Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čak niti ovakva za Hrvatsku vrhunska vijest neće barem malo razdrmati burzu? U neka druga vremena, bilo bi žestoke investicijske reakcije.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-stigla-je-dobra-vijesti-iz-europske-komisije-gradit-ce-se-peljeski-most-unija-osigurala-357-milijuna-eura-bespovratnih-sredstava/6164246/

Jutarnji list

Što će nam HANFA kojoj je normalno to što se Ledu dogodilo s jamstvima….

Mogu danas u HANFI pričati da nisu imali jasan zakonski mandat, ali prava je istina da svaki pravi regulator i nadzornik sam sebi stvara mjesto u povijesti.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nema komentara dežurnih katastrofičara , a danas promet 15 milijuna ! A počinje " litnje mrtvilo " na burzi !? Dajte koji komentar , dosadno je !

je, a od tog prometa je 70% bilo trgovanje s RIVP…
nije problem u "katastrofičarima" nego se ogromna većina ulagača na ZSE drži po strani dok ne krene opet trgovanje s blokiranim dionicama i dok se ne riješi situacija s agrokorom

[/quote]

Nazalost tocno. Percepcija je toliko losa da ni dobre vijesti ne znace nista. Agrokor je Hrvatska, tako razmislja prosjecan CHiK (Covk Hrvat i Katolik).

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

mislim da je danas na zse oboren jedan neslavan rekord.
.. a to je da 24 min nije bilo trgovanja.(OPTE-R-A 10:06:18, ATPL-R-A 10:30:26).

…..i kome se onda uopce da više pratiti to smeće od burze ?
Naravno, osim pravim, istinskim mazohistima…..kakav sam i ja nekoć bio…..

Bit će ti periodi ne-trgovanja sve duzi i duzi……

Samo je pitanje hoće li pustiti pacijenta da umre prirodnom smrcu ili ce se uprava ipak smilovati
i isključiti aparate dok je još vrijeme…..

A Plenkitis se kleo da će dati.

NOVI ZAPLET KRIZE U AGROKORU, RUSI ODBILI DATI KREDIT KONCERNU! Šef Sberbanka: ‘Nećemo sudjelovati u financiranju’

Zapadni fondovi i naše banke Agrokoru daju 400 milijuna eura.
Većina dobavljača uzela je kredit od banaka i podmirila dug po mjenicama. Kredit je dan uz kamatu od tri posto i poček od 15 mjeseci.

https://www.vecernji.hr/vijesti/zapadni-fondovi-i-nase-banke-agrokoru-daju-400-milijuna-eura-1173544

Jutarnji list

Mogu danas u HANFI pričati da nisu imali jasan zakonski mandat, ali prava je istina da svaki pravi regulator i nadzornik sam sebi stvara mjesto u povijesti.

sijeća li se još tko Samodola…i kako je završio kada je dirnuo presvetlog i naložio obvezu za preuzimanje Belja i kako je US hitro pobio riješenje a Linić odmah disciplinirao Hanfu stavivši je pod ministarstvo

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Jutarnji list

sijeća li se još tko Samodola…i kako je završio kada je dirnuo presvetlog i naložio obezu za preuzimanje Belja i kako je US hitro pobio riješenje a Linić odmah disciplinirao Hanfu stvivši je pd ministarstvo
[/quote]

A što se promijenilo?

Danas preko ministra i dalje vodi Vladu…

tu se sad ponavlja neka mantra kao je agrokor strašno važan za hr. moš mislit. šta oni proizvode? voda, sladoled, vino, bijeli i crveni luk, ulje, majoneza i td. čim oni propadnu pet novih ulijeće na njihovo mjesto. dobavljačima ovo neće biti prvi put da ih je netko zavaljao. i šta sad ako todorić, artuković ili drk propadnu ili pretrpe značajne gubitke. svejedno im je to poklonjeno. još samo fali nadan vidošević da se požali na kraševu izloženost prema konzumu. ovdje se eventualno treba žaliti investitore koji su mudro izbjegavali taj bofl od dionica i sad trpe kolateralnu štetu.

Kolega, misim da griješite jer ne treba gledati samo Agrokor koji je ispao nacionalna sramota. Ovo je puno ozbiljnije jer je Agrokor bio država u državi sa svim svojim kooperantina i dobavljačima.

Nažalost, ostaje nam samo jedno…a to je ljubav 🙂

[/quote]
kolega ja navijam da franck propadne. to je smeće neviđeno. ne da mi se sad to objašnjavati ali ako bude potrebno nije mi ni to problem.
[/quote]

Frankovi cipsevi su super ne bi volio da propadnu samo radi toga i radi ljudi sta rade tamo, ali sta se tice vlasnika nek ga snadje isto kako su se ponasali prema ostalima.
[/quote]
čips ko čips. artuković je neprirodni vlasnik kompanije koju nije u stanju voditi. što priju mu ju netko uzme to će biti bolje svima nama.

who dares, wins

Zapadni fondovi i naše banke Agrokoru daju 400 milijuna eura.
Većina dobavljača uzela je kredit od banaka i podmirila dug po mjenicama. Kredit je dan uz kamatu od tri posto i poček od 15 mjeseci.

https://www.vecernji.hr/vijesti/zapadni-fondovi-i-nase-banke-agrokoru-daju-400-milijuna-eura-1173544

A zašto nisu barem stavili upitnik na kraju naslova jer koliko ja vidim još uvijek se traga za davaocem kredita koji bi na kratko pokrpao novu rupu koja se svakog dana sve više otvara. Dobro su Rusi procijenili da se to više ne isplati financirati a barem su oni poznati po tome da imaju keša na pretek.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sastalo-se-privremeno-vjerovnicko-vijece-agrokora-ramljakovo-prvo-mjesecno-izvjesce-primili-na-znanje-on-im-otkrio-detalje-o-pregovorima-o-kreditu/6169716/
Još će te se načekati kredit. Stalno nešto prolongiraju, do kraja mjeseca, pa do kraja tjedna, pa sada idući tjedan, nema tome kraja.

EU odobrio novac za Peljeski most,izvor jutarnji list. Doslo u pravi trenutak, da nam gradevinari podignu ovu umrtvljenu burzu.

EU odobrio novac za Peljeski most,izvor jutarnji list. Doslo u pravi trenutak, da nam gradevinari podignu ovu umrtvljenu burzu.

možeš misliti…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close