Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bit ce bolje, mozda vec i za koji dan kad se silne milijarde sa stednje sliju na zse. evo vec pomalo krecu, todex je najbolja reklama i pozivnica

Što kukate većina vas to je nevjerojatno…
Pa ako si siguran što kupujes, koju dionicu pikiras, što je loše u tome da ju kupis uz diskont? U tom smislu je ova korekcija agrokor pun zgoditak. Ja trenutno sav višak trpam u svoje favorite.. Kukajte ako ovo potraje godinu dana i više, onda je za kukati, nikako već sada
Čim izađu nova izvješća, bilo polugodisnja, bilo agrokorovih tvrtki, bit će opet jedan smjer a to je ‘up’

@ accountant

Potpisujem! 🙂

@ accountant

Potpisujem! 🙂

Upravu ste obojica , ali imam jedan problem a to je nemam više keša, sve potrošio, a sniženje traje i dalje,
i trajat će dok god ja ne skupim (ili dođem do ) nekih novaca. (kao prošle godine).

Pa ako si siguran što kupujes, koju dionicu pikiras, što je loše u tome da ju kupis uz diskont? U tom smislu je ova korekcija agrokor pun zgoditak. Ja trenutno sav višak trpam u svoje favorite.. Kukajte ako ovo potraje godinu dana i više, onda je za kukati, nikako već sada
Čim izađu nova izvješća, bilo polugodisnja, bilo agrokorovih tvrtki, bit će opet jedan smjer a to je 'up'

Koji je.ebi favoriti. Jedino ako si broker imas sanse zaraditi. Ne znam kako vam nije jasno da je ZSE gotova prica. GAME OVER.
Nema vise. Laz. Kradja. Lopovluk. Marioneta od vlasti. Prodane duse.

Pravilo ti je da imas i novca u kesu a ne da zadnju kunu stavis na burzu. Mozes vise zaradit ali i izgubit

Čim izađu nova izvješća, bilo polugodisnja, bilo agrokorovih tvrtki, bit će opet jedan smjer a to je 'up'

Koji je.ebi favoriti. Jedino ako si broker imas sanse zaraditi. Ne znam kako vam nije jasno da je ZSE gotova prica. GAME OVER.
[/quote]

Nakon par godina sam opet ulozio u zse jer sam vidio da se nesto pokrece ali nakon ovoga sloma agrokora puno ljudi je opet izgubilo novce cisto sumnjam u tendenciju rasta osim ponekim dionica koje stvarno ekonomski to i zasluzuju.

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Ja sam bio skoro 20% u kešu, nikad prije nisam imao toliko jaku keš poziciju, ali očigledno sam potrošio sve prerano, sada mi preostaje ostatak od plače i sitniš od dividende. I pri sljedećem rastu u koliku keš poziciju bi trebao otići ? 30%? ili 50%? makar mi je to malo previše kada očekuješ daljni rast.

@darac11 vi bi svakako trebali izbjegavati burzu, nije to za vas vidim

Nego.. Koji bedaki zele kreditirati propali-bankrotirani
Agrokor

Prema informacjama izvanrednog povjerenika, užurbano se radi na nastavku prethodne injekcije likvidnosti, razgovara se s razilčitim potencijalnim kreditorima, ja očekujem da će taj posao biti gotov u sljedećih dva, najviše tri tjedna, rekla je Dalić.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/odrzan-konstituirajuci-sastanak-savjetodavnog-tijela-za-agrokor-dalic-zatrazila-od-ramljaka-nadopunu-prvog-mjesecnog-izvjestaja-o-stanju-u-koncernu/6073869/
Ps. Opet obveznice rastu

Chiko

Obveznice nerastu nesiri neistine

http://www.boerse-berlin.com/index.php/Bonds?isin=USX0027KAG32

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

https://www.boerse-stuttgart.de/en/Agrokor-dd-bond-XS0776111188

https://www.boerse-stuttgart.de/en/Agrokor-dd-bond-XS0836495183

Kus

[/quote]

Čini se po pisanju da sam među jedinima optimist na srednji rok….
Očekujem crobi svakako preko 2000 bodova do kraja godine

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close