52 tjedna – najviša 440,00
Baš me zanima koliko je investitora moglo izaći po toj cijeni, jedna jedina transakcija u jednom jedinom danu? Ne želim se naslađivati ali jasno vam je valjda da niste niti realni niti vjerodostojni kada ovakve stvari pišete… Možda zato inače izbjegavate brojke u svojim komentarima i držite se priče…
ps. dodatak
4 transakcije sa ukupno 202 komada, 31.01.2017.
Ovo što širite su čiste dezinformacije, i dovoljan je samo jedan pogled na povijest trgovanja svake od ovih nabrojanih da se čovjek uvjeri u suprotno.
Dalekovod je išao itekako i po 10kn, a od početka prošle godine pa sve negdje do sredine, moglo da se kupovati za 12-13 kad god ti se prohtijelo…..u istom razdoblju ATPL je bez problema išao od cca 100-130kn……a to je samo primjer za ova dva sektora……
[/quote]
Za kolegu optimista kvarta, sutra ću dodatno izložiti naloge na kupnju svih navedenih dionica pa ću vas na temi što se tržilo informirati kolike sam količine kupio…
Pa zaboga miloga kao da ste od jučer na tk… pa vidite da niže U OVOM TRENUTKU NE IDE….
To što bi vi kupovali KORF na 11 kn, DLKV na 9,5, TEHNIKU na 250, i da ne nabrajam to je neka druga priča….
Apsolutno svi mogući i nemogući pokazatelji su u praćki a pričamo da je ovo previše…
Pa sretno vam dečki optimisti
[/quote]
Kako sam napisao kolegi kvartu jučer, ukazala se prilika da kupim DLKV po 22 kn i ADRS 450 KN…
Hoće li biti još i niže vidjet ćemo…
Vise manje sve ce, po mom skromnom misljenju, ovisiti o rezultatima banaka. Turizam se ocekuje odlican, ali banke su kljucne u ovom kontekstu.
Ako budu bitno manje rezervacije to znaci da je Agrokor otpuhan i da se moze dalje.
U suprotnom, slijedi mrcvarenje dok ne vidimo da li je onda q3 taj trenutak.
Osobno tipujem na prvu opciju.
No pricekajmo.
http://www.seebiz.eu/prosjecne-place-nastavljaju-rasti/ar-160012/
A ovo je underlying driver svega.
Ovaj turizam će dobrano napuniti proračun (jer se računi uredno i pošteno izdaju), pa će i vijesti o tim pustim milijardama sigurno biti nekakav dodatni stimulans.
Ove današnje vijesti sa HPB-om i nisu baš neka pozitiva, ali bitno je da ministar Marić o tome ništa ne zna.
Vaš link …
52 tjedna – najviša 440,00
Baš me zanima koliko je investitora moglo izaći po toj cijeni, jedna jedina transakcija u jednom jedinom danu? Ne želim se naslađivati ali jasno vam je valjda da niste niti realni niti vjerodostojni kada ovakve stvari pišete… Možda zato inače izbjegavate brojke u svojim komentarima i držite se priče…
ps. dodatak
4 transakcije sa ukupno 202 komada, 31.01.2017.
izgleda da će neka promjena vremena,barem se tako kaže:-)
ima na zse i velikih investitora pa isprike ako ste vi jedan od njih ali
držim da i ako jeste da bi vam trebalo dostajati protrgovanih > 4milkn na vdkt onih dana kada je avg protrgovana cijena bila iznad 400(>405)
a sad da vidimo što točno mi vi ne možete “oprostiti”
dajem si pravo jednog pokušaja
thnk?
siječajn 2016-siječanj 2017
sa 200 na 900 kn
.-)
samo neznam kako se ja tu uklapam kad bi po mojim komentarima drugi uključujući i vas kupovali kao što sam ja kupovao?
još bi mogao prihvatiti “krivnju” da sam sugerirao NEkupnju a ovako??
evo sad je prilika za kupnju po velikom diskontu pa nemojte da opet u nekoj budućnosti da budem opet ja kriv,iako navikao sam se na taj status “dežurnog krivca” odavno,sad sam u fazi baš me to zabavlja.
🙂
Za propustene prilike moze se kriviti samo sebe. Bit ce jos prilika. Za kriviti samog sebe.
Za propustene prilike moze se kriviti samo sebe. Bit ce jos prilika. Za kriviti samog sebe.
podsjeća na “plačimačak” strateiju u čijoj je osnovi plači samo plači jer znaš da ćeš imati razloga za plakanje pa plači unaprijed,sigurno nećeš pogriješiti.
kakve koristi od toga legitimno je pitanje?
ne vidim je a dugo godina pokušavam naći odgovor i ako postoji volio bi ga čuti.
i to me pomalo navlači na neka nedavno spomenuta genetska uvjetovanja i obrasce odlučivanja večine,
na vidim smisao toga posebno pri tako jednostavnim praktičnim i vrlo izgledno profitabilnim rješenjima.
naravno pod pretpostavkom da se netko sjeti,odvaži,primjeni i da ima mrvicu strpljenja.
ovako kroz meglu gledajući čini mi se da će u budućnosti lj.. i lj… biti deficitarno zanimanje.
🙂
čekamo da ramljak objavi kolika je rupa na todexovim perjanicama. po njegovim najavama bit će strava u kombinaciji sa užasom. malkice nešto dalićka proziva hanfu u vezi onog fonda no sad će oni da se oglase kako to nije njihov posao (nego moje babe pokojne). nije mi jasno da hdz ne provodi nikakve čistke nesposobnih kadrova koje je sdp postavio ?! ili se čeka neka bomba iz agrokora pa da pometu pola sustava. trećina je zrela i za buvare tak da tu ima materijala.
Razboriti fondovi i ostale institucije pisu Todex kao knjigovodstvenu nulu. Tako da je svaki report veci od nule pozitivan.