Rasplet krize Agrokora na vidiku.
http://www.seebiz.eu/jt-banka-zainteresirana-za-preuzimanje-dijela-agrokorove-imovine/ar-158492/
Rasplet krize Agrokora na vidiku.
http://www.seebiz.eu/jt-banka-zainteresirana-za-preuzimanje-dijela-agrokorove-imovine/ar-158492/
daleko je to od raspleta….
Lijepo turisti rastu, očekivanja su dobra a shodno tome i zarade.
Nakraju od nesigurnih dionica ispale su kao najsigurnije luke na ZSE.
Zbog niskih kamata na štednju, ulaganje u fondove i fondovske police sve popularnije
to nam treba….onaj zadnji push
Zbog niskih kamata na štednju, ulaganje u fondove i fondovske police sve popularnije
to nam treba….onaj zadnji push
prvi ili zadni pokazat će vrijeme ali imamo problem jer
“kaj zna kumica kaj je puš?”
evolucijski kapacitet i nagon za preživljavanje će opet biti naplačen samo neznamo točan datum naplate i tko će se si izabrati da bude na strani naplatitelja
nisam od onih koji se oko toga previše….
neka”sretni” naplate “nesretnima”
neka nesušači “pršuta” naplate sušačima “pršuta”
neka…
🙂
širenje lažnog optimizma na ZSE je besmisleno jer u njega ne vjeruju niti oni koji to pišu …
najgore je što se uprava ZSE pravi da ne vidi kako burza umire i da ulagači odlaze te što ne poduzima nikakve mjere da se taj trend zaustavi i preokrene
Zgrozen sam kako ovoj suludoj ideji nitko ne stane na kraj, a sto je jos zalosnije narod ovo smatra pozitivnom transakcijom. Naravno da sve ovisi o cijeni, ali ideja je ocajna i nisam nasao niti jednog strucnjaka koji odobrava ovaj potez. Zanimalo bi me sto to znaci “stratesko” za HDZ, jeli to 5 godina, jer za 50 sigurno vise nece postojati naftna industrija kao sto je danas. Cijeli svijet se okrece obnovljivim izvorima i razmislja 30-40 godina unaprijed, a ove legende nas vracaju barem jedno 25 godina unazad. Od trenutka kad to postane “nase” dajem jos maksimalno 15 godina dok ne zavrsi u stecaju. Nadam se da ce u to vrijeme uspijeti nahraniti svoje nezasitne uhljebe. Uzas…
širenje lažnog optimizma na ZSE je besmisleno jer u njega ne vjeruju niti oni koji to pišu …
najgore je što se uprava ZSE pravi da ne vidi kako burza umire i da ulagači odlaze te što ne poduzima nikakve mjere da se taj trend zaustavi i preokrene
Moguć je još jedan tehnički pad u smislu W formacije, prije konačnog odlučnog poteza prema gore.
Što kažu “pravi” tehničari na ovo?
po meni pada ce biti maksimalno 50 bodova, stidljivo smo krenuli prema gore a ljeto je tu tako da ne ocekujem nista znacajno
ovakav stav ako je on stvaran stav a ne nešto u što se ne vjeruje je prije godinu dana prethodio potocima SŽJ,neki bi čak rekli da je naginjalo prema rijekama:-)
ne vidim danas manju vjerojatnost da će se isto dogoditi nego sam je vidio prije godinu dana.
dali sam radi toga optimist ili konzervativan optimist,realist…?
time will tell
nebi mogao mirno spavati da nisam značajno unutra i da ne čekam dan naplate
naravno moji me favoriti najviše zanimaju.
da nema na ZSE pesimizma koliko ima nebi mogao kako jesam.
zahvalan sam na tome.
naravno burza je mjesto sa povečanim rizicima za one koji žele više riskirajući više
strpljivi često naplate nestrpljivima a nestrpljivi rijetko strpljivima.
ima nešto i u “sreći”
🙂
Samo ću navesti par dionica koje sam kupio kolega avax po vama u ovom vremenu apokalipse u zse (zadnjih mjesec i poldana)….
LKRI 40,5 sad je 45 kn dakle 10 %
PODR 310 kn sad je 325
ADRS 455 sad je na 475
PVC 180 sad je 210
ERNT 1150……..
Ca portfelj 0,6 m, Sami vidite kakvo beznađe vlada na mojim brokerskim računima…
Da ne nabrajam, na kojim sam dionicama stalno na kupnji….
Sretno