@serislav
Ja ništa ne jamram jer ne ulažem na ZSE tako da mi je svejedno.
Ali migra već zadnjih 4 mjeseca je najavljivao veeeeeeeeeeeliki rast CROBEXA.
A sada ponovno najavljuje rast za 3. mjeseca.
Znači nije baš lik na kojeg bi se pozivao.
Imam pitanje za Vas.
Da li ste postali milijunaš na ZSE kada Vam je tako dobra?
Pogledajte malo druga tržišta kapitala.
Ne prozivaj milijunaše uzalud, jer ima Ih i takvih,naravno sa ZSE-a. Višestrukih moj Hasenfefer 😎👍
[/quote]
Pa drago mi je zbog Vas.
Nadam se da ste tih nekoliko milijuna eura i unovčili, a ne da ste virtualni milijunaš.
Po meni je zbog užasno malih prometa jaaaaaaaaaako teško izaći iz neke dionice.
Čast izuzecima.
Recimo kod INE ja na sreću nisam imao takvih problema.
Dapače, tukli su se za moje dionice.
Lp
ps. Strpljivi na ZSE mogu završiti samo praznog novčanika.
Strpljenje je kljuc svega. Naravno, uz izbor dionica koje ce to strpljenje nagraditi porastom vrijednosti, a onda i cijene. Sve drugo je alkemija.
@serislav
Strpljenje nije “kljuc svega”.Ono je posebno opasno na “plitkim trzistima s malim volumenima”!
Vidi se to na mnogim primjerima na ZSE u zadnjih 5-10 godina.Bez S/L opcije trgovati na takvom trzistu
je preopasno,iako ni S/L uz nikakvu likvidnost nije sigurna opcija.
Value investing na ZSE je na “staklenim nogama’!
Samo se ti tjesi, bisakovi… A koga zanima kako je zapravo, pogledat ce sto kazu pravi podatci… 😉
Tko je kupio turiste plus jos neke prije koju godinu, bio strpljiv, zaradio je visestruko. Cista empirija. Tko je ulozio u burek dionice nije. Eto.
I pesimisti i navlakaci i kvaziinvestitori polako pocinju sumnjati u ispravnost svoga laprdanja…market je neumoljiv…sto se jos treba dogoditi da shvatite da je na djelu rast 2.0\2017?
I pesimisti i navlakaci i kvaziinvestitori polako pocinju sumnjati u ispravnost svoga laprdanja…market je neumoljiv…sto se jos treba dogoditi da shvatite da je na djelu rast 2.0\2017?
priče za malu djecu, ali onu vrtićke dobi….ZSE je na izdisaju i proći će dosta vremena dok se ne oporavi (ako se ikada oporavi)….
Promet malen, Crobex zelen. Rast na malom obujumu. Obično potakne i gledateljstvo da se postupno odluči ući u igru. Nije lijepo gledati kako cijene rastu, a ti nisi unutra.
Rast?
Pa da nema Rivp sad bi tek bilo 300k prometa.
Pa rast na tako malom volumenu je sve samo ne zdrav. Nema rasta dok se promet ne vrati na bar 15-20 milijuna dnevno a to do jeseni teško ćeš viditi.
@ noiz
Rast je rast. Ako želim prodati nešto svojih dionica, imam kupca po zelenoj cijeni. I nije me briga da li je ukupni promet 10 ili 50 milijuna.
Veliki igrači, ali i profesionalni ulagači nek se samo i dalje drže po strani.
Gle, odjednom dva milijuna prometa.
Normalno trial ako pričamo o dnevnom rastu ili od par dana.
Ja govorim o osjetnom rastu koji će potrajati a da ne zaradiš samo za burek.
Ne znam ja šta je vama zarada..to je relativno očito ovdje.
Za veće promete ćemo svakako morati sačekati jesen, ali i na ovim razinama prometa dade se nešto istrgovati. Bavimo se. Mene veseli, a i dugo mi je čekati jesen a da baš ništa ne kupim i ne prodam.
Bezveze mi je tupo buljiti u monitor i čekati jesen, kad se dade svaki dan nešto kupiti i prodati. Bilo kakva zarada je zarada. A čim je zelenilo, a je, nije ju teško ostvariti.