Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Manite se todexa i depresije.
Navijescujem novo evandjelje: PRELIJEVANJE STEDNJE 2.0.
Radujte se narodi!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Činjenica je da ovog trena još nema neke bitnije likvidnosti na burzi, ali je i činjenica da oni koji trenutno prate burzu, a lovu drže u pripremi, neće još dugo moći biti imuni na ovo zelenilo koje je zavladalo. Pohlepa je jaka pokretačka snaga. A ista se hrani ovakvom situacijom kakva je sada na burzi.

Nekakvo buđenje je u tijeku definitivno. Ovako je bilo i prošlog ljeta u slično vrijeme, mnogi nisu vjerovali.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Meni je zarobljeno puno kapitala u agrokoru a ovo gotovine sto je ostalo cuvam za dokup kad dopuste trgovanje blokiranim dionicama

Meni je zarobljeno puno kapitala u agrokoru a ovo gotovine sto je ostalo cuvam za dokup kad dopuste trgovanje blokiranim dionicama

u mom selu se to ne zove zarobljen, već izgubljen kapital.

who dares, wins

Nemam nista protiv seljaka, ali ipak savjetujem ti da izbjegavas dionice. Pozz

Nemam nista protiv seljaka, ali ipak savjetujem ti da izbjegavas dionice. Pozz

ja? o čemu ti pričaš čovječe? vrtim se blizu svog novog ath dok ovi majstori iz todexa mogu samo štrik da si kupe.

who dares, wins

u mom selu se to ne zove zarobljen, već izgubljen kapital.
[/quote]

Nije izgubljeno nista, cekamo PwC da se obrate sa rezultatima revidiranih izvjesca nakon toga idemo u dokup ako bude srece

A na burzi veselo. Točno onak kak mi paše. Građevinari odjutra povukli.

trial,
ovo već spada u građevinsko čudo

A ovo ???
http://www.seebiz.eu/four-seasons-resort-gradnja-projekta-od-milijardu-kuna-na-hvaru-pocinje-krajem-2017/ar-157886/

A ovo ???
http://www.seebiz.eu/four-seasons-resort-gradnja-projekta-od-milijardu-kuna-na-hvaru-pocinje-krajem-2017/ar-157886/

da nije građevinski tsunami?
a nebi smio jer je to što bi neki rekli za” neinteligentne i neuspješne”
:-))
građevina je u nekolilko zadnjih “odbijanaca” ili rastova bila predvodnik
možda je bilo slučajno,svi mi griješimo…
dobronamjeran podsjetnik na FI 2q a tsunami je u građevinu počeo dolaziti krajem 2016?
nebi bila senzacija da se potvrde trendovi + potencijalno pokoje veliko”iznenađenje”
sa potencijalno potocima,možda i rijekama svega,po vlastitom izboru
ako eventualno izostane u 2q nećemo niti 3q vječno čekati
blažena strpljivost kome je data
::-))

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close