Manite se todexa i depresije.
Navijescujem novo evandjelje: PRELIJEVANJE STEDNJE 2.0.
Radujte se narodi!
Činjenica je da ovog trena još nema neke bitnije likvidnosti na burzi, ali je i činjenica da oni koji trenutno prate burzu, a lovu drže u pripremi, neće još dugo moći biti imuni na ovo zelenilo koje je zavladalo. Pohlepa je jaka pokretačka snaga. A ista se hrani ovakvom situacijom kakva je sada na burzi.
Nekakvo buđenje je u tijeku definitivno. Ovako je bilo i prošlog ljeta u slično vrijeme, mnogi nisu vjerovali.
Meni je zarobljeno puno kapitala u agrokoru a ovo gotovine sto je ostalo cuvam za dokup kad dopuste trgovanje blokiranim dionicama
Meni je zarobljeno puno kapitala u agrokoru a ovo gotovine sto je ostalo cuvam za dokup kad dopuste trgovanje blokiranim dionicama
u mom selu se to ne zove zarobljen, već izgubljen kapital.
Nemam nista protiv seljaka, ali ipak savjetujem ti da izbjegavas dionice. Pozz
ja? o čemu ti pričaš čovječe? vrtim se blizu svog novog ath dok ovi majstori iz todexa mogu samo štrik da si kupe.
u mom selu se to ne zove zarobljen, već izgubljen kapital.
[/quote]
Nije izgubljeno nista, cekamo PwC da se obrate sa rezultatima revidiranih izvjesca nakon toga idemo u dokup ako bude srece
trial,
ovo već spada u građevinsko čudo
da nije građevinski tsunami?
a nebi smio jer je to što bi neki rekli za” neinteligentne i neuspješne”
:-))
građevina je u nekolilko zadnjih “odbijanaca” ili rastova bila predvodnik
možda je bilo slučajno,svi mi griješimo…
dobronamjeran podsjetnik na FI 2q a tsunami je u građevinu počeo dolaziti krajem 2016?
nebi bila senzacija da se potvrde trendovi + potencijalno pokoje veliko”iznenađenje”
sa potencijalno potocima,možda i rijekama svega,po vlastitom izboru
ako eventualno izostane u 2q nećemo niti 3q vječno čekati
blažena strpljivost kome je data
::-))