Nema konflikta: ekonomski nevazan, a politicki i psiholoski prevazan. Za 6 mjeseci se nitko nece ni sjecati da su postojali. To ce biti tema iz stecajnog oglasnika.
Ja sam isto uvjeren u pozitivu. Iako mi to nije bio slučaj na kraju 2016 godine. Al sada kada se ovo dogodilo s Agrokorom, kada su se sve Vlade i potencijalne koalicije raspale, ne može biti bolje. Idemo uzet prinose opet od 20-40% u periodu od godinu dana.
serija
kako je dno odrađeno!!?? a što je sa tvojim uzdanicama blje, ledo …. i ostalima!!?? misliš da više neće biti nikakvog efekta na ove nabrojane? ništa zlobno, samo pitam.
nadam se da si u pravu!
Belje mi je ulaz 28 kn a ledo 7040 kn. Planiram ih obje dokupiti nakon 1.7. kad se nastavi trgovanje dionicama. Trenutno se fokusiram na dionice koje sam spomenuo u proslom postu jer se njima moze slobodno trgovati. Mislim da je efekt agrokora u najcrnjem scenariju odraden i da su dionice na sadasnjim razinama dobra kupnja ali neka svatko za sebe odlucuje.
[/quote]
ajooooj
nastavlja se teško mrtvilo na ZSE i tako će potrajati sve dok se ne omogući trgovanje “todex” dionicama. očito treba naći neku drugu zanimaciju jer na ZSE se ništa neće događati još oko 2 mjeseca….
Ne bi me začudilo … i da se sad odblokira, dogodit će se stampedo na iskrcaju …. Daj šta daš …. Tako da je , po meni, bolje da se cijela situacija stabilizira i ljudi da ne daju svoje dionice bud zašto …
Ponavljam, Agrokor je nevažan i nebitan. I presmiješan.
Uopće više ne treba biti predmet ekonometrijskog mjerenja već isključivo zoološkog promatranja s ciljem da se učenicima i studentima prenese smiješna / nebulozna strana povijesti ovih prostora.
Dionice agrokra ne postoje pa ne znam zašto bi bio bitan.
Postoje dionice kvalitetnih firmi tipa ledo , jamnica itd.
Recimo. Misli se na Agrokor kao slučaj, ne kao firmu.
Dionice agrokra ne postoje pa ne znam zašto bi bio bitan.
Postoje dionice kvalitetnih firmi tipa ledo , jamnica itd.
dionice kvalitetnih firmi ne idu u bescjenje