Općenito sam nezadovoljan kvalitetom nove sheme. Sve što je bilo kako tako je uglavnom lošije, a poboljšanja nema.
Još je najsmješnija tvrdnja da će ovo "pridonijeti vidljivosti naših instrumenata stranim investitorima". Ajme majko. Evo već su pohrlili i preplavili nas devizama.
bolje da smanje vidljivost, samo se sramote po svijetu
hasenfefer
Rast je neminovnost. I kupio sam sve što me zanimalo.
Tvrdim da je rast neminovnost jer svi privatni fondovi imaju teške minuse u ovoj godini, a hrpu love na računima. Nove ulagače se ne privlači minusima. Morat će nešto napraviti. I to vrlo uskoro.
Također, i mirovinci, poglavito A i B kategorija, imaju prinose oko nule ili čak negativne. Mnogo veće hrpe novca na računima i relativno malo vremena da poprave rezultat. Njima su priljevi zagarantirani, ali svejedno im ne bi bilo jednostavno objasniti negativan rezultat u godini s 3% ili više rasta GDP-a.
Napomena:
Ovo je prognoza bazirana na pretpostavci ceteris paribis, znači bez naglih nepredvidivih negativnih događaja.
Ovo sta rade s burzom je totalno ruganje kad pomislis da ne mogu gore oni se jos jednom dokazu
Ak Atlantska krene u preuzimanje Jadroplova, jel treba kao reakcija narasti dionica Atlantske ili Jadroplova?
Kako ja volim ovu nelikvidnost i prilike koje se pojave zbog toga…
A sve sto trebas je uzet si negdje cca 7 dana po dionici/d.d.-u i sve istraziti…
Ak Atlantska krene u preuzimanje Jadroplova, jel treba kao reakcija narasti dionica Atlantske ili Jadroplova?
JADROPLOVA, ona je udavača ma koliko bila zgodna i mlada
Ovo je dobro. Nisu toliko bitni rezultati koliko cinjenica da se stvari gibaju i da se objavljuju papiri. Znaci da ce se uskoro odblokirati trgovanje i s tim se ipak vratiti zivost na burzu. Nevjernim Tomama usprkos.
Dok ona krene cijena će još 5 puta pasti i narasti :))))
Pitanje za ekipu sa poslovnog…..
kada će se početi prikazivati cijene sa ZSE? Jel nekakav problem ili ?
Nema tu žurbe. Nema oko ničega kod nas žurbe. Evo nakon 30 godina mjenja se trg ubojice, valjda radi EU, malo je nezgodno. Puno peripetija oko toga. Onda opet treba čekat mjesec i pol dana jer su godišnji odmori. Burza je ipak manje bitna. Tako da ce sve oko burze proraditi istodobno sa time ? 🙂 Treba samo pričekat do 01.09.i bit ce sve O.K.
Naravno. Ceka se skolska godina valjda.;-)