Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

isusek, pa tek sam sad skužio graf…
izgleda imamo tumor negdje oko 13.10h ;)))
a negdje iza 11.30h su transakcije išle vremenski unatrag, pa kao da imamo nekakvu ‘strehu’ koja viri

Vrhunski. Nenadhebivo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@ mllr

Malo više poštovanja prema inženjerima IGH.
Mislim najozbiljnije.

ovo sam napravio screenshot i ide u moju osobnu ropotarnicu..
ovo ću unucima pokazivati!

ma kad mi bude najveća tuga i jad, onda si izvučem ovaj graf Crobexa od 14.7.2017.
i bol i čemer, odmah mine sve

trial,
isprike inženjerima IGH

accountant,
uvođenje nove platforme imao je za cilj i bolju vidljivost strancima, možete samo zamisliti kako oni sada ovo vide, možda se smiju, možda plaču, ali uložiti sigurno neće

@ mllr

S obzirom da su dobili zadatak da ostvare višestruki povrat na moja ulaganja, ne dam na njih. 🙂

Hahahaha. Vrh. Bas su baustelski izveli onaj graf.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vis a Vis inženjera IGH oni su uvijek imali veća prava i privilegije od dionicara. Pogotovo oni odabrani, bliski pokojnom i HDZ-u.

Inzenjeri rade za placu, kao i većina gradjana ove zemlje i ne treba im nikakvo posebno poštovanje. Nisu oni liječnici koji transplantiraju organe nego rade uobičajen posao za sto su adekvatno nagrađeni.

Uvodjenja nove platforme na ZSE bilo je gotovo isključivo iz troškovnih razloga jer je trošak njezinog korištenja navodno puno niži nego za staru. Dakle, radilo se u uštedama, al ne za tržište nego za Zagrebačku burzu kao firmu. Treba ipak zadržati cijelu plejadu tamošnjih likova koji su skupo plaćeni za loše odredjen posao.

Da, išli su smanjivati troškove i napravili sran.e. A prodaju priču o optimizaciji, kvaliteti, boljoj komunikaciji itd. Smiješno.
Što je najbolje Xetra vani vjerovatno šljaka super, ali kad ju nakalemiš na neka njihova polurješenja u kući onda dobiješ ovo tu. Plus još brokeri sa svojim kantama.

mislim da ZSE više nema izbora nego preseliti u neki veći toranj.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Krenulo je preslagivanje i ciscenje bilanca kako bi se slijedece godine moglo ici u jace akvizicije. 2018 godina ce mozda biti i jedna od najzanimljivijih, jer sve Agrokorove perjanice trebaju dobiti nove vlasnike. Kapitala za to nemaju, naravno. A pogodite ko tog kapitala ima?, isti oni koji ce im iste te tvrtke i prodati, banke, tj. vjerovnici iz nagodbi…

Banke uvijek pobjeduju, a rezervacije su uvijek i samo uvijek kratkotrajne….

Jedva cekam nagodbu i da vidimo ko ce sto preuzeti

New Report

Close