Znaju kad će plaća, to je 100%
Evo konkretno, na IGH piše 295,40 kn, a trebalo bi pisati 280,38 kuna. Naravno, da transakcija neće imati iskazan ispravan postotak. Čak bi i strelica mogla biti crvena, mada bi ustvari trebala biti zelena.
Hvala Trial. Ma nemam riječi.
Na Ingri prethodna 4,09. Transkacija je na 4,19 kn, a iskazan je minus od 2,33 %. A trebao bi biti iskazan plus.
Ludilo brale.
Iskazuje se promjena u odnosu na zadnju jučer, a ne na prosječnu jučer kako bi to trebalo.
promet nikakvi, sustavi za trgovanje u komi, pola podataka ne radi kako treba…ZSE je pravi očaj
izgleda da je opet pao sustav ZSE??? koja je ovo bruka i sramota, pa ovoga nema ni u bangladešu! uprava je trebala podnijeti ostavke još pred tjedan dana, ne znam što čekaju!!??
Meni ovo trgovanje na ZSE izgleda kao ovce bez pastira. Većina nezna da li bi kupila, prodala, nema fondova da vode ?
prošli petak dao sam prognozu da će sve podesiti za tjedan dana, današnji petak se ispričavam svima, koji su moju prognozu uvažili i nadalje nemam nikavu prognozu glede uvođenja nove platforme
LeoNT,
izgleda su iznajmili one inženjere iz IGH, jedni računaju na računaljku, a drugi ravnalom crtaju na graf, malo je nevidljivo radi li se o stambenim ili industrijskim objektima, ali građevine su u pitanju 100%