Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I Zvečevo otislo u psn, agrokoru duguju 73 mil kn

kad vidiš tko sve ide u psn jedini način da se ne izgubi lova je kupovati one koji su to već prošli.
[/quote]

a tko ti garantira da ti koj su prošli PSN sada rade kako treba i da su im FI sada točna i ispravna? a što ako odu i po drugi put u PSN (ili stečaj)??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Pa što je ovo: burza tone zbog tvornice čokse u Požegi?!? Evo i RIVP klizi nazad. Ajme majko moja. Stvarno je sve otišlo na kvasinu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

kakav će biti postupak kada ZB bude podnijela zahtjev za PSN, jel ‘ se mi automatizmom prebacujemo na Dolacštand ili Njuškalo platformu

kakav će biti postupak kada ZB bude podnijela zahtjev za PSN, jel ' se mi automatizmom prebacujemo na Dolacštand ili Njuškalo platformu

a ma…ja sad pogledam stanje na gledalici jednom kroz dan i možda jednom kasnije navečer, ali i to je previše obzirom na mrtvilo…. a ni na forumu ništa novoga ni pametnoga pa žali bože i ovdje gubiti vrijeme

Ignore: KressoM, delux

I Zvečevo otislo u psn, agrokoru duguju 73 mil kn

kad vidiš tko sve ide u psn jedini način da se ne izgubi lova je kupovati one koji su to već prošli.
[/quote]

a tko ti garantira da ti koj su prošli PSN sada rade kako treba i da su im FI sada točna i ispravna? a što ako odu i po drugi put u PSN (ili stečaj)??
[/quote
eee za to već treba imati nos i malo češće se bogu moliti. bar po tom pitanju.

who dares, wins

kakav će biti postupak kada ZB bude podnijela zahtjev za PSN, jel ' se mi automatizmom prebacujemo na Dolacštand ili Njuškalo platformu

Na njuškalo!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

zagrebačka burza jučer je bilježila pad dionica zbog događaja u katru

pošto se tamo stabiliziralo očekujem i na zse stabilnost dionica sa negativnim preznakom
samo radi dugogodišnje tradicije bar dok nebude nekih negtivnih događaja da zagrebača burza taj negativni učinak poprati sa značajnim minusom

zagrebačka burza jučer je bilježila pad dionica zbog događaja u katru

pošto se tamo stabiliziralo očekujem i na zse stabilnost dionica sa negativnim preznakom
samo radi dugogodišnje tradicije bar dok nebude nekih negtivnih događaja da zagrebača burza taj negativni učinak poprati sa značajnim minusom

Vrlo simpatično…..

Zato sutra kolega zelenilo……TA odradila 1820 _ moguć odbijanac na skromnih 1880

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pogledajte cijeli svijet. Pogledajte rast BDP-a u RH i okruzenju. Turizam raste stvarno brutalno(osobno nisam ocekivao ovakav procvat i ove stope rasta) iako i dalje sumnjam u dugorocnu isplativost i povrate u tom biznisu.

Uskoro ce i RH burza, a pogotovo odredene dionice nadoknaditi ono sto su izgubile u ovoj "Agrokor krizi"

I dogada se opet isto. Pisao sam o tome prije nekih godinu dana. Pogledajte promet i pogledajte prodavace. Promet mali, prodavaca nema. A to znaci samo jedno. Svi opet pokusavaju kupiti sto jeftinije sto vece kolicine. I onda je krenuo rast tamo 11_2016. I krenut ce rast opet

Povijest je majka znanja….

Evo vam danas jos jedna potvrda da sve ide dalje…HDZ – HNS

ako ništa drugo bar možemo konstatirati da je plenovićeva vlada definitivno spašena pa smo taj politički rizik za burzu očekivano zaobišli. nego nije mi jasno kud je onaj most ispario iz medija? sve mi se čini zauvijek.

who dares, wins

Apsolutno sam protiv političke prostitucije. To je prevara birača. A birači su ljudi koji su izašli na izbore i poklonili ti povjerenje jer si ih uvjeravao u neku priču. Takav postupak govori više o toj stranci i tim ljudima nego išta drugo što su rekli ili učinili.
Ali nusprodukt toga bi moglo biti određeno olakšanje na burzi.
Ipak kapital voli kakvu takvu stabilnost.
Kad drugi vide da stvar kako tako klapa doći će tu još i Hrelja i još par njih, tako da će imati oko 80 ruku glat. Nema greške. Dobro je to Banderas procijenio.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Od silnog prometa raspao se server burze!

New Report

Close