Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

24 milijarde kuna prošle godine, rast od 38% naspram 2015 godine. Sve te brojke i još puno drugih se ne mogu zanemariti. Meni ko ulagaču u vrijednosne papire, je Agrokor došao ko naručen. Jer naš market je bio ili precijenjen ili taman tamo gdje je, ako ćemo gledati ono što Amerikanci gledaju, a to je PE.

Ono što se dogodilo je selektivni pad određenih dionica ispod granice, koja je za mene 10. I ja to samo vidim ko priliku za ulazak i kroz godinu-dvije izlazak, i to opet sa prinosom od 30-40%.

I tako već 5 put od kada sam na ovom marketu…..

I tako vec 5 put odkada je na ovom marketu al evo registriran 30.3.2017, sta je bilo s prijasnjim registracijama cemu su one sluzile drukanju ili mjenjanja imena radi gubitaka, mnogo ste uvjerljivi nema sta ?

Ignore : renči

24 milijarde kuna prošle godine, rast od 38% naspram 2015 godine. Sve te brojke i još puno drugih se ne mogu zanemariti. Meni ko ulagaču u vrijednosne papire, je Agrokor došao ko naručen. Jer naš market je bio ili precijenjen ili taman tamo gdje je, ako ćemo gledati ono što Amerikanci gledaju, a to je PE.

Ono što se dogodilo je selektivni pad određenih dionica ispod granice, koja je za mene 10. I ja to samo vidim ko priliku za ulazak i kroz godinu-dvije izlazak, i to opet sa prinosom od 30-40%.

I tako vec 5 put odkada je na ovom marketu al evo registriran 30.3.2017, sta je bilo s prijasnjim registracijama cemu su one sluzile drukanju ili mjenjanja imena radi gubitaka, mnogo ste uvjerljivi nema sta ?
[/quote]

jos od nedavno imam poruku na pvt od majstora, OVOME NIJE KRAJ! lol… sad kad se napunio dionicama promjenio pricu za 100% kao da ce se s foruma pokrenuti bull market.
ne kuzim ja ljude majke mi haha…

[/quote]

jos od nedavno imam poruku na pvt od majstora, OVOME NIJE KRAJ! lol… sad kad se napunio dionicama promjenio pricu za 100% kao da ce se s foruma pokrenuti bull market.
ne kuzim ja ljude majke mi haha…
[/quote]

Objasnio sam zasto je registriran novi nick…zapravo isti je, jer je prosli bio ivanoreskovic

da, pa nije kraj…dobro sam Vam i napisao, HBOR ide, a to Vam sve govori. I ne nisam se nakrcao dionicama, trenutno sam na 20%, a ici cu do 40%. I da uzet cu opet 30-40% u godinu dvije.

AUHR, HPB, ZABA trenutno….

Može li lošije? Nema trgovanja, ali danas nema niti komentiranja. Zamrli novci, zamrle riječi.
Ove Plenkijave tirade oko novog kredita za Agrokor svima su oduzele riječ.

Može li lošije? Nema trgovanja, ali danas nema niti komentiranja. Zamrli novci, zamrle riječi.

…a tako će i ostati sve dok se ne odblokira trgovanje ledom, zvijezdom, beljem, vupikom, tiskom itd.
pa tko je lud ulagati na ZSE kad ti HANFA 10 minuta nakon što kupiš neku dionicu može zablokirati trgovanje njome na par mjeseci?!? najgore je što će deblokada doći taman kad počinje vruće ljeto kad su prometi tradicionalno niski i kad ljudi malo trguju pa bi ovakvo mrtvilo moglo potrajati do jeseni…
sve skupa, jako loše

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

oko 12 sam vec bio ozbiljno zabrinut da nitko nece danas spomenuti promet i hanfu

Budite sretni da je blokirano dok se stvari ne raščiste i smire te nađe model za restruktuiranje … Da je sreće blokirali bi i ranije … Da je trgovanje nastavljeno, ostalo bi mnogo nas bez gaća

niko ne spominje naše silne menađere mirovinaca i njihove uprave i silne bonuse djeljenja na super poslovanja i koje kakve dobiti

disu sad pa oni su zaradili kaznene prijave što o tom niko ne piše

Fond managere treba locirati, identificirati, uhititi i transferirati ! I najstrože osuditi !

U njihovoj režiji izvršena je neviđena pljačka, zahvaljujući toj uglađenoj gospodi, buduće generacije neće imati ni za režije od mirovine.

Jel to Lalovac priča jel zna ili jel ne zna? Prilično neveselo.
http://net.hr/danas/hrvatska/lalovac-o-krizi-u-agrokoru-pripremaju-javnost-za-najgori-scenarij-za-stecaj/

…a tako će i ostati sve dok se ne odblokira trgovanje ledom, zvijezdom, beljem, vupikom, tiskom itd.
pa tko je lud ulagati na ZSE kad ti HANFA 10 minuta nakon što kupiš neku dionicu može zablokirati trgovanje njome na par mjeseci?!? najgore je što će deblokada doći taman kad počinje vruće ljeto kad su prometi tradicionalno niski i kad ljudi malo trguju pa bi ovakvo mrtvilo moglo potrajati do jeseni…
sve skupa, jako loše
[/quote]

Bilo je vruće i prošlo ljeto pa se trgovalo . Možeš trgovat odakle oćeš . Evo ja na plaži i pišem , kupujem, prodajen kako me volja. Ne znaam o čemu vi pričate!

Fond managere treba locirati, identificirati, uhititi i transferirati ! I najstrože osuditi !

U njihovoj režiji izvršena je neviđena pljačka, zahvaljujući toj uglađenoj gospodi, buduće generacije neće imati ni za režije od mirovine.

Moj fond nije izgubio na Agrokorovim dionicama i obveznicama. Svaki pojedinac ima pravo izabrati fond za svoje mirovine.

Nisu svi isti!!!

New Report

Close