Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega trial o čemu vi pričate? imate dvije polulikvidne dionice danas

slijedi nam precesija

O pozitivnom ozračju, ne o prometu.

to je malo kontradiktorno

slijedi nam precesija

pozitivno ozračje na ZSE? nasmijao bih se na tu izjavu, ali nema smisla jer je sve otužno dozlaboga…

Ignore: KressoM, delux

nema prostora niti za rast turista jer porast prometa se kompenzira porastu troskova osoblja i pdvea.
Osim toga dobar dio njih je na gornjoj granici

promet je mizeran a što će se dogoditi kada se to promjeni? lili ima netko da drži da je izglednije da se to neće promjeniti?
sa promjenom meni je jedan scenarij izgledniji.
onaj tko ga pogodi moglo bi mu se isplatiti.
kada?
večina će biti iznenađena,to je zakon prirode,jedan od najjačih.
“be prepared, son. That’s my motto. be prepared.”
i pusti da vrijeme radi za tebe
kada se svi vratimo s mora ako ne i prije stvari će se početi slagati…
živi bili…
do tada raspalimo po čarima ljeta
.-)

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@borsa
Od kud Vam pak to? Ja baš mislim da će rast turista ove godine sve ponovno iznenaditi. Već nakon izvještaja za 1H 2017. biti će to mnogima jasno. Pa pogledajte porast noćenja u odnosu na prošlu godinu koja su izašla neki dan. S time da je ovaj 6. mjesec naprosto rasturio kako se kaže. Samo da tako bude i u rujnu i biti će ovo dugo toplo ljeto…

to je malo kontradiktorno

Uz 6,5 milijuna kuna prometa podosta dionica danas se zazelenilo.

Tako je. S tim da se s malo dionica uopce trgovalo. Rekoh, jos malo, sezona, rasciscavanje, gdp, rejting… Ima nekoliko silnih motora za put prema gore. Sad ce paljenje one by one.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

od neki dan je 5yr CDS za RH niži od istovjetnog za Italiju, 141 naspram 145 (str. 4 izvještaja u privitku)

Kad su ove objave gdp-a ili rejtinga?

Tako je. S tim da se s malo dionica uopce trgovalo. Rekoh, jos malo, sezona, rasciscavanje, gdp, rejting… Ima nekoliko silnih motora za put prema gore. Sad ce paljenje one by one.

ako bi se moglo birati ja bi naručio zadršku,pračku,katapult do 10.09.
iz nekoliko razloga + bilo bi dobro da upijemo blagodati ljeta i mora u full verziji.
do tada bila bi prilika da se dodatno nakrcamo po diskontima osobnih favorita ali tko smo mi da nas se pita zar ne?
prošlo ljeto je bilo nemilosrdno prema pesimizmu skepticizmu,mazohizmu,nebi bila senzacija da se ponovi.
i jesen će izgledno biti win pa bi se reklo za strpljive win-win ili krivo gledam od prejakog sunca,prevalovitog mora,preslanih gradela,prehladne pive…
time will tell

p.s.
po meni najizgledniji scenarij je: častite se i gostite svi dok traje jer poslije …… nema kajanja.
možda i griješim,nebi bilo….
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close