Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ukoliko Agrokor dobije kredit od 200-400 mil.eura iako mi to nije izgledno, mora da će naša država osigurati rusima “čvrste” garancije…možda kompletna vlada bude jamac platilac dok su na vlasti a poslije njih vlasništvo preuzimaju Rusi i njihove “baćuške”.

Rusima to nije nikakav novac, rusima je bitan utjecaj na ovom prostoru, kako će ga ostvariti i što im možemo ponuditi ne znam, možda mekši stav prema sankcijama i prestanak podupiranja ukrajine?

Pa taj koncer je naveća kompanija u JI evropi i ako se stablizira poslovanje plaćanje novo dospjelih dugovanja ne bi trebao biti problem. Pred nama je turistička sezona a i proći će još jedna jer će ovo trajati oko 15 mjeseci.
Tu je i restrukturiranje i brisajne masu izmišljenih radnih mjesta da bi netko bio direktor, brisanje masu radnih mjesta djece i nećaka raznih političara kojima je todorić kupovao mir, nema više todorića i familije koji su izvlačili ko zna koliko itd

Danas je smijenjen i Teo Vujčić, na aparatima su, i ljudi povezani sa Agrokorom koji su dosad širili pozitivu ne vjeruju više…ako dodju do sezone mozda izdrze do 9 mjeseca ali jako je neizvjesno.
Pad prometa u maloprodaji im je strašan, potrošači ih bojkotiraju očito i nesvjesno guraju u ponor puno toga više od samoga Konzuma.

Teo otišao, a vratio se Ledić. Komedija

Jel to onaj zbog kojeg su slavili u zvijezdi kad je otišao?

Da.

Prosječna plaća u agrokoru 26 tisuća, nema više slubenih audija rs6, amg-a63 i vjerovatno hrpe izmišljenih direktora.
Ne znam kao će biti sa poslovnicama pošto za dosta njih konzum nije vlasnik već su u najmu ali može se dosta uštediti i samim promjenama u koncernu.
Mene najviše zanima Ledo, ne znam , vidjet ćemo za mjesec dva.

Jel to onaj zbog kojeg su slavili u zvijezdi kad je otišao?

Onaj sto ga je Alvarez instalirao a znamo tko je instalirao Alvareza
Nis cudno.

danas opet možemo očekivati dosadan trgovinski dan s malim prometima…i tako još 2 mjeseca sve dok HANFA opet ne omogući trgovanje dionicama LEDA, BELJA, VPIK, TISK, JMNC itd.

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zašto dosadan?, sve više se opet pojavljuju dionice koje su na odličnim razinama za prihvatiti rizik i ući u pozicije

Danas očito nema neke trgovine, pa ni nema komentara trgovanja, idemo kositi travu…

ako je ikakve koristi od ove stajanke, barem su nam portfelji stabilni

New Report

Close