Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako se (ne) trguje ostalim dionicama, lako moguće da ih još 20-30 uskoro ode u poseban režim, neovisno o todex dionicama….

Ignore: KressoM, delux

Hoće li todorke nakon toliko dana netrgovanja sve redom ispasti iz Crobexa ili će ih nekom “posebnom odlukom” zadržati u tom indexu?
Što se mene tiče, mogu ih staviti i u poseban režim trgovanja.

Vec je pred 2 tjedna donesena odluka da se izbace iz indexa (od ponedjeljka)…

Izvanredna revizija indeksa CROBEX, CROBEXtr i CROBEX10

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

kako se (ne) trguje ostalim dionicama, lako moguće da ih još 20-30 uskoro ode u poseban režim, neovisno o todex dionicama….

Ajde nemoj pretjerivat , kojih 20 do 30 dionica !? Stani malo na loptu .

U današnje vrijeme, sve se to moze jako brzo okrenuti za 180 stupnjeva.

Budite sigurni u to….

vec je okrenulo .

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Padale bi dionice kod nas da imaju od kuda više pasti.

Građevina – predstečaj
Plovdibe – od svojih ATH pale su 90%, mogu još jedino nestati
Turizam – ima još donekle perspektivu

Sve u svemu – GAME OVER.

Ajde nemoj pretjerivat , kojih 20 do 30 dionica !? Stani malo na loptu .
[/quote]

e pa vidjet ćeš do čega će dovesti ovakvo netrgovanje kakvo traje već tjednima na ZSE, tj. od kada je HANFA blokirala trgovanje dionciama todexa. ljudi jednostavno više ne žele kupovati na ZSE…
ja npr. već 2 tjedan nemam otvoren niti jedan kupovni nalog niti ga namjeravam otvarati u skoro vrijeme, a po malim prometima vidimo da slično razmišlja većina ulagača

Postalo je in razmetati se – ne kupujem, povukao sam sve naloge. A znano je da oni koji znaju, iskorištavajući ovakve niske cijene kupuju baš onda kada svi drugi prodaju. Korekcija je jednima panika, a drugima prilika.

znači vama je ovo super, nikih problema nema, stanje na ZSE med i mlijeko?
ma možete zatvarati oči i lagati sebe, ali stanje na ZSE je teška depresija i apatija, gotovo ništa se ne trguje, ulagači odlaze, a vi s visoka komentirate postove drugih koji pokušavaju potaknuti ulagače na reakciju?
ne isplati se ovdje više gubiti vrijeme, neka sve ode sve do đavola pa će se možda napokon nešto pokrenuti da se zaštite mali ulagači i da netko prozove i kazni odgovorne u HANFI zbog aljkavih, traljavih i štetnih odluka po ZSE

Kao što rekoh, nekima je panika. Taj si.

Sve firme koje su iskazale i ubuduće se iskazivati poslovanje sa dobiti, a ima ih, i trenutno su zbog Agrokora cijenom srušene na niske razine, su prilika. Ja ne vidim nigdje nikakvu propast. Vidim priliku i svu slobodnu mjesečnu lovu i dalje ulažem. Da li će se to u nekoj vremenskoj perspektivi isplatiti, vidjet ćemo. Svatko od nas ima svoju ulagačku (ili neulagačku) politiku. Ovo s Agrokorom, ne može trajati dovijeka.

trial @ ” Vidim priliku i svu slobodnu mjesečnu lovu i dalje ulažem”
ok ali zar moras to svakodnevno naglasavati 10x ovdje na temi ? meni se cini da nisi bas siguran u to sto radis.
recimo ja ne vidim nikakvu jeftinu priliku trenutno .i sto bi sad ja ti trebali debatirati danima?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

da nas je lex agrokor i kupovina vremena pokopao, je pokopao nas je i TK nam je blokirano dok investitori ne vide kako i na koji način će se ta situacija raspetljati a što može potrajati ali, kako kaže kol. trial , fundamenti će kad tad odraditi svoje a do tada, jednome neprilika-drugome prilika, jedno bez drugog ne ide…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close