Kupujem BLJE.
Molim ponude na mail.
Mislim da je dno tu negdje. Bit ce jos crnila u i oko Agrokora, ali i ponekih rjesenja. Ono sto je sigurno je da imamo rast, odnosno da nam ekonomija sigurno svaki dan vrijedi poneku kunu vise. Tempus vulnera sanat.
A sad zamislite ovo: dodje neki plan restrukturiranja, bude natezanja i na kraju se prihvati i vozi dalje. Netto rezultat? Hrvatska bez todomora! Redovna placanja, trzisna ekonomija… Raj. Vrlo uskoro.
Može meni malo pojašnjenja, dakle propada viadukt, agrokor je u problemima, franck, kraš, vindija, podravka ima 2000 mil nenaplaćenih, ingra PSN, igh PSN, dalekovod ima 3 put veći dug od kapitala također PSN, zvečevo, borovo i da ne nabrajam
Ljudi svakodnevo odlaze van, doktori, inžinjeri, stanovništvo nam je staro, sudovi spori kao i prije 20 godina, liste čekanja u zdavstvu po godinu dana, banke i dalje ne žele pratiti gospodarstvo već isključivo potrošnju i još hrpu drugih problema.
Kako to mi rastemo?
Što bi se desilo da izbije rat između srba i albanaca za naš turizam? (to se jednom desilo kad smo amerikancima dopustili prelet aviona kad su bombardirali srbiju – rezultat je bio skoro bankrot države)
Može meni malo pojašnjenja, dakle propada viadukt, agrokor je u problemima, franck, kraš, vindija, podravka ima 2000 mil nenaplaćenih, ingra PSN, igh PSN, dalekovod ima 3 put veći dug od kapitala također PSN, zvečevo, borovo i da ne nabrajam
Ljudi svakodnevo odlaze van, doktori, inžinjeri, stanovništvo nam je staro, sudovi spori kao i prije 20 godina, liste čekanja u zdavstvu po godinu dana, banke i dalje ne žele pratiti gospodarstvo već isključivo potrošnju i još hrpu drugih problema.
Kako to mi rastemo?
Što bi se desilo da izbije rat između srba i albanaca za naš turizam? (to se jednom desilo kad smo amerikancima dopustili prelet aviona kad su bombardirali srbiju – rezultat je bio skoro bankrot države)
Odgovor je…pametna alokacija imovine
Mislim da je dno tu negdje. Bit ce jos crnila u i oko Agrokora, ali i ponekih rjesenja. Ono sto je sigurno je da imamo rast, odnosno da nam ekonomija sigurno svaki dan vrijedi poneku kunu vise. Tempus vulnera sanat.
A sad zamislite ovo: dodje neki plan restrukturiranja, bude natezanja i na kraju se prihvati i vozi dalje. Netto rezultat? Hrvatska bez todomora! Redovna placanja, trzisna ekonomija… Raj. Vrlo uskoro.
I meni se cini da je dno odradeno na svim dionicama koje pratim (atgr, adrs, arnt, rivp, slpf, jdgt, podr) jer je splasnuo crni scenarij u agrokoru. Jos se ceka izvjesce od PwC-a i onda mozemo lagano prema realnijim vrijednostima
serija
kako je dno odrađeno!!?? a što je sa tvojim uzdanicama blje, ledo …. i ostalima!!?? misliš da više neće biti nikakvog efekta na ove nabrojane? ništa zlobno, samo pitam.
nadam se da si u pravu!
Dno odrađeno??
A di su odgovori o dugu Agrokora, da li će dobavljači i dalje opskrbljivati robom?
Tužbe za lex Agrokor?
Dok se ne saznaju sve te nedoumice mi neki rast možemo zaboraviti a pogotovo uz ovakvo mlitavo trgovanje.
Mislim čak da su i investitori otišli na ljetovanje i malo ranije ove godine 😂
serija
kako je dno odrađeno!!?? a što je sa tvojim uzdanicama blje, ledo …. i ostalima!!?? misliš da više neće biti nikakvog efekta na ove nabrojane? ništa zlobno, samo pitam.
nadam se da si u pravu!
Belje mi je ulaz 28 kn a ledo 7040 kn. Planiram ih obje dokupiti nakon 1.7. kad se nastavi trgovanje dionicama. Trenutno se fokusiram na dionice koje sam spomenuo u proslom postu jer se njima moze slobodno trgovati. Mislim da je efekt agrokora u najcrnjem scenariju odraden i da su dionice na sadasnjim razinama dobra kupnja ali neka svatko za sebe odlucuje.
serija
nadam se da si u pravu!
Belje mi je ulaz 28 kn a ledo 7040 kn. Planiram ih obje dokupiti nakon 1.7. kad se nastavi trgovanje dionicama. Trenutno se fokusiram na dionice koje sam spomenuo u proslom postu jer se njima moze slobodno trgovati. Mislim da je efekt agrokora u najcrnjem scenariju odraden i da su dionice na sadasnjim razinama dobra kupnja ali neka svatko za sebe odlucuje.
[/quote]
Pa još nisu ni poceli otpetljavati, tek su dobili kredit za odahnut malo, za plaće, a šta će bit dalje sa poslovanjem će e vidjet kroz koji mjesec…
Svi vi koji ste zaglibili u todexu, vi koji ne vidite dalje od paksua agrokorskog, koji smatrate da je agrokor presudan za svekoliki boljitak ovdje, da je smijesan i endemski slucaj regresnih mjenica uopce nesto znacajno na nacionalnoj iliti bilo kakvoj razini, e pa za vas imam jednu konstataciju: to je sve nebitno. Mali prdac u velikoj oluji opce konjunkture. Utjecaj na rast je statisticki beznacajan, 0.4%. A sa stanovista opce ekonomije u buducnosti: smrt agrokorske todorakije = oslobodjenje i uzlet RH.
Zaboravite to smece i gledajte u buducnost.
Serislav slažem se da nakon šta se oslobodimo napokon Agrokora a ono zdravo ostane i svi počnu plaćati robu na vrijeme ništa drugo nego prilika da napokon se sredi stanje u državi.
Sam kaže da je to boljitak a opet da je nebitno za RH i tu si u konfliktu.
Jedino šta je bitno sad je da se što prije ova situacija uredi pa će i burza to honorirati ali to sigurno neće biti tako skoro vjeruj mi.