Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ok ne idu ali kako to da su pocetkom godine bile 11000 i 160000 tisuca ako ne vrijede?

Dionice agrokra ne postoje pa ne znam zašto bi bio bitan.
Postoje dionice kvalitetnih firmi tipa ledo , jamnica itd.

Ledo,Jamnica?Pa te firme su izdale toliko jamstava i “duzne kao Grcka” ,tako da ce vjerovatno dijeliti sudbinu Agrokora!
DANAS je u prostorijama Kraša održan sastanak Koordinacije proizvođača i dobavljača, na kojem su usuglašeni stavovi i zahtjevi dobavljača, koji ako ne budu ispoštovani do kraja svibnja, slijedi obustava isporuke sve robe Agrokoru, odnosno Konzumu.

Najnovija vijest danas!

Izašli smo iz procedure prekomjernog deficita.
Može li to biti impuls za kupovinu dionica?

ne može…na ZSE slijedi bar 2 mjeseca teškog mrtvila…a onda ćemo vidjeti što će biti s todexom

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ne. Prije obveznica, ali ni to.

Obzirom na situaciju s Agrokorom, mogućnost novih izbora, nervozu, nestrpljivost…što očekivati, pad:
10%
20%
30%
40%

Obzirom na situaciju s Agrokorom, mogućnost novih izbora, nervozu, nestrpljivost…što očekivati, pad:
10%
20%
30%
40%

ništa…ni pad ni rast….nastavit će se teško mrtvilo na ZSE bar još 2 mjeseca dok se ne vidi hoće li se konačno početi trgovati sa todexom ili ne

Po meni do jeseni najranije doviđenja.
Treba svakako i viditi da li je koncern i nakon rasprodaje dijela imovine u stanju vraćati svoje dugove u što iskreno sumnjam pogotovo uz pad prometa koji već sada jača.
Neki kažu da je Agrokor mali a za sobom može povuć pola hrvatskih dobavljača a banke bi u najmanju ruku zakašljale pa bi nama koji veze nemamo sa Agrokorom podizala kamate kako bi ublažili štetu.
Toliko je to čudo isprepleteno da se pretvorilo u čudovište nakraju.

mnogi ovdje kažu – koga briga za agrokor…ali agrokor je i te kako povezan s velikim dijelom HR gospodarstva, što vlasnički, što poslovno te sudbina tog holdinga izravno utječe na opstanak brojnih HR tvrtki, desetke tisuća radnih mjesta, državni BDP itd.

Agrokor ima udjele u čak 175 tvrtki

Da, taj sam. Opet kažem, Agrokor je nevažan. Jednokratne gubitke će se otpisati i nastaviti dalje, neki mogu i propasti, ali to je nebitno. Vlak vozi dalje. Ako ne vjerujete konzultirajte najnovije statistike. Ima ih napretek.

Mene srednjeročno i dugoročno više brine sveopća debilizacija društva, npr. ovo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/jokic-izbacen-iz-kurikularne-reforme-izabrana-barisiceva-savjetnica/971827.aspx

Dolaze tipovi koji smatraju da im je cilj zaglupiti narod do kraja. A onda ni napretka neće biti. Jer da se razumijemo: U Europi uspješne zemlje su samo i isključivo liberalne. Konzervativne i zadrte to nisu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

u zadnji godinu dana i više svi podaci i pokazatelji da nemogu biti bolji a burza u minusu

šta bi bilo da je obrnuto
dokad više ova pljačka i sa agrokorom i bez agrokora pljačka je svakodnevna

tko mi može drugačije to objasniti kakvo je ovo TK koje samo broji minuse koje samo napuca dionicu koju hoće i kad hoće
šta je dionicom ZAGREBAČKE BURZE u dva dana 50 i više kn a šta sad dije tko će to objasniti drugačije osim pljačke

šta pričaš ti? kakvih 50kn??

Da, taj sam. Opet kažem, Agrokor je nevažan. Jednokratne gubitke će se otpisati i nastaviti dalje, neki mogu i propasti, ali to je nebitno. Vlak vozi dalje. Ako ne vjerujete konzultirajte najnovije statistike. Ima ih napretek.

Mene srednjeročno i dugoročno više brine sveopća debilizacija društva, npr. ovo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/jokic-izbacen-iz-kurikularne-reforme-izabrana-barisiceva-savjetnica/971827.aspx

Dolaze tipovi koji smatraju da im je cilj zaglupiti narod do kraja. A onda ni napretka neće biti. Jer da se razumijemo: U Europi uspješne zemlje su samo i isključivo liberalne. Konzervativne i zadrte to nisu.

Uspjesne zemlje u Europi “su samo i iskljucivo liberalne”????
Ma ,u kojoj to Europi?
Najvecim dijelom konzervativne stranke su na vlasti kako u EU ,tako i u ostatku Europe!

New Report

Close