Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto teletrader proradio sa updejtom stanja,, a ekipa sa poslvonog još na GO 🙂

Agram brokeri radi normalno. Redovno se osvježava i odrađuje transakcije, kojih je doduše malo, ali tu i tamo kapne poneka.

i ovaj tjedan nastavljamo s Xetranjem, vaša uprava

Nevjerojatno mi je pročitati ovako nešto. PBZ euro novčani napravio je svojim ulagačima minus od 7,6% ulažući njihov novac u Agrokorove komercijalne zapise. Kažu: “PBZ Invest se mora oslanjati na vlastitu kreditnu analizu. Prema korištenoj metodologiji, napravljenoj prema uzoru na metodologiju koju koristi Bloomberg, Agrokor nije imao niži rejting od državnog.”

I kako će onda potencijalni ulagači steći povjerenje u tržište kapitala i uložiti u dionice kad ih “profesionalci” ovako zavidaju na ulaganju u novčani fond, koji bi trebao biti sigurno ulaganje bez rizika.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

hita šteka….
Ne možeš nalog niti izmijeniti niti opozvati…. krasno

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nevjerojatno mi je pročitati ovako nešto. PBZ euro novčani napravio je svojim ulagačima minus od 7,6% ulažući njihov novac u Agrokorove komercijalne zapise. Kažu: "PBZ Invest se mora oslanjati na vlastitu kreditnu analizu. Prema korištenoj metodologiji, napravljenoj prema uzoru na metodologiju koju koristi Bloomberg, Agrokor nije imao niži rejting od državnog."

I kako će onda potencijalni ulagači steći povjerenje u tržište kapitala i uložiti u dionice kad ih "profesionalci" ovako zavidaju na ulaganju u novčani fond, koji bi trebao biti sigurno ulaganje bez rizika.

Ahaha, sta bi neki rekli, koji paceri, i to na novčanom, koja komedija.

hita šteka….
Ne možeš nalog niti izmijeniti niti opozvati…. krasno
[/quote

ma katastrofa su, htio sam im već otkazati čim su ugasili gledalicu koja je koristila silverlight, ali su me uvjeravali da pričekam 3-4 dana i da će ova nova biti bolje od one sa silverlightom….no sada, skoro 10 dana od startanja nove verzije, ova nova verzija danas radi lošije nego je radila na 1. dana uvođenja xsetre….očaj, teški očaj! stvarno razmišljam zatvoriti sve pozicije na ZSE i zauvijek se ostaviti trgovanja ovdje!

Ignore: KressoM, delux

sad sam probao, nalozi se ne mogu zadati tj. ne prolaze ni preko HITA-e ni preko Agrama….napiše mi da je sve OK, ali ništa se ne događa niti se nalog vidi, koja je ovo sprdačina od burze!!!

Ignore: KressoM, delux

sad sam probao, nalozi se ne mogu zadati tj. ne prolaze ni preko HITA-e ni preko Agrama….napiše mi da je sve OK, ali ništa se ne događa niti se nalog vidi, koja je ovo sprdačina od burze!!!

meni je agram radio nesto ranije, uspješno sam trgovao

slijedi nam precesija

… Agrokor nije imao niži rejting od državnog."

Eto toliko opet o rejting agencijama.
Glavno da im je bio odličan Agrokor i propale USA banke par dana prije nego su propale.
A nama kao ne mogu podići ni toliko niski rejting, pa kad bi rasli po 7% koliko bi oni htjeli gdje bi nam bio kraj!!
Sad im ni 3% nije više dovoljno, sramota jedna što rade!

Tko nije zadovoljan neka pređe na Fimu, tamo sve radi za 5 već dugo.

Na Intercapitalu, umjesto razlike postotaka……………sve zelene nule?????? Ne znam čemu služe
i što znače…. ako ih zovem, maltretirati će me svojom procedurom ko da zovem UN – i tražim
podatke o broju nuklearnih glava Sv. Koreje..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close