Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To ne znači da brokeraji moraju povećati brokerske provizije na transakcije dionicama.

fima uvela naknadu 10kn mjesečno za održavanje računa pod tim izgovorom. nije puno ali eto.
[/quote]
Ja jučer uredno odregistriro sve sa fiminog računa i zatvorio isti … ima i drugih brokeraja …. naravno, teta iz fime me odmah zvala, ono, nemojte, pa tek od 01.10. naplaćujemo naknadu, pa znate, moramo i mi od nečeg živjet, bla, bla … em najskuplji (0,6% provizije, pa minimalna naknada 60 kn, pa burzovna provizija 0,08%), ma idi brate, širok je svijjet, niste jedini …. i da, ono najbolje, pitam ja tetu: pa dobro, naplaćujete 10 kn samo za mjesec kada radim transakcije ? a ne, ne, za sve mjesece … ok, završio ja sa njima …. siguran sam da nisam jedini …

Ukupni dnevni promet na koji se plaća provizija (kupnja + prodaja)
– 2.000.000,00 0,037 %
2- 6.000.000,00 0,030 %
6-10.000.000,00 0,025 %
10-20.000.000,00 0,017 %
+20.000.000,01 0,010 %

0,037% ispod 2M prometa a mi brokersku naknadu plačamo 0,4% po transakciji , dakle 10X ili 1000% više…naravno da ima i drugih stavaka koje brojeraj mora plačati kao član burze ali marža od 1000% je ipak 1000%

Da, vidi se po izvještajima da brokerske kuće grcaju od dobiti, pogotovo dok su dnevni prometi 3 milje kuna…
[/quote]

e pa kolega, a čiji je to problem???

moj svakako nije a u ovome hranidbenome lancu svi ispadoše ovce osim zse ili brokeraja…e pa ne ide niti će ubuduće ići jer sam ja ovdje onaj koji je na vrhu ekosustava a nikako neki tamo poluparazitski online servisi!
[/quote]

Kolega, da sam ja na vrhu ekosustava kao vi trenutno, sigurno ne bih sad plaćao 0,40% kad možete puno niže…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=77763

1. Vrijeme odvijanja pojedinih faza trgovine u modalitetu redovite trgovine

Faza Trajanje
Pred-trgovanje 08:00 – 09:00
Dražba otvaranja 09:00 – 12:001
Kontinuirana trgovina 12:002 – 13:55
Dražba zatvaranja 13:55 – 14:001
Post-trgovanje 14:002 – 14:15

xetra , mozda smo korak blize novim proizvodima na tk .

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

http://www.zse.hr/default.aspx?id=77763

1. Vrijeme odvijanja pojedinih faza trgovine u modalitetu redovite trgovine

Faza Trajanje
Pred-trgovanje 08:00 – 09:00
Dražba otvaranja 09:00 – 12:001
Kontinuirana trgovina 12:002 – 13:55
Dražba zatvaranja 13:55 – 14:001
Post-trgovanje 14:002 – 14:15

xetra , mozda smo korak blize novim proizvodima na tk .

To je samo za petak.

Kolega, da sam ja na vrhu ekosustava kao vi trenutno, sigurno ne bih sad plaćao 0,40% kad možete puno niže…

kolega, pa ja niti ne plaćam apsolutno ništa…eto već 2 mj nisam napravio niti jednu jedinu transakciju osim povlačenja keša na tekući račun a pročitaj si i post kol.mjanko5 te pogledaj dnevne promete i možda ti bude jasnije tko je stvarno na vrhu ekosustava…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

kolega, pa ja niti ne plaćam apsolutno ništa…eto već 2 mj nisam napravio niti jednu jedinu transakciju osim povlačenja keša na tekući račun a pročitaj si i post kol.mjanko5 te pogledaj dnevne promete i možda ti bude jasnije tko je stvarno na vrhu ekosustava…
[/quote]

Pa napisali ste u prethodnom postu da ste vi na vrhu ekosustava… i meni je jako drago zbog toga…
Ali da skratim…ako vam je preskupo nemojte trgovati preko burze….Trenutna nelikvidnost najmanje je posljedica visine provizija…to nije bio razlog ni kad su iste bile oko 1% prije nekoliko godina…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Po ovoj njihovoj priči ispadne da nitko od mirovinskih Fondova koji su ulagali u dionice Agrokorovih tvrtki nije na gubitku. Čudo jedno! Isparilo par milijardi kuna u 2-3 mjeseca i nitko nije na gubitku, treba svim upraviteljima fondova još i bonuse podijeliti za dobro upravljanje!
http://www.seebiz.eu/koliko-su-mirovinski-fondovi-utukli-novca-u-agrokor/ar-158927/

bananarama,
računicu su počeli davne 2004, tako da su ga prema njihovom iskazu ranije operjali i zato je i došao tu gdje je sada, oni kratkoročno uvijek puše, ali dugoročno nema šanse da dobiju rak

Ja jučer uredno odregistriro sve sa fiminog računa i zatvorio isti … ima i drugih brokeraja …. naravno, teta iz fime me odmah zvala, ono, nemojte, pa tek od 01.10. naplaćujemo naknadu, pa znate, moramo i mi od nečeg živjet, bla, bla … em najskuplji (0,6% provizije, pa minimalna naknada 60 kn, pa burzovna provizija 0,08%), ma idi brate, širok je svijjet, niste jedini …. i da, ono najbolje, pitam ja tetu: pa dobro, naplaćujete 10 kn samo za mjesec kada radim transakcije ? a ne, ne, za sve mjesece … ok, završio ja sa njima …. siguran sam da nisam jedini …

Odradio isto prosli tjedan.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

ukupan dionički promet na otvaranju na ZSE je 3.996,46 kuna
ovo je totalni krah….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

niste pratili prve sekunde, promet je bio ravno 516,48 i protrgovano je 34 kom PTKM, tek kasnije su u roku 20-30ak sekundi navalili te smo dostigli vaših skoro 4000, a sada je nastala prava otimačina i već smo na 26000, a evo i eksplozije do 40000 nakon 10 min. trgovanja, ugodan dan, ovo više nije gledljivo

Postoji CROBEX industrija, transport, nutris, plus, turist, konstrukt..
Nek naprave i CROBEX Todex i tu svrstaju sve Agrokorove tvrtke pa nek puste u trgovanje pod naznakom “naročito rizična ulaganja”. Pa nek se prepucavaju, bitno da ima prometa, ionako više nisi ni u jednoj dionici na ZSE-u siguran jer u jednom kvartalu firma dijeli dividendu a već u slijedećem je u predstečajnoj.
I što je najzanimljivije nitko tko upravlja tuđim novcem ne priznaje da je u minusu ni u takvoj situaciji.

New Report

Close