Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije, sve normalno radi.

raspalo se….

Mi zaista možemo biti ponosni, jer smo drugačiji od drugih.

Dok druge države imaju mafiju, i muku muče s njom,

mi nemamo taj problem,

jer naša ZNA SE Mafija još od 1991. ima Hrvatsku!

Jutarnji list

Da HANFA radi kao američki SEC, slučaj Agrokor nikad se ne bi dogodio.

Ključni problem današnje Hanfe u tome je što svjesno ne žele imati širinu i viziju. Vodstvo Hanfe, baš kao i značajni dio financijske javnosti, uopće ne razumije kako je njihova zadaća puno šira od slijepog pridržavanja slova zakona, uz očito svjesno zatvaranje očiju pred širenjem ekstremno velikog sistemskog rizika.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Naprosto se nisu miješali u svoj posao.
Također, postoji više pristupa poslu, poredano u stupnjeve:
– možeš reagirati na samu indikaciju nečeg sumnjivog,
– možeš reagirati na ozbiljnu sumnju da se nešto loše događa,
– možeš reagirati samo kad nešto ozbiljno počne iskrsavati,
– možeš reagirati tek kad je sve toliko očito da se počelo urušavati.
I za svaki od tih pristupa možeš naći opravdanje u zakonskim člancima.
“Mi se strogo držimo zakona. Mi provjeravamo, utvrđujemo, radimo izvide tralala…”

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

bas je zalosno sto mirovinci strajkaju i sto imamo ovako mali promet.
gledam u gledalicu i hvata me nostalgija za svakodnevnom akcijom…

Ma fućkaš promet. Grozno je što je Crobex na 1800, a bio je na 2250.
Da sam znao da će ovako roknuti izašao bih skroz i iz dionica, a ne samo iz fonda.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

mirovinci SVI dobili kaznene prijave i morat će objasnit što šta

upravo o toj prijavi govori u saboru Lovrinčević

biće zanimljivo bar se nadam

IGH, Ingra i Viadukt odrađuju na krilima Pelješkog mosta.

IGH, Ingra i Viadukt odrađuju na krilima Pelješkog mosta.

a na kraju nitko od njih s time neće imati bitnije veze ili će uvrh glave imati neke simbolične uloge i prihod…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ako bolje razmislimo, ovakvo usporeno trgovanje uopće nije loše, možetebezbrižno nekoliko sati analizirati dionicu i donijeti odluku o ne/kupnji, ali sigurno ne možete računati da ćete je još danas prodati, možda tjedan, mjesec, godina, ili tek bez porezne obveze

ako bolje razmislimo, ovakvo usporeno trgovanje uopće nije loše, možetebezbrižno nekoliko sati analizirati dionicu i donijeti odluku o ne/kupnji, ali sigurno ne možete računati da ćete je još danas prodati, možda tjedan, mjesec, godina, ili tek bez porezne obveze

da, pa to je po meni fenomenalno, ja čekam drugi kvartal za neke dionice, kakav će im biti EBITDA, ako bude impresivan, to mi je samo potvrda za kupnju a cijene dionica me čekaju, jer mrtvilo je takvo da nema bojazni..možda bude povoljnije tada uz bolje izvješće,jednostavno spavam i hoću baš crno na bijelo da firma radi izvrsno,a dionica da me čeka sa cijenom

New Report

Close