PIK Rijeka je baš interesantna.
Zar je nitko neće.
Pa nije loša firma.[smiley4]
Firma je među najboljima, zato je nitko i neće na ovoj cijeni prodavati. Trenutno nema interesa, ali čim cijena bude veća više će se kupovati i trgovati.
Samo strpljenja.
Vidim da je Hypo u elementu opet. Prekrcavaju ogromne količine. Priželjkujem da isto to naprave na PTKM u 2-3 transakcije
Vidim da je Hypo u elementu opet. Prekrcavaju ogromne količine. Priželjkujem da isto to naprave na PTKM u 2-3 transakcije
čekaj da se dogovori s nekim
budd:
”
”
čekaj da se dogovori s nekim
Pola pola, Zagrebačkoj i KD-u[smiley2]
da ovo sa Hypom je koincidiralo sa trenutnom korekcijom i ispuhivanjem balona …
ne znam koliko je uobičajeno da neki fond rasprodaje cijeli portfelj ? kako će objasniti onima koji su kupili udjele u fondu da nema više te usluge i da će im vratiti novac .. hm ne čini mi se to baš poslovno …
to pokazuje kako je cijena neke dionice vrlo relativna stvar .. ako puno vlasnika neke dionice koji je hoće prodati a malo je onih koji hoće kupiti cijena pada iako je firma možda više nego dobra … [smiley1]
ovo nije baš egzaktna znanost .. dapače ..
Ima li tko smisleni odgovor za ovo:
BRIN
predpostavljam da se radi o tome da je prošao ex-div day
Konačni vrijednosni papir BRIN-R-A
Datum oglašavanja 28.05.2007
Datum utvrđivanja popisa 03.07.2007
Bez dividende/prava od 29.06.2007
Datum izvršenja 10.07.2007
Dividenda će biti nešto iznad 10 kuna. Ali nije mi baš jasno da su sada svi navalili prodavati. Ako su kupili po 155 i sad prodaju po 145, jednostavno nemaju nikakvu zaradu, unatoč dividendi
Možda je nešto drugo posrijedi?
leda:
”
PIK Rijeka je baš interesantna.
Zar je nitko neće.
Pa nije loša firma.[smiley4]
”
Firma je među najboljima, zato je nitko i neće na ovoj cijeni prodavati. Trenutno nema interesa, ali čim cijena bude veća više će se kupovati i trgovati.
Samo strpljenja.
Slažem se da je firma među najboljima i s ovim što je napisao kolega mreich.
Ipak, problem je što sad nema ni kupnje na ovim razinama. A razlog za to je, da odgovorim na prvo pitanje, mislim prije svega trenutno stanje na tržištu, gdje svi odmjeravaju, čekaju, gledaju u kojem će smjeru stvari krenuti…
PIKR-R-A
Kupnja
600,00 100
Prodaja
654,00 35
679,98 117
679,99 137
680,00 20
688,78 60
Evo sad sam se uključio, prevrtio postove od jutros ali nešto mi fali…. Fali mi ŠKRGUT ZUBI. [smiley1]
europa se dans lijepo zeleni
Vaš link[smiley2]