirano reći nego radije posežete za generalizacijom od hominem.

New Report

Close