PoAskuBidu@
pad kote 1900 je u zraku a za dalje?
nebi bila senzacija da do jeseni i 2000 padne.
turizam će opet biti bik predvodnik
a sljedeći iza njega građevinari,brodari…?
neznam dali bi smjelo s obzirom da je to za” kockare avanturiste ,neinteligentne.,neuspješne…”
ha-ha…
ovo je viđenje iznutra pa…
Migra, ne znam kako će biti ali ovo je bilo lako za prokužiti, nova vlada + kredit agrokoru = rast. Dokle, ne znam ali ide to još gore. Meni rast uvijek paše, znam da šorterima ne paše pa im je krivo ali tko im je kriv šta šortaju. Zapravo ne postoji šort na ZSE?! Pa šta ih brine onda 😀 hehe
Ne treba zanemariti niti činjenicu da se kreće u gomilu velikih infrastrukturnih projekat po cijeloj Hrvatskoj, a tu će svi građevinari odreda profitirati.
Mislim da smo najgore prošli i da će odsad sve nabolje.
PoAskuBidu@
možda ih brine virtualna zarada na šortanju?:-)
sentiment okreće u bull kolikogod mi šutili o tome.
dometi?
a tko može staviti ruku u vatru da zna market ili da ga nije nebrojeno puta iznenadio?
market ne ispunjava želje već traži pokornost zar ne?
ok, i mudrost,strpljivost ,znanje i intuicija se mogu dobro naplatiti.
kako bi rekao jedan kolega nije market za “kockare i avanturiste” dobro mjesto a ni za “neinteligentne i neuspješne”
:-)))
Porastom temperature podize se i energetsko-financijski protok. U skladu s tim i brzina na okidacu. Ne znam tko ce ostati imun…
Na Murteru sam. Ima vise ljudi sada nego prosle godine 15 dana kasnije. Turizam ce ubiti ove godine. Ubiti doslovce.
Na Murteru sam. Ima vise ljudi sada nego prosle godine 15 dana kasnije. Turizam ce ubiti ove godine. Ubiti doslovce.
upravo se vratio i potvrđujem izneseno.
neviđeno do sada,već krajem svibnja bilo ljudi za nevjerovati.
more je bilo već u svibnju za kupanje ok(>22C).
pričekajmo statistike za hop ali očekujem da će pesimisti trebati posjetiti ljekarnika bar.
sa najrekordinijom do sada sezonom turizam će povući i ostale kroz potrošnju nove investicije .
biti će prostora za daljnje još snažnije smanjenje duga a niti rejting agencije neće moći ostati vječno imune.
da vidimo prvu na redu,S&P u srpnju za mjesec dana.
Jedno je sigurno: vracaju se stedise. Pocelo je PRELIJEVANJE STEDNJE 2.0, koliko god frapirajuca, zivcirajuca, nepodnosljiva bila ova konstatacija.
Pod “stedise” ne mislim na male stedise koji imaju 50k kuna, nego krupnije ribice s nekoliko desetaka milijuna koji su voljni izloziti kojih nekoliko stotina tisuca do koji milijuncic. Oni predvode, jer su ispravno nanjusili da je uragan prosao, a da mjesta u prvom razredu vlaka koji krece nema mnogo.
Tko zadnji magarac.
meni više djeluje da bi građevina mogla preteći turizam, pa ne može ova država opstati samo od odmora turista, mora netko i raditi i graditi, možda i zaraditi
Jedno je sigurno: vracaju se stedise. Pocelo je PRELIJEVANJE STEDNJE 2.0, koliko god frapirajuca, zivcirajuca, nepodnosljiva bila ova konstatacija.
Pod "stedise" ne mislim na male stedise koji imaju 50k kuna, nego krupnije ribice s nekoliko desetaka milijuna koji su voljni izloziti kojih nekoliko stotina tisuca do koji milijuncic. Oni predvode, jer su ispravno nanjusili da je uragan prosao, a da mjesta u prvom razredu vlaka koji krece nema mnogo.
Tko zadnji magarac.
Ti ljudi s tolikim milijunima sigurno nisu ludi pa bacati novac u ovu baruštinu. Vjerovatnije je da će ulagati dalje u biznis koji im je donio toliko novca. A i toliko “štednje” kod nas imaju samo kriminalci, tako da….
Pod "stedise" ne mislim na male stedise koji imaju 50k kuna, nego krupnije ribice s nekoliko desetaka milijuna koji su voljni izloziti kojih nekoliko stotina tisuca do koji milijuncic. Oni predvode, jer su ispravno nanjusili da je uragan prosao, a da mjesta u prvom razredu vlaka koji krece nema mnogo.
Tko zadnji magarac.
ma možeš misliti, nakon što su spaljene milijarde kuna na dionicama todexa, svi normalni ulagači u širokom luku zaobilaze ZSE, sada ovdje ulažu fondovi (povremeno na par dionica) i male burekđije, a što se vidi po nikakvim prometima