@mllr
4 mil.kuna je RH obveznica, a još 9 mil.kuna je blok transakcija na HT
prije sam ih vidio pod trgovane vrijednosnice, sada obveznicu ne vidim, osim u ukupnom prometu, blok nije u zbroju, njega vidim samo pod trgovanjem HT-om, nisam baš siguran da sve radi ispravno, u svakom slučaju hvala
DRASTIČNA TRANSFORMACIJA SREDNJE I ISTOČNE EUROPE Bliži se kraj modela koji je doveo do uspona novih članica EU, ulagači odlaze i opet će zaobići RH
DRASTIČNA TRANSFORMACIJA SREDNJE I ISTOČNE EUROPE Bliži se kraj modela koji je doveo do uspona novih članica EU, ulagači odlaze i opet će zaobići RH
Nek tu svoju autoindustriju koja nas je skroz zaobišla sada presele u Hrvatsku. Tu će raja raditi za soma eura bez pitanja. A i ovdje ćemo imati još bolje rezultate
Nikad manje nezaposlenih – stopa nezaposlenosti pala na 10,8 posto
Da, INA brutala. Slazu se kockice na zse. Očekujem dobra izvješća, bull mode na zse, a onda i povecanje krajem godine kreditnog rejtinga kao dodatni boost.
Kockice se slažu, reče kolega.
A slaže se i budžet za 2018 za pokazati prije S&P-a u rujnu.
Ovdje slijedi takav bull run da to svijet nije vidio.
Što duže bude odgađan bit će veći tangens alfa.
i prošle godine je crobex krenuo rasti u nekom krajnje ne tipičnom ljetnom periodu. ove godine su nam svi pokazatelji još i bolji osim nesretnog todexa (što s mojim dionicama nema baš nikakve veze) i standardnih bolesti tipa krajnje nesposobnost domaćih fond menadžera da prepoznaju bilo koju dobru investiciju, stanovništvo polu pismeno o ekonomskoj tematici i sprega stranih banak sa njihovim investitorima koji hoće da nas pokupuju za siću. ovo zadnje je najopasnije. strane banke upravljaju ogromnim domaćim kapitalom u mirovinskim i inim fondovima, domaći postavljeni rukovodioci su prodane duše koji za judine škude gledaju kako nas ekonomski okupiraju. mi mali koji još do sad nismo propali u konačnic će mo izvući nekakvu korist ali cjelokupna nacija sa ovakvom elitom na čelu nema ama baš nikakve šanse sa velikim predatorima.
10 tak all in, sudionika se tjese jedni druge 🙂 @
todx se ceka
Gledam ovaj FI od INE, pa to kao da je naštimano, pa kako sve može završavati na 00,00…
Ma to poumpaju našima cijenu…
Ne možeš naštimati prihode. Ili ih ima ili nema.
A i cifre su velike pa je ovako preglednije.
Pogledaj prijašnja izvješća.
To je taj format.