Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A vidi burze, a vidi zavidnog trgovanja.

Ne bi bilo loše da se polako priviknemo na prodaju dionica putem
raznih oglasnika. Može internetskih ili preko oglasa u dnevnim novinama.
Razmišljam da odregistriram sve dionice, jer ovo što se desilo Viaduktu DD
vrlo brzo će se desiti i brokerajima. Opet ako zatvore burzu, isplate nam neki
prosjek cijene i svi zadovoljni i uzmu nam neki postotak za uslugu i svi sretni 🙂

Ne žive brokeri samo od dionica na zse. Veći dio trgovine odrađuju na stranim tržištima.

Cijene ipak prilično padaju. Ne mislim pritom na dionice propale firme.
Ipak se radi o zatišju pred buru ovdje. Očito neki misle da ovakav
priljev novca neće imati pozitivne učinke na dionice turističkih kompanija.
Čak bi rekao da je to čista fizika. Valamar radi najbolje. Stvar je u
menadžmentu.

Kad prodaja nebi tako obilato koristila lovu entuzijasta kao što si ti, možda bi i cijena i rasla. Ovako …

Da li se na novoj platformi za trgovinu vise ne vide zadani skrivei nalozi na kupnji i prodaji?

@hugh

Tako je. Osim skrivenih, nisu više ni nalozi market makera posebno označeni.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Prvi dan…gledam u ekran i placem.
Drugi dan…gledam u ekran.
Treci dan… niti ne gledam.
Mozda nema dovoljno bandera, ali definitivno ima dovoljno fontana za nahitavanje… (op.a Verdi)

Općenito sam nezadovoljan kvalitetom nove sheme. Sve što je bilo kako tako je uglavnom lošije, a poboljšanja nema.
Još je najsmješnija tvrdnja da će ovo “pridonijeti vidljivosti naših instrumenata stranim investitorima”. Ajme majko. Evo već su pohrlili i preplavili nas devizama.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sutra će vjerojatno profunkcionirat sve brokerske kuće kako treba i možemo očekivati stabilizaciju.
Pametni su iskoristili rušenja na svim dionicama bez obzira na fundamente i dobre vijesti i pobrali dionice jeftino.
Građevinari pali zbog Vdkt-a, ostali zbog njih i tako dalje.
Ali kad se uskoro vide izvješća nekih firmi moglo bi biti lupanja glavom zbog jeftine prodaje.

Intercapital ne funkcionira ni danas??????????

http://www.seebiz.eu/beogradska-berza-oporavak-indeksa-energoprojekt-nadomak-cene-preuzimanja/ar-159301/

Evo sad i ovo. Pazite promete na BSE zadnjih dana. A nekad smo im se smijali. A gdje smo mi sad?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Zanimljivo.

Na ZSE sve rade da investitori zauvijek napuste istu.
A što je falilo staroj platformi?
Mislim uglavnom je funkcionirala (osim ogromnih prometa recimo HT).
A i

Ne vidim zbog čega se optimisti stalno javljaju s najavom ozbiljnog rasta GROBEXA.
Stvarno ste dosadni.

Pa šuti i kupuj dok još ima dionica…….

New Report

Close