Ukoliko Agrokor dobije kredit od 200-400 mil.eura iako mi to nije izgledno, mora da će naša država osigurati rusima “čvrste” garancije…možda kompletna vlada bude jamac platilac dok su na vlasti a poslije njih vlasništvo preuzimaju Rusi i njihove “baćuške”.
Rusima to nije nikakav novac, rusima je bitan utjecaj na ovom prostoru, kako će ga ostvariti i što im možemo ponuditi ne znam, možda mekši stav prema sankcijama i prestanak podupiranja ukrajine?
Pa taj koncer je naveća kompanija u JI evropi i ako se stablizira poslovanje plaćanje novo dospjelih dugovanja ne bi trebao biti problem. Pred nama je turistička sezona a i proći će još jedna jer će ovo trajati oko 15 mjeseci.
Tu je i restrukturiranje i brisajne masu izmišljenih radnih mjesta da bi netko bio direktor, brisanje masu radnih mjesta djece i nećaka raznih političara kojima je todorić kupovao mir, nema više todorića i familije koji su izvlačili ko zna koliko itd
Danas je smijenjen i Teo Vujčić, na aparatima su, i ljudi povezani sa Agrokorom koji su dosad širili pozitivu ne vjeruju više…ako dodju do sezone mozda izdrze do 9 mjeseca ali jako je neizvjesno.
Pad prometa u maloprodaji im je strašan, potrošači ih bojkotiraju očito i nesvjesno guraju u ponor puno toga više od samoga Konzuma.
Prosječna plaća u agrokoru 26 tisuća, nema više slubenih audija rs6, amg-a63 i vjerovatno hrpe izmišljenih direktora.
Ne znam kao će biti sa poslovnicama pošto za dosta njih konzum nije vlasnik već su u najmu ali može se dosta uštediti i samim promjenama u koncernu.
Mene najviše zanima Ledo, ne znam , vidjet ćemo za mjesec dva.
Jel to onaj zbog kojeg su slavili u zvijezdi kad je otišao?
Onaj sto ga je Alvarez instalirao a znamo tko je instalirao Alvareza
Nis cudno.
danas opet možemo očekivati dosadan trgovinski dan s malim prometima…i tako još 2 mjeseca sve dok HANFA opet ne omogući trgovanje dionicama LEDA, BELJA, VPIK, TISK, JMNC itd.
Zašto dosadan?, sve više se opet pojavljuju dionice koje su na odličnim razinama za prihvatiti rizik i ući u pozicije
ako je ikakve koristi od ove stajanke, barem su nam portfelji stabilni