Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pratim ja, kolega dx.
Ova dionica ne treba reklamu.[smiley2]

baš sam sa jednim kolegom danas tu na forumu komentirao dokum ZLARA… mislim da je to bio darko09, pa smo se nadali dokupu na 385 kn, međutim zlar ni danas nije išao ispod 397, čini mi se, tako da na žalost ništa od jeftine dokupnje…. 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

kakao komentirate ovo :

“Neto dobit Privredne banke Zagreb u prvih šest mjeseci ove godine iznosi 417,1 milijun kuna, što je 22 posto više od neto dobiti u istom prošlogodišnjem razdoblju, podaci su iz PBZ-ova financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.” business.hr

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

ranzo: ” Da li netko prati ERNT – preko 6.000.000 kn prometa cijena 2.220 kn. Moze komentar? ” dogadja se ono sto se odavno trebalo desiti, fundamentalno snazna dionica vraca se u spektar ulagaca… bas i nije neki komentar, ali hej, nije ni neko cudo vidjeti ernt na 2200[smiley6]

Apsolutno se slažem sa kolegom nathanom.
Pa vrijeme je više da ova dionica krene svojim putem , čini mi se da je na ovim razinama od rane vječnosti.
Eto mirovinca unutra čim dobe odobrenje da mogu ulagat u JDD kotaciju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pratim ja, kolega dx.
Ova dionica ne treba reklamu.[smiley2]

a nitko ne komentira nista, mislio sam da sam jedini na forumu koji ju ima i prati.. kako ide zadnjih dana, cini se da ce poletjeti..

dividenda je ‘sjela’ jucer [smiley11]

…sljaka li vam ATM? Meni javlja gresku u komunikaciji sa serverom prilikom spajanja! [smiley7]…

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Sad je proradio.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

jedna zanilmjiva opaska:

večina dionica koje gledam imaju ili na asku ili na bidu 1000 komada [smiley2]

izgleda da interes na burzi jač iz dana u dan [smiley2]

najviše me veseli onaj na Lavu

nema mi druge nego se zae..ti

Imam informaciju da je ušao strani fond na naše tržište sa svježom lovom. Čudni su mi kupci na PBZ; TNPL i ZLAR čekaju sa kupnjom, a znaju da se radi o podcjenjenim dionicama. Kad kupac raspali po njima kao po Končaru , tada će kupovati po većim cjenama i biti sretni što su kupili.

Reci na samo kako se zove taj strani fond? Ovo da će PBZ i ZLAR rasti to mislim da većina već zna…

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Najveći strani fondovi su već dugo na našem tržištu, a ako je ušao još neki “mali” to je isto pozitivno.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Krenuo ERNT jucer 6.629.419,06 kn prometa 52W H (22.08.2006) 2.222,00 kn, zakljucna 2.199,00 kn.

danas 12.649.888,00 kn prometa 52W H (23.08.2006) 2.250,00 kn, zakljucna 2.250,00 kn

New Report

Close