Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već sad je jasno. Ne moramo čekati petak. Plusara najmanje petaka za 2Q iliti oko desetak za prvo polugodište.

p.s.
Domaćim turistima stiže ozbiljna konkurencija. Bu se kolač malo razvodnio.

U Hrvatsku ulaze neki od najjačih svjetskih brendova luksuznih hotela

To je win win. Pojacava destinaciju. Tek kad se postigne zasicenje tamo negdje na 20 mlrd eur prihoda ce se moci govoriti o razvodnjenju.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zidarija se i dalje diže, diže i diže …
http://www.seebiz.eu/novi-podaci-svjedoce-o-oporavku-gradevinskog-sektora/ar-160071/
Još da je nabaviti dosta radnika …

Još da je ovo … gdje bi nam kraj bio.

Zbog uvođenja e-dozvola u Srbiji 10 puta više gradilišta

A ovi naši adz-ovci bi kupovali INU nazad. A budućnost je počela.

Toyotina električna revolucija

Tsunami 🙂

Nece kupiti. To je bio spin da se zahebe vijest o gubitku arbitraze. Madjari prodaju Rusima i to je to. Sto uopce nije lose. Opskrba sigurna, cijene ok, a Ina se mozda i docepa Sirije nazad.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pogledajte Lkri izvjesce. Konjunktura. Bomba.

Ništa nije sigurno, dok nije sigurno. Sigurno je jedino da bi to bila jedna od najvećih adz glupo.ti, a za što su sposobni. A nafta i dalje pada.

Cijene nafte u svijetu prošloga tjedna pale više od 1,5 posto

nakon 2 sata jadnog trgovanja, ukupan promet na ZSE još nije prebacio milijun kuna, hahaha

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Već sad je jasno. Ne moramo čekati petak. Plusara najmanje petaka za 2Q iliti oko desetak za prvo polugodište.

p.s.
Domaćim turistima stiže ozbiljna konkurencija. Bu se kolač malo razvodnio.

U Hrvatsku ulaze neki od najjačih svjetskih brendova luksuznih hotela

IGH ide u dobrom smjeru ali ostaje moja zebnja kako će se nositi s otplatom Senior duga koji stiže na naplatu a do sada je bio na počeku.
Tek ako u idučih godinu dana budu mogli ovaj izaov servisirati…možemo odahnuti ali do tada sam jako zabrinut i nemiran i treba čekati rasplet još godinu dana…barem.

Ali je zato ispisano milijun komentara na forumu. Jedno je uvertira u drugo. Dok bude ljudi bit ce i para.

New Report

Close