Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel ovo znači da je omogućeno šortanje?

7. Kratka prodaja
Član je obavezan dostaviti Burzi obavijest o izvršenim transakcijama prodaje pozajmljenih financijskih instrumenata odnosno kupnje radi povrata zajma iz članka 227. st. 2. Pravila u obliku Excel datoteke na obrascu koji je dostupan na internetskoj stranici Burze.
Navedena obavijest dostavlja se Burzi najkasnije do 15:00 sati sljedećeg trgovinskog dana na adresu elektronske pošte nadzor@zse.hr

Trgovinski priručnik – ZSE

Bit ce kockanja jos i vise… 🙁 Nadam se da ljudi neće ovo koristit bez da se upoznaju sa rizicima!! 🙁

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Iz burze sebe hvale, a samo su unazadili trgovanje. Kad iziđu rezultati za drugi i pogotovo za treći kvartal vidjet će se kolika je njihova sposobnost. Ovo me podsjeća na onu: Operacija uspjela, pacijent umro.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Sve je pošlo kvragu..gasim sve

Na traderu Agrama može se vidjeti samo opcija sve dionice i trgovane. Moji aktivni nalozi, pojedini Crobexi, kao i kreiranje vlastite liste meni zanimljivih dionica ne radi. Valjda rade na tome da to sve proradi.
Usto, glavna lista mojih dionica je bitno manje pregledna nego prije, jer je sada bezrazložno razvučena.
Na bid-ask nalozima sada je moguće vidjeti samo prvih 10 naloga u dubinu. Prije je definitivno to sve bilo bolje.
Unazađena je priča.
Koga pohvaliti?

hita toliko nepregledna, nalozi sićušni, treba ti mikroskop da razaznaš… ne mogu se napraviti izmjene..

Polako kada se bude oslobađao keš…prodaja… lagano napuštam hitu….. bed

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

trial

sad će reći da si jugo nostalgičar što kukaš za prošlošću

to i poslovni prešao na Xetru ? nema ni ovdje svježih podataka

ovo novo rješenje za trgovanje (crno) od HITE je koma, ono ranije (žuto-silverlight) je imalo sve podatke, i koji su limiti trgovanja, svaka moguća obavijest za poejdinu dionicu, obavijesti koje dolaze na burzu, koliko možeš komada kupiti po xy cijeni, skrivene naloze se moglo dati za svaku količinu, a ovo sada…KOMA
a i ZSE je stvarno užas od burze, svi drugi kad rade nešto novo to bude bolje nego ranije, a na ZSE je svako novo rješenje sve gore i gore !!!!!

Ignore: KressoM, delux

“Zbog poteškoća vezanih uz izračun indeksa CROBEX i CROBEX10, vrijednosti predmetnih indeksa trenutačno nisu kontinuirano dostupne.

Zagrebačka burza putem svojih internetskih stranica objavljivat će vrijednosti predmetnih indeksa svakih 30 min., počevši u 11,30h.”

Vrhunski organizirana burza – nema šta…..:/

ma judi moji, trgujemo na burzi koja je ostala bez izračuna indexa, kažem ja, sve smo bliže Dolcu, gdje u stvari i trguju normalni ljudi,

a dobro je, ipak znamo da smo u 12.00 bili na 1861,01 -0,59% , nije čak ni loše koliko se crveni
http://zse.hr/default.aspx?id=78055

Sad objavljuju vrijednost Crobexa svakih 30 min. Vjerojatno računaju ručno u Excelu… 🙁

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

mllr@
A ja već pomislio da su po nalogu vladajućih ukinuli izračun Crobexa da se ne vidi da smo u “banani” jer nam oni stalno serviraju druge podatke odnosno da smo u “lubenici”.

New Report

Close