Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@PoAskuBidu

Znaju kad će plaća, to je 100%

使用を信頼し、あなた自身の能力の

IGH
K – 285,09 P – 295,59
ULPL
K – 129,10 P – 133,00

Evo konkretno, na IGH piše 295,40 kn, a trebalo bi pisati 280,38 kuna. Naravno, da transakcija neće imati iskazan ispravan postotak. Čak bi i strelica mogla biti crvena, mada bi ustvari trebala biti zelena.

Hvala Trial. Ma nemam riječi.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Na Ingri prethodna 4,09. Transkacija je na 4,19 kn, a iskazan je minus od 2,33 %. A trebao bi biti iskazan plus.
Ludilo brale.

Iskazuje se promjena u odnosu na zadnju jučer, a ne na prosječnu jučer kako bi to trebalo.

promet nikakvi, sustavi za trgovanje u komi, pola podataka ne radi kako treba…ZSE je pravi očaj

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

izgleda da je opet pao sustav ZSE??? koja je ovo bruka i sramota, pa ovoga nema ni u bangladešu! uprava je trebala podnijeti ostavke još pred tjedan dana, ne znam što čekaju!!??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Meni ovo trgovanje na ZSE izgleda kao ovce bez pastira. Većina nezna da li bi kupila, prodala, nema fondova da vode ?

prošli petak dao sam prognozu da će sve podesiti za tjedan dana, današnji petak se ispričavam svima, koji su moju prognozu uvažili i nadalje nemam nikavu prognozu glede uvođenja nove platforme

😀 nasmijao me ovaj graf na ZSE…

kako su ovo uspjeli.. svaka cast 😀

LeoNT,
izgleda su iznajmili one inženjere iz IGH, jedni računaju na računaljku, a drugi ravnalom crtaju na graf, malo je nevidljivo radi li se o stambenim ili industrijskim objektima, ali građevine su u pitanju 100%

New Report

Close